Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן - סובארו BRZ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אבא לשלוש ומתנייד בג'יפון פרקטי והגיוני שהחליף ג'יפון אחר.

מעולם לא היה לי רכב קופה. הכי קרוב הייתה קליאו 172 ונדמה שזה מעידן אחר.

ועדיין - עם כל המורכבות האופרטיבית שבעניין - לפני שנתיים וחדשיים התייצבתי אצת סמלת וניסיתי לקנות ברזידנית לבנה ב-180.

חברים בסמלת, שיחות ונדנודים - הפער נותר גדול מדי ואני נשארתי עם הרכב מהעבודה (להלן 'הרכב הראשון') בעוד התחדשנו ברכב שני פרקטי בן 5 דלתות שהלך לאישתי.

במחיר הנכון (וההגיוני) לקוחות יגיעו גם ממקומות לא צפויים.

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כבר כתבתי - הרבה מזה זה פונקציה של מחיר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הגבתי לנושא המחיר ועכשיו אגיב לנושא הנוחות. אם לא היה ברור אז אני בעל ברז .מיוחדת ומושקעת.

מי שיש לו ילדים והוא אמור להשתתף בתפעול ההסעות באופן שוויוני עם הג'יפון של האשה אז זה לא. אל תנסו. אם הם קטנים ואתם צריכים להכניס אותם למושבים האחוריים ולקשור אותם? עזבו. אם הם גדולים אז אין להם מקום לרגליים.

רק אם אין לכם בעיה להיות סוציומטיים והאשה אתכם. זה יכול להיות רכב בשבילכם.אני משתתף בהסעת הילדים רק כשאין ברירה.

פורסם

זו בדיוק הנקודה, יוסי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יש את חבר הפורום Liviur שנוהג על ברז ביומיום ומצליח לדחוס 2 קטנים מאחורה (לא זוכר באיזה הרכב של התקני בטיחות).

יהיה מעניין לשמוע איך הוא מסתדר עם הנושא.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

לדעתי במחיר 185-195 היו מוכרים פי 3 כמותית BRZ מאשר הכמות המצחיקה שמוכרים עכשיו,אז היו מרווחים פחות על כל אוטו ,אבל כמותית היו מגיעים לאותה שורת רווח - יש בנוסף טיפולים חלקים לעשר שנים לכמות גדולה פי 3 וזה גם גורם הכנסה שאסור לזלזל בו .

גם תדמית המותג הייתה מקבל איזה "בוסט" מרכב ספורטיבי ונישתי עם ניחוח מיוחד שאין לרכבים אחרים בסגמנט שהיה עושה טוב לסובארו ישראל שנתפס עדיין כמותג מיושן אצל חלק מהאוכלוסיה שזוכרים את הליאונה 1300 במיסוי נמוך של ארידור {לזקני הפורום}.

פורסם

308 + 208 GTI וכמו שעשו בסיאט לפניהם , לא כל יבואן רוצה למכור ובטח שלא בתחום ה"נישתי" של רכבי ספורט .

בפיאט החליטו להפוך את מותג אבארת למשהו אחר ודווקא בסובארו שיש להם את הרכבים הנכונים + קצת היסטוריה במירוצים היבואן לא מעוניין לפתח את התחום .

קל מאוד להכפיל את המכירות של הBRZ והSTI בארץ ולא רק בעקבות הוזלת מחירים אבל זה הצעד הראשון .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
הייתי שמח לרכוש רכב ברמה של 308 ג'יטיאיי שמור בן 5 שנים עם גיר ידני ב100 אלף.

(כמו גולף ג'יטיאיי, קופרה (אם היה ידני), ג'ולייאטה טילטן או פיג'ו 308 תאורטית)

כמו כן אני מאמין שה308 נותנת יותר מהמתחרות הידניות שציינתי.

308 היא אחלה רכב ואחלה עסקה.

במקרה אני מחפש BRZ משומשת כמה חודשים 2 הרכבים שציינת פה בחיים לא ימכרו במחיר שהם מפורסמים גם לא קרוב

אחת יד ראשונה חברה, הייתה נסיעת מבחן הראשונה של סובארו

והשניה עברה כמה בעיות "אמינות"

המיאטה שומרת ערך הרבה יותר טוב מהBRZ בוודאות, גם לוי יצחק מתמחר אותה בהרבה יותר עם אותם נתונים

בלי קשר רכב ספורט לא קונים משיקולים כלכליים, מה שעושה לך את זה זה הרכב לקנות, ב200+ מה כבר משנה 10 אלך לכאן או לכאן

אז כנראה שהרכבים הנורמליים בכלל לא מגיעים ליד2. בנוגע למיאטה, אכן ייתכן מאוד שהיא שומרת על מחירה עוד יותר טוב (בעיקר בגלל אנשים שמוכנים לשלם את המחירים שדורשים אלה שעפים על עצמם יותר מדי).

לבסוף, ברור שרכב ספורט לא נרכש משיקול כלכלי, אבל אתה גם לא יכול להתעלם מהכסף. מה שאני טוען בגדול, הוא שהברז אמנם יותר יקרה לרכישה אך בטווח הארוך, בחשבון הסופי, ייתכן שתעלה כמו רכב זול יותר לרכישה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אי אפשר להתחרות בשמירת ערך של קבריולט. תוסיפו לזה שהMX5 גם מהנה וגם אמינה וקיבלתם את התשובה .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

ליתר דיוק יש לי wrx לאשה וbrz לעצמי.

אני מסיע את הילדים לגן (גילאי 2 ו4) פעם פעמיים בשבוע.

אני לא גבוהה במיוחד אז אין בעיה - אבל לא כיף להכניס אותם כשהם קטנים ומדי פעם מקבלים רגל בגב.

הרכב אצלי אבל לא יומיומי.

עשיתי עליו בערך 10 אלף קמ המשך שנתיים כשמתוך זה לדעתי הרוב בנסיעות למסלול או מפגשים.

בתור רכב כיף - הוא מדהים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מה הדיילי, אם מותר לשאול?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אוטובוס :)

אני עובד במרכז מנהטן (ברודווי ו39).

13 דולר Toll ו23 דולר חניה ליום או 8.5 דולר לאוטובוסים - כשהאוטובוס נוסע בנתיב תחבורה ציבורית דרך הגשר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...