Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ב-s-max titanium 2012 (שרשור מתגלגל)

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עזוב רציונל, אין כרגע כסף לאוטו חדש אפילו בצחוק, וכל מיני אופציות משומשות בתקציב הנוכחי הן סתם הימור על אוטו בשנתון גבוה (!) יותר. קטגוריה בעייתית.

מה שכן, הילדים גדלים לגובה במהירות ואם קיבלתי, נניח, 3 שנים של שקט יחסי לפני שאני מחויב טכנית/פיזית/מעשית לעבור למכונית גדולה יותר (5 ילדים...) - דיינו.

למשפחה עם 2-3 ילדים יש כל כך הרבה יותר אופציות לשחק איתן.

לפני 22 דקות, XVSTI כתב:

לשמר מכונה שבסך הכל עונה על הצרכים שלך לאורך כל השנים שאתה מחזיק בה.

בול.

כך או כך, איזה מחיר אפשר לקבל על אוטו, לא משנה מה המחירון שלו, עם מנוע מעשן ככה? כלום. נקודת ההתחלה היא אפס.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 278
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

קראתי את זה כי אני שוקל לרכוש גלקסי מאותו שנה. למרות שאני מבין את ערך הזמן שלך, אנא הפסק ללכת למוסך מורשה. זה שוד. היו לי מרצדס, וויקסוואגן ואאודי. הרכב הנוכחי שלי הוא אאודי. קניתי אותו בידיעה שלדגם הזה יש בעיית צריכת שמן. זהו פגם עיצובי ידוע. אני מניח שרמות צריכת השמן המטורפות שלך נבעו מטבעות בוכנה שנתקעו, ליתר דיוק מטבעות בקרת השמן. לפני החלפת המנוע הייתי מנסה משהו כמו שטיפת מנוע BG EPR ואולי השריית בוכנה עם קצף ים. כמו כן, החלפת שסתום אוורור ארכובה. השריית בוכנה אינה נטולת סיכונים, אבל אם כבר היית הולך להחליף את המנוע, אתה לא מסתכן כל כך הרבה. אני מבין קצת במכוניות ועשיתי את זה בעצמי. אולי מוסך עצמאי היה עושה את זה. אני לא יכול לומר. בוודאות, מוסך מורשה לא היה עושה את זה. הרבה יותר טוב בשבילם להחליף את המנוע. האם זה פתר את הבעיה לחלוטין? לא, אבל צריכת השמן ירדה משמעותית. זו לא בעיה גדולה מדי בשבילי, כי אני נוהג רק כ-5,000 ק"מ בשנה. אני מעריך שהרכב שלי, שנת 2011, שווה קרוב ל-30,000, ופשוט לא היה שווה להשקיע מעל 15,000 בשיפוץ המנוע. בכל מקרה, הנזק כבר נעשה, ואני מקווה שזה ייתן לך הרבה קילומטרים ללא בעיות.

פורסם

שלום חבר - לידיעתך, תם ונשלם סיפור הנבלה:

בקיצור - תיבת ההילוכים נזלה שוב בינואר 2025, ושק הצרות הזה נמכר בגרושים למאכער חביב.

שלא תעז להתקרב לאקובוסט/תיבה רטובה בחיים שלך! 

אגב, יש לי מכר שלא מבין כלום וקנה נבלה זהה (טרנד) בלי להתייעץ, סיפרתי לו מה הולך לקרות לו, ואכן, הוא עכשיו עם תיבה נוזלת תוך שנה וחצי מהקנייה. מדובר ברכב הכי תקול של פורד אי פעם, אל תחשוב לרגע שתצליח להערים על המערכת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מאוד מצטער לשמוע.

היו לך מספיק כאבי ראש עם הרכב.

אני חושב שהשמן שדולף מהגיר הוא בדרך כלל זה. זה לא חלק יקר, אבל אני חושב שצריך להסיר את הגיר מהרכב כדי להחליף אותו (10 שעות?). אם כבר שיפצת את הגיר ו/או החלפת מצמדים, היה צריך לעשות זאת באותו הזמן. העלות העיקרית היא עבודה, ואם אתה כבר משלם אותה, עדיף שתתקן הכל כשהגיר מחוץ לרכב.

https://www.youtube.com/watch?v=AdmaYsUayZs

פורסם (נערך)

באוגוסט 24' קניתי טרנד 2015 מחבר פורום.

אוטו מדהים, והיה במצב מעולה, יש טוענים שמגיע בזריזות ל-200 בכביש 6.

אבל אחרי כ-3 חודשים החרדות גברו ומכרתי אותו..😅

אני רוצה לציין עוד משהו:

הדגמים ה'אמינים'(2.3 פלנטרי) גם לא ממש אמינים. מניסיון..

הייתי אומר שכבר עדיף ליפול עם האקובוסט, כי אז אתה לפחות נהנה מתאוצות נחמדות עד שמתחילות התקלות..

מה שכן, ההתנהגות עדיפה ב-2.3 פלנטרי. במתיחת פנים שינו משהו בהגה(ואולי גם במתלים), לרעה.

עריכה אחרונה על ידי אליה

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, almoniyot כתב:

אני מאוד מצטער לשמוע.

היו לך מספיק כאבי ראש עם הרכב.

אני חושב שהשמן שדולף מהגיר הוא בדרך כלל זה.

(...)

תקרא את השרשור כולו... הגיר כבר הוחלף במלואו פעם אחת. זאת הייתה הנזילה השנייה (!)

מיץ פטל - ההגה נותר הידראולי גם באקובוסט, אגב, וגם החלק הזה תקול (משאבת ההגה הוחלפה).

לא נהגתי ב-2.3 להשוואה, אבל מדובר בהגה טוב מאוד יחסית לניתוק המוחלט של ההגאים המודרניים.

לפני שעתיים, אליה כתב:

אוטו מדהים, והיה במצב מעולה, יש טוענים שמגיע בזריזות ל-200 בכביש 6.

צפונה, ולא רק בכביש שש. אבל רק טוענים, כן?

עריכה אחרונה:

ייתכן שחסר לשרשור הזה איזו הודעת סגירה מסודרת, אבשל בהזדמנות.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...