Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 50k לבין עירוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם אני מחפש לקנות בחודשיים הקרובים רכב חזק מאובזר ומפנק לנסיעות בין עירוניות בכמעט כל הארץ (אני מלווה טיולים) התקציב הוא עד 50 אלף אני רוצה כמה שיותר אבזור עדיפות לסאן רוף ושהרכב לא יהיה עגלה (מיני לא בא בחשבון ) אשמח להמלצות חוץ מפורד מונדאו שכולם מחתברים אליה פה בפורום אני פחות !! קרצה לי אלפא מיטו 2010 אוטומט למרות שהיא מיני רציתי לשמוע המלצות . תודה לעונים

עריכה אחרונה על ידי Therabrab
פורסם

לא הגדרת מה הדרישות שלך מהרכב מבחינת גודל, מעל רכבי מיני יש לא מעט קטגוריות.

אם אתה נוסע הרבה, בעיקר בכבישים בין עירוניים, ההגדרה הזו חשובה. למה לא התחברת למונדאו שהוא מצויין לנסיעות כאלה? מאזדה 6 או טויוטה אוונסיס זה כן מתאימים?

לא מבין גדול ברכבי אלפא, אבל מיטו זה רכב קטן ומניסיון קצר של חבר גם בינוני ומטה בכל הקשור לאמינות.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
לא הגדרת מה הדרישות שלך מהרכב מבחינת גודל, מעל רכבי מיני יש לא מעט קטגוריות.

אם אתה נוסע הרבה, בעיקר בכבישים בין עירוניים, ההגדרה הזו חשובה. למה לא התחברת למונדאו שהוא מצויין לנסיעות כאלה? מאזדה 6 או טויוטה אוונסיס זה כן מתאימים?

לא מבין גדול ברכבי אלפא, אבל מיטו זה רכב קטן ומניסיון קצר של חבר גם בינוני ומטה בכל הקשור לאמינות.

כל עוד זה לא סופר מיני או מיני לא אכפת לי איזה גודל ולגבי השאר אמרתי מה הדרישות והציפיות שלי בנוסף אני לא מתחבר למונדאו בגלל המראה שלה לא אוהב את העיצוב ולדעתי זה משהו לא פחות חשוב מאשר ביצועים כנל לגבי מאזדה 6 לא מתחבר פשוט אין יותר מדי סיבות

פורסם

אם כך, תחפש לך יונדאי i30 ברמת אבזור פרימיום או מיצובישי לנסר ספורטבק משנתון 2012 ומעלה.

רכבים אמינים, מאובזרים מאוד, לא רעים בכלל לנסיעות ארוכות.

פורסם

צודק, מכיר את זה מהפורטה שטרום מתיחת הפנים היתה לא נוחה בכלל לטעמי. צריך להבהיר שאני מתכוון לדור החדש שהופיע בסוף 2012.

פורסם
אם כך, תחפש לך יונדאי i30 ברמת אבזור פרימיום או מיצובישי לנסר ספורטבק משנתון 2012 ומעלה.

רכבים אמינים, מאובזרים מאוד, לא רעים בכלל לנסיעות ארוכות.

שמעתי שהגיר הרציף שלהן גורם להן להיות עגלות למיצובישי השאלה עד כמה זה נכון , היום למשל אני נוהג בקורולה 2015 של אבא שלי לרוב בתוך העיר ואני נהנה מאוד ממנה וגם שאני יוצא איתה מחוץ לעיר תענוג אם יש רכב שפחות או יותר יתן לי אותו מענה כמו הקורולה זה מצוין

פורסם

רכבים עם גיר רציף נעימים מאוד לנסיעות בעיר. החסרון שלהם תאוצה מתונה מהמקום. אם לא חשוב לך לזנק מהר ממצב העמידה, אין שום בעיה עם מיצובישי ספורטבק. בהמשך הנסיעה המנוע 1.8 סוחב היטב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בתקציב שלו אפשר למצוא סיוויק האצ'בק מאובזרת משנתון 2010 מיד פרטית. רכב נוח ויעיל אך לדעתי לא שווה את הירידה בשנתונים.

פורסם

יש לי קרוב משפחה שנוהג על במוו סדרה 3 שנת 2007 והוא מאוד מרוצה, קצת זוללת אבל בימינו כל הרכבים זוללים, רכב מאוד מפנק השאלה האם כדאי? ואני קצת אוהב ללחוץ בצמתות וכו אז האצה כן חשובה לי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא רק דלק, זה גם עלויות של טיפולים וחלפים. פילטר שמן ודלק של בימר כנראה לא עולה כמו של מיצובישי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זה לא רק דלק, זה גם עלויות של טיפולים וחלפים. פילטר שמן ודלק של בימר כנראה לא עולה כמו של מיצובישי.

כן זה ברור השאלה אם אין לי בעיה לשלם קצת יותר על חלפים וכו, באם זה משתלם לי מבחינת איכות נסיעה כוח וכו

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה סובייקטיבי לחלוטין. תברר עם הקרוב כמה עולה לו אחזקה ותחשוב עם עצמך אם זה שווה לך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...