Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטרימרים! בואו נדבר קודי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדעה שוויזארדים רק מעמיסים. התקנתי את אבקסיס וזז לאט הממשק על סטרימר די חדש. התקנתי את ה TOOLS של סניור, משם התקנתי את התוספים שאני צריך וזהו. הקודי עף. אין לי צורך בטלווזיה חיה, אחרת הייתי כבר נשאר עם יס. מספיק לי ההרחבה של הערוצים של עידן פלוס וזהו

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כדי לקבל שרתים יציבים ומהירים עם תוכן באיכות טובה עם סאונד רב ערוצי וכו - צריך לשלם. אני עובד עם אקסודוס עם מנוי לשרתי realdebrid, וזה פותר את כל הבעיות, שווה כל שקל. מנוי לחצי שנה עולה 16 יורו, כלומר 10 שח לחודש, שזה ממש זניח. נסו ותהנו..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני עם אבקסיס מאז שהוא התפרסם, הוא מקבל כל כך הרבה תרומות מאנשים (גם ממני קיבל סכום זעום) שהוא עובד סביב השעון 24\7.

הכל רץ חלק, עובד מהר ותקין. נכון שמדי פעם יש נפילות (ממש מדי פעם, כמו ערוץ 2 שמפסיק לעבוד) אבל מיד יוצאת תחלופה, אם יש תוכנית שבא לי לראות בערוץ 2 ופתאום זה לא עובד אז פשוט מכבה את הקודי ומפעיל את התוכנה של רשת\קשת וצופה משם, או פשוט נכנס לתוכנה של העידן+ לאנדרואיד ומשתמש באנטנה שקניתי ב40 שקל.

עד היום, כל הסרטים+הסדרות ראיתי ורואה דרך הקודי, כולל תוכניות שאני אוהב כמו מועדון לילה.. ואין צורך כל פעם לחפש מחדש את הסדרה כי יש אפשרות להוסיף מה שאתה רוצה למועדפים, כולל ערוץ מסויים מחו"ל כמו דיסקברי וערוצים ברוסית למיניהם.

בקיצור מודה שזה לא הכי נח כמו יס והוט אבל אחרי שמתרגלים הכל רץ פיקס.

פורסם

מהניסיון האישי שלי.

יש לי טלוויזית פילפס 40" שמריצה אנדרואיד וקודי מותקן עליה. הטלוויזיה מחוברת באופן אלחוטי בתדר 5GHz אל הראוטר. על הקודי מותקן Thewiz ולשמחתי אין לי שום תקיעות והכל רץ חלק ויפה. אין לי כמעט שום התעסקות עם זה, פשוט להריץ ולהינות.

התמכרתי.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

טוב, במקרה נתקלתי בנטפליקס ואמרתי יאללה נו למה לא.

בכל מקרה, הגרסא הישראלית פועלת חלק! והגדרה קלה ביותר.

יש מבחר סביר של סרטים וסדרות, אבל זה עושה את העבודה. נראה שהכל מתורגם. מי שרוצה מעבר יכול לקחת נטפליקס ארה"ב + VPN אבל כרגע לא מרגיש צורך. לא מרגיש בחסרונם של הערוצים החיים, והכל רץ פיקס.

בתכלס זו הזדמנות נפלאה לחתוך את הטלוויזיה מהחיים ולהתמקד רק בתוכן מסויים שבאמת יש לו ערך...

280 שקל לסטרימר + 400 ש"ח לשנה נטפליקס. גרושים.

פורסם

נטפליקס בעיני זה פתרון צולע מאוד לבידור ביתי.

בהתחלה השתמשתי רק בזה, אחרי שטחנתי את כל התכנים במשך כמה חודשים התחלתי לנסות את עניין ה VPN כדי להתחבר לעוד תכנים שמחוץ למדינה. אחרי שהVPN הוציא לי את הנשמה וכל הזמן נחסם החלטתי שאם הם לא מוכנים לשחק בטוב עדיף כבר לבטל את המנוי ולהתקין קודי.

לזכותי יאמר שרציתי לתלות את הרטייה ואת יד הקרס אבל הם פשוט דחקו אותי לשם.

I didn't choose the pirate life, the pirate life choose me

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
נטפליקס בעיני זה פתרון צולע מאוד לבידור ביתי.

בהתחלה השתמשתי רק בזה, אחרי שטחנתי את כל התכנים במשך כמה חודשים התחלתי לנסות את עניין ה VPN כדי להתחבר לעוד תכנים שמחוץ למדינה. אחרי שהVPN הוציא לי את הנשמה וכל הזמן נחסם החלטתי שאם הם לא מוכנים לשחק בטוב עדיף כבר לבטל את המנוי ולהתקין קודי.

לזכותי יאמר שרציתי לתלות את הרטייה ואת יד הקרס אבל הם פשוט דחקו אותי לשם.

I didn't choose the pirate life, the pirate life choose me

הבנתי ש-VPN אמור להיות נוח מאוד לנטפליקס. אין איזה שירות שיעשה את העבודה?

וצולע עסקינן... קודי לא יציב במיוחד

פורסם

זה לא מדויק שקודי לא רלוונטי.

האתרים שנסגרו היו אתרים עם מדריכים להתקנה ועם גרסאות מוכנות להתקנה קלה בעברית.

התכנים לא נמחקו ועדיין קיימים ברשת. גם קיימים מדריכים אחרים שבעזרתם ניתן להתקין ולצפות תכנים בעברית ובאנגלית.

פורסם

כן אבל מעבר לחוקיות זו תוכנה שדורשת המון התעסקות,

למי שיש פנאי וחשק לזה אזי טוב לו ויאה לו,

בעצם המדריכים הללו הקלו את העבודה ועשו את הכל/הרוב אוטו'.

אני באופן אישי לא אוהב את התוכנה הזו.

פורסם

צריך לדפוק על עץ, טפו טפו טפו כמעט ולא התעסקתי עם הקודי שלי בשנה האחרונה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם (נערך)
כן אבל מעבר לחוקיות זו תוכנה שדורשת המון התעסקות,

למי שיש פנאי וחשק לזה אזי טוב לו ויאה לו,

בעצם המדריכים הללו הקלו את העבודה ועשו את הכל/הרוב אוטו'.

אני באופן אישי לא אוהב את התוכנה הזו.

זה לא דורש המון התעסקות.

מי שאוהב המון להתעסק - מתעסק המון.

לא חייבים להתקין את 17 וכל תוסף ששמעתם עליו.

סרטים, מדובבים, ערוצי tv ישירים וזהו, זה כבר נותן יותר מחיבור לחברת תקשורת.

אני מתקין אצל לקוחות (כצ'ופר) כבר דיי הרבה זמן ואפילו יש מכשירים מהתקופה שמיניקס h8 היה הדבר הכי נפוץ (שזה בערך שנתיים) ומאז שהתקנתי לא השתנה שומדבר למעט הוספת שרות התרגום של the wiz (שזה משהו שלוקח גג דקה בהתחברות דרך tv host)

כלומר לא נגעתי לאף לקוח בקודי במשך שנתיים והכל עובד, כמובן שגם אצלי בבית הכל עובד ב0 התעסקות.

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אז מה מומלץ למי שהוריד קודי עם כל התוספות ועכשיו אחרי הסגירה המשפטית בארץ,הכל תקוע ?

אני בתכלס משתמש רק באקסודוס לסרטים וסדרות.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

להתקין קודי 16.1 נקי.

ה17 בעייתי מאוד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...