Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטרימרים! בואו נדבר קודי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
להתקין קודי 16.1 נקי.

ה17 בעייתי מאוד

החוסר תמיכה של ה16.1 בhttps הופך אותו ללא רלוומטי להרבה משתמשים שמשתמשים בסטרימיניג.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני כבר מיואש מהקודי הזה מאז שהתקנתי את ה17.1 כל הסרטים באקסודוס עולים לאט רצח למרות שהטלוויזיה מחוברת ישירות למודם , אני רוצה לחזור לגרסה 16 , ה17.1 בעייתי הmovix שאני פותח אותו בכלל לא מראה סרטים בספריות למרות שמחקתי והתקנתי מספר פעמים ניסיתי להתקין את האבקסיס לא נותן להתקין אותו קופצת הודעת שגיאה , איך אני חוזר ל16 ??

פורסם
החוסר תמיכה של ה16.1 בhttps הופך אותו ללא רלוומטי להרבה משתמשים שמשתמשים בסטרימיניג.

להרבה משתמשים שלא מסתפקים באקסודוס/ספקטו/זן

וזו בעיה שלהם - שיתעסקו עוד יותר עם המכשיר ויתלוננו על התעסקות יתר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא מבין מה כולם עם התוספים האלה..

על המיני מחשב של הקודי (הנקי בלי תוספים) מותקן transmission ועל הטאבלט מותקן אפליקציה להתחברות לui לtransmission הזה, וזהו כל פרק או סרט אני מוריד באיכות שאני רוצה תוך כמה שניות ורואה אחרכך בלי תקיעות והגדרות ובלאגנים. אני לא תלוי באיזה שרת מפוקפק או ביציבות של האינטרנט.

לא הייתי שם את זה למשפחה וחברים אבל גם את התוספים ממש לא, כל תקלה היו בוכים לי לבוא לסדר. וכבר למדתי מהימים שכולם השתמשו בווינדוס כל היום (ולא בטלפונים) שלא כדאי להראות לאנשים שאתה יודע לתקן להם את המכשירים בחינם.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

מהנסיון שלי:

אינטל NUC מתחת לטלוויזית סמסונג בת שש- שבע, כמובן מחובר ב-HDMI אבל גם עם רמקולי מחשב 2.1 של לוג'יטק X230 (מה לעשות, הרמקולים של הטלוויזיה מחורבנים). על ה-NUC מותקן WIN7, ועליו קודי 17 עם התוסף של THE WIZ, לפי המדריך הזה.*

אין לי מושג אם זה בגלל ה-NUC שמספק לי יציבות הרבה יותר מקופסאות אנדרויד שונות שהיו לי בעבר, או בגלל שהקודי עצמו נולד במקור כתוכנה מבוססת WIN (XBMC), אבל מאז המעבר אליו ביצועי הקודי עלו פלאים. יותר מכך, מאז שהתקנתי את גירסת 17, היציבות ואפילו מהירות ההפעלה- עלו. כדוגמא, בגירסת 16 הייתי צריך באופן קבוע להפיל את הקודי אם רציתי לסגור אותו. נגמר הסיפור הזה.

* מן הראוי לציין שה-NUC לא נועד אך ורק עבור הקודי, אלא החליף מחשב מולטימדיה XP ישן שעליו קבצי ווידאו שונים וסרטים שבהם צפיתי מעת לעת (זה כבר לא כל כך יוצא אבל בזה כבר אשם הבן החדש 8) ). גם הרמקולים הנ"ל הם ירושה מאותו מחשב.

פורסם

תחליף את הווינדוס בלינוקס והביצועים יעלו יותר, הNUC שלי חלש למדיי ובווינדוס לא מפעיל HEVC 720P ובלינוקס מפעיל חלק לגמרי.

(הסיבה - בלינוקס יש לקודי גרסאת 64 ביט ובווינדוס זה רק 32 ביט)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

יש לי משהו מוזר עם הקודי.

יש לי סטרימר אנדרואיד עם קודי יחד עם ההרחבה של SDAROT. עובד מצוין.

ויש לי עוד 2 מכשירי וינדוס (מיני מחשב), אחד עם וינדוס 10 והשני עם וינדוס 7.

התקנתי בהם את קודי 17 ואת אותה הרחבה של SDAROT (אותה גרסה בדיוק)

אבל זה לא עובד, כותב שיש שגיאה כשאני מנסה לפתוח את ההרחבה.

מישהו נתקל בזה עם קודי בוינדוס?

• תוכן חדש...