Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטרימרים! בואו נדבר קודי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמות המידע באינטרנט עמוסה לעייפה.

קניתי שיאומי מי בוקס, הגרסא הבינ"ל. התקנתי קודי ואבקסיס, ומה אני אגיד - זה פועל על הפרצוף :|

תקיעות, טעינה איטית... בקיצור לא עף על זה במיוחד.

מה אפשר לעשות כדי להינות מהסטרימר כמו שצריך?

השימוש הוא בעיקר סרטים וסדרות. ערוצים חיים אופציה, אך לא חובה.

חשוב לי גם כתוביות בעברית.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי אין אבקסיס אבל יש לי אקסודוס מותקן על אפל טי וי וזה עובד מעולה.

יכול להיות שהסטרימר שלך לא מספיק חזק ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אל תתקין שום בילד, רק את התוספים שאתה צריך.

אאלט השיומי מגיע ללא חיבור קווי, תקנה מתאם usb-rj45 ותחבר אותו קווי, סטרימיניג באלחוט זה על הפנים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

אני מבולבל

כל כמה חודשים נפתח דיון/המלצות וכל פעם אומרים משהו אחר.

בהתחלה המליצו על GT1, אחר כך המליצו על ה מיבוקס כאן

ועכשיו שומעים שהוא לא טוב

אז מה ה BEST VFM והוא מספיק טוב עם חיבור קווי ?

* אני צריך את ה USB פנוי לחיבור כרטיס קול חיצוני

עריכה אחרונה על ידי phpclub
פורסם

גם הGT1 וגם הMI BOX מעולים.

הקודי ביחד עם הוויזרד המדהים של אבקסיס מותקן אצלי ב9(!) מקומות.

עובד מדהים ומעולה וחלק, אחד מהם הוא אנדרואיד סטיק ישן ומיושן מדגם MK808 למי שזוכר, שגם עליו רץ אבקסיס ובגירסא הישנה.

האיטיות שאתה מתאר כנראה נובעת מהתקנה לא נכונה\חיבור אינטרנט חלש מאוד. הסטרימר שלך אמור להריץ את זה חלק..

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני מבולבל

כל כמה חודשים נפתח דיון/המלצות וכל פעם אומרים משהו אחר.

בהתחלה המליצו על GT1, אחר כך המליצו על ה מיבוקס כאן

ועכשיו שומעים שהוא לא טוב

אז מה ה BEST VFM והוא מספיק טוב עם חיבור קווי ?

* אני צריך את ה USB פנוי לחיבור כרטיס קול חיצוני

הbest vfm לדעתי זה הרספברי פיי, עובד חלק וזול משמעותית מכל השאר.

פורסם

אם לוקחים אותו, מוסיפים CASE, ומחברים (איני זוכר איזה רק זוכר שהיה צריך תוספות) מגיעים למחיר דיי קרוב (40$ ?)

ואז צריך להתעסק איתו, בעבר הייתי עושה את זה בשביל הכיף, היום פשוט אין לי זמן להתעסקות הזאת, לקרוא מדריכים וכו'.

אני טועה ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^אתה צודק, לא ידעתי שהמי בוקס כל כך זול.

אני קניתי את המיניקס בהרבה יותר ואני לא מפסיק לקלל.

פורסם

לא יודע, אני מזמן איבדתי את האמונה בקודי. זה פשוט דורש כל כך הרבה התעסקות וכל כך הרבה תחזוקה כל הזמן שזה פשוט מאבד את הנקודה.

הרעיון הוא יפה, אבל הדבר הזה פשוט לא יציב, הסרברים נפתחים ונסגרים כל הזמן וקשה לעקוב אחרי זה.

מה שעבד עד אתמול בסדר פתאום במכה כבר לא עובד יותר ולך תתחיל לחפש מאגרים אחרים.

וניסיתי הרבה גירסאות של קודי, גם על ווינדוס וגם על הסטרימר שמריץ אנדרואיד (באנדרויד העסק עוד פחות יציב).

לדעתי הבעיה העיקרית שהעסק הזה כל הזמן נופל וקם היא העבודה שכל המאגרי סרטים סדרות הללו חייבים לשבת הרי בשרתים, כמות התעבורה של השרתים הנ"ל היא עצומה, בכל זאת להזרים סרט או סדרה זה לא עניין פשוט בטח לא אם זה HD.

ובתמורה לכך מה מקבלים בעלי השרתים הללו? כלום, אין הרי בקודי פרסומות או דרך כלשהי לממן את זה ולהמשיך לתחזק את העסק.

אבל זאת רק ההשערה שלי.

אשמח אם מישהו יוכיח לי אחרת עד אז אני חזרתי לטורנטים, במהירות של 100 מגה אינטרנט (אמיתי) אני מוריד סרטים בין 5-10 דקות בטורנט לצורך העניין למצוא סרט שאשכרה עובד בקודי היה לוקח הרבה יותר זמן אם בכלל.

פורסם

אם מדובר רק בסרטים ובלי כל מיני הרחובות של סדרות וערוצים אז העסק דיי יציב.

אני עם קודי 16 מאז שיצא ועליו יש אקסודוס והעסק הזה רץ יפה מאז שהוא הותקן.

כמה זמן זה? 2-3 שנים!

הדבר היחיד שנדרש מאז זה לשנות את שרות התרגומים ממה שהיה לthe wiz וכל זה עדיין רץ יפה על מיניקס

אפילו במכשירים חדשים שרכשתי לא טרחתי להתקין משהו יותר מעודכן מ16.1 ואת התוספים הנל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה העניין בוויזארד לדוגמה של אבוקסיס, הוא מתעדכן אוטומטית לכל ההרחבות ותמיד מוצא את אלה שטובים ונותנים תוצאות.

לי יש אנדרואיד בוקס סיני עם מפרט סטנדרטי עם 905x ו2 גיגה ראם והקודי עובד עליו עם ההרחבה של אבוקסיס נהדר, הנוחות והמהירות גורמת לכך שכל אחד יכול לתפעל את הקודי, וזה אפילו בעברית מלאה..

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

פורסם
לא יודע, אני מזמן איבדתי את האמונה בקודי. זה פשוט דורש כל כך הרבה התעסקות וכל כך הרבה תחזוקה כל הזמן שזה פשוט מאבד את הנקודה.

הרעיון הוא יפה, אבל הדבר הזה פשוט לא יציב, הסרברים נפתחים ונסגרים כל הזמן וקשה לעקוב אחרי זה.

מה שעבד עד אתמול בסדר פתאום במכה כבר לא עובד יותר ולך תתחיל לחפש מאגרים אחרים.

וניסיתי הרבה גירסאות של קודי, גם על ווינדוס וגם על הסטרימר שמריץ אנדרואיד (באנדרויד העסק עוד פחות יציב).

לדעתי הבעיה העיקרית שהעסק הזה כל הזמן נופל וקם היא העבודה שכל המאגרי סרטים סדרות הללו חייבים לשבת הרי בשרתים, כמות התעבורה של השרתים הנ"ל היא עצומה, בכל זאת להזרים סרט או סדרה זה לא עניין פשוט בטח לא אם זה HD.

ובתמורה לכך מה מקבלים בעלי השרתים הללו? כלום, אין הרי בקודי פרסומות או דרך כלשהי לממן את זה ולהמשיך לתחזק את העסק.

אבל זאת רק ההשערה שלי.

אשמח אם מישהו יוכיח לי אחרת עד אז אני חזרתי לטורנטים, במהירות של 100 מגה אינטרנט (אמיתי) אני מוריד סרטים בין 5-10 דקות בטורנט לצורך העניין למצוא סרט שאשכרה עובד בקודי היה לוקח הרבה יותר זמן אם בכלל.

אני מוצא עם אקסודוס שמחובר לקיר הסרטים של thewiz סרטים בקלות (שעובדים).

אתה יכול להשתמש בquasar שעובד על טורנט.

בגדול מי שסגור על מה שהוא רוצה לראות, אני מדבר על סרטים וסדרות באנגלית אז הוא באמת לא צריך קודי.

מה שכיף שתוך כדי מעבר ברשימות סרטים אני מחליט מה לראות.

פורסם

הבעיה של כל התוספים והוויזארדים האלה שמרוב עצים לא רואים את היער, כל כך הרבה תוספים, נכנס לסרטים ותוסף ופתאום סדרות והדריל דאון הוא כל כך עמוק שאתה לא זוכר לאן נכנסת וכמעט כל דבר יש לו בעיה כזאת או אחרת

שמעתי כל כך המון מחמאות על אבקסיס, נכתב כאן מדריך, ועדיין, התקנתי אותו פעמיים ולא הצלחתי למצוא משהו טוב שם

גם אם מצאתי הוא נתקע כל כמה שניות ולך תמצא לזה תרגום

אז אולי אני פשוט לא יודע להשתמש, אשמח אם מישהו יסביר מה עובד טוב ואיך מוצאים שם משהו נורמלי עם תרגום.

• תוכן חדש...