Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן - סובארו BRZ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי רכבים זולים יותר , כי יש מסלולי מרוצים לסופשים , כי יש כלים שמיועדים בדיוק למטרה הזאת והם זולים זמינים ואפילו מגיעים בכל מיני קיטים שאפשר להרכיב בגראג (עוד משהו שאין לרובנו )

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כי יש מסלולי מרוצים לסופ"שים.

מסלול מירוצים רציני (לא מסלול טכני אטי מאוד כמו ה"מסלולים" שיש לנו כאן) זה לא מקום "בילוי" קבוע. זה עסק יקר שהולכים אליו פעם ב....

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

אנשים פה קצת לא מבינים כמה עולה יום מסלול במסלול רציני. לא חייב מסלול בתקן F1. קח מסלול כמו נוקהיל, לא ארוך מי יודע מה (1.3 מייל), לא מסובך מי יודע מה. יום מסלול הוט האטצ'ז - 65 פאונד, לבעלי מנוי שנתי. 78 בלי. יום מסלול מכוניות - בום, 170 פאונד. אופנועים - 175. עכשיו תתחיל לחשב בלאי - צמיגים, רפידות, זרועות מתלה, דלק.

עריכה - וידיאו אונבורד להדגמה. המכונית עובדת קשה, וזה לא המסלול הכי מפותל או הכי מהיר בעולם.

[video=youtube;lAYSZeZUq-w]

עריכה אחרונה על ידי RK

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

וגם את הנוזלים ברכב (בלמים, קירור, שמן מנוע) צריכים להחליף בקצב מסחרר.

סך הכל לא זול בכלל.

שלא לדבר על זה שמדי פעם צריך הדרכה (או שהמסלול לא נותן לעלות בלי הדרכה בסיסית כלשהי) שעולה כסף, ולעתים גם תקנות הבטיחות של המסלול מחייבות אותך להביא קסדה או ציוד בטיחות נוסף שגם הוא עולה כסף.

ואם ירדת לחול, גם אם לא פגעת במשהו, ההתחפרות בחול ממהירות גבוהה יכולה לגרום לחתיכת נזק.

נ.ב. לא קשור לעניין, אבל בסרטון שצירפת מדהים לראות כמה כוח צד (ולכן, כמה גרר) נוצר מכל מיני תיקוני היגוי קטנים שהנהג מבצע בישורות.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
או מתפשרים במכוניות כדי להנות עם הילדים. שוב, זאת לא תחרות הארדקור.

תסיע אותם במכונית השניה זה נחמד, אבל כשיש חלוקת נטל, שתי המכוניות מסיעות. בשביל לבצע את מה שאתה אומר נדרשת מכונית שלישית.

ממש לא.

BRZ זה לא 'הארד-קור'. היא עדיין יכולה להסיע נוסעים.

כל אחד והלוגיסטיקה שלו, אבל BRZ זה לא רכב קיצוני. זה רכב ספורט. רוצים רכב ספורט, צריך להתפשר.

כל תחביב אישי שואב זמן ומשאבים. זה לא חשוב אם אתה רוכב אופניים, רץ מרחקים ארוכים, מתאמן משקולות, צופה כדורגל, חובב משחקי מחשב... וכו'.

זה עולה זמן וכסף.

בסופו של דבר, תבחר את הפשרות שלך.

אבל זה שאתה בוחר לא להתפשר על ה-BRZ, לא הופך את הרכישה שלה למשהו קיצוני.

ממש לא.

זו רכישה סבירה לגמרי, כמכונית שנייה (לא כולל בעיות פרטניות, כמו גב דואב וכו').

היא לא משמעותית פחות פרקטית מפיקנטו.

נ.ב. אני עדיין חושב שבמחיר שלה צריך להראות ליבואן אצבע משולשת, ולא לקנות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בתור אחד שיש לו פיקנטו בבית, היא בהחלט משמעותית פחות פרקטית. אבל שוב, זאת בחירה. יכול להיות שעם רכב שני אחר בבית המחשבה תהיה אחרת, אבל זה ידרוש הורדה דרסטית במחיר שלה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נ.ב. אני עדיין חושב שבמחיר שלה צריך להראות ליבואן אצבע משולשת, ולא לקנות.

זה מאד רומנטי המלחמה הזו במחיר . כולם רוצים יותר זול. בינתיים היבואן מביא 2 בחודש והוא מוכר אותם בלי בעיה ויש המתנה של 3-4 חודשים .

במכוניות מהסוג הזה, היבואן מתאים את עצמו מבחינה כמותית לכוחות הביקוש .

אם המחיר לא מתאים לך, חפש יד 2 .. יד 3 .. עם כל המגבלות של אין אחריות. בלאי. צבע שונה ממה שאתה אוהב. גיר שונה ממה שאתה רוצה.

זה החיים.

אם אתה בעל עסק או שתהיה בעל עסק אתה תבין/מבין את זה.

פורסם

השיקולים של היבואן לא מעניינים אותי כצרכן. למה הוא מתמחר כך, עקומת הביקוש וכו'.

המחיר הזה מוגזם, ובמחיר מוגזם לא קונים.

פורסם
השיקולים של היבואן לא מעניינים אותי כצרכן. למה הוא מתמחר כך, עקומת הביקוש וכו'.

המחיר הזה מוגזם, ובמחיר מוגזם לא קונים.

כמו שאמרתי. זה מאד רומנטי. בינתיים היבואן מביא. אנשים קונים . תמיד יש מישהו שקונה כי הוא חושב שזה מחיר הוגן בשביל לספק את הרצון/הנאה שלו.בזמנו יוניון מוטורס מכרו את כל המלאי שלהם, בערך כ 20 , בתוך זמן קצר מאד במחיר של 200K . אז 220 זה מחיר "סביר" כי ההיצע הוא רק 2 בחודש. וביד 2 יש רק 1-2 יחידות עם המגבלות שלהן.

פורסם

מה "רומנטי" בלקבוע שמחיר מסויים הוא מופקע, ולהמליץ לא לקנות במחיר הזה?

תראה מה קרה למחיר של ה-370Z.

אם אותם שני שפוטים חודשיים יחליטו שהם לא קונים במחיר הזה, המחיר יירד.

• אחראי פורום
פורסם

אם אותם שני שפוטים חודשיים יחליטו שהם לא קונים במחיר הזה, המחיר יירד.

אבל הם לא יחליטו שהם לא קונים ולמי שיש בעיה עם המחיר - ישאר עם הז' ביד.

כי זה לא שניים. זה 20 שרבים על מי בא קודם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

במכוניות מהסוג הזה, היבואן מתאים את עצמו מבחינה כמותית לכוחות הביקוש ..

ביקוש אפשר ליצור ע"י מחיר אטרקטיבי (תראה את כמות המסירות של לאון קופרה כדוגמא).

במקרה הספציפי הזה, המחיר המופרך לא נגזר מאי ביקוש אלא מהקצאות קטנות מאוד של היצרן.

אבל בסופו של דבר צודק הבמבי, ממש לא מעניין אותי למה זה יקר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אבל בסופו של דבר צודק הבמבי, ממש לא מעניין אותי למה זה יקר.

זאת בדיוק הנקודה. כולם מבינים היטב למה המחיר יקר. לא כולם מוכנים לשלם אותו. לי קשה מאד להניח שמישהו במצב המשפחתי שלי (ויש כאן כאלה בשרשור) יהיה מוכן. אחרים כן, כי מערך הפשרות שלהם אחר. היבואן לא רואה אותי בתור הלקוח שלה, וזה מה יש.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בדיוק אתמול הראיתי לבת שלי מכונית כמו שהיתה לי, פיאט קופה אפורה.

אני עוצם את העיניים וזוכר מכונית מעולה, שהייתי חוזר אליה היום. וכן, נסעתי איתה שעה כל בוקר בפקקים (לפעמים קצת יותר).

אם אתה מישהו שקם מוקדם בשביל לנצל את הרכב בכבישי נהיגה, אז זה שווה את זה לגמרי, אי הנוחות המינורית של מכונית ספורטיבית. אם אתה לא, אין סיבה לקנות מכונית כזו.

וכמו שאמרו, ה-BRZ יכולה להיות רכב שני במשפחה. היא לא צריכה להיות המכונית הראשית.

.

אני צריך להזכיר לך שההתניידות שלי נעשת במכונית קופה?

אבל יש קופה ויש קופה וה- brz אפילו לא מתאימה לשמש כרכב שני למשפחה עם ילדים, כיוון שאם המושב האחורי נדרש מסיבה כלשהי אז אין מצב להסיע בו נוסעים בלי להשאיר צלקות בנפשם נוסח כלא גואנטנמו.

פורסם

כתיבה מעניינת ותמונות מדהימות.

אגב, ביום שישי האחרון בלילה חנתה ליד הטויוטה שלי את האחות התאומה של הסובארו הזו, הטויוטה, רציתי לצלם אך לא היה לי נעים. משום מה, הן באמת לא נראות כמעט בארץ יותר.

מעניין איך היא נוסעת הטויוטה.

• תוכן חדש...