Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן :)אשמח להסבר בנוגע לדגמים של הקליאו החדשה בשנים 2015-2017 ,דגם אוטומטמה ההבדל בין הקולקשיין 1.2 , לTlife והשאר...כולן סביב ה120 כ"ס.... לצערי זה סינית בשבילי.(קיבלתי המלצות רק על הקולקשיין)ולמה כולם מנסים להוריד מהקליאו ?! חסכונית, טיפול זול יחסית ... תודה!http://www.carsforum.co.il/vb/images/smilie/icon_cool.gif

פורסם

בכותרת כתבת מגאן ובפנים כתבת קליאו(לפי הרמות גימור מזהה שהתכוונת לקליאו),

ללא ספק עדיף אם לקחת קליאו אז זה ברמת גימור הגבוהה יותר - הלייף נועדה רק לליסינג וכדאית רק בעסקאות 0 קילומטר, היא מרגישה ענייה ויותר ועם פחות אבזור באופן מורגש.

אני עם הרכב בליסינג - עשיתי עליה 3,500 קילומטר בחודש וחצי האחרונים כולל נסיעה לאילת הלוך חזור, אני מאוד נהנה ממנה ביינתים - המתלים קצת נוקשים(ז"א שמרגישים שיבושים בכביש) המנוע-גיר מצויינים.

ביחס למחיר שלה כמשומשת מדובר ברכב מצויין.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

רכב קטן ומעולה.

מ2013 עד סוף 2016 זה היה אותו רכב.

מסוף 2016 הייתה מתיחת פנים קלה, וזה בגדול אותו רכב למעט פה ושם דברים עיצוביים, והוספת עוד כמה מנועים להיצע.

לא משהו מעניין.

אם בא לך לקרוא:

מבחן דרכים

מישהו שקנה את הרכב מספר עליו

רמת גימור LIFE היא רמת הגימור של הליסינג ולא מומלצת ברכישה פרטית (אלא אם מדובר במחיר מציאה).

רמות הגימור הרלוונטיות לפרטיים הן:

EXPRESSION PACK

COLLECTION

בגדול ההבדל בין הראשונה (Expression Pack) ליקרה יותר (Collection) זה ג'אנטים במקום טאסות, ובקרת אקלים במקום מזגן רגיל.

לי יש את הרכב בגרסת Expression Pack עם מנוע 0.9 בגרסא הידנית שלו.

לדעתי - הרכב קטן, ויתאים לזוג + 1 במקסימום.

הרכב קשיח על הכביש (מרגישים כל בור ובור בכביש).

ההאצה טובה (מתאר לעצמי שב1.2טורבו אפילו יותר מסתם "טובה").

צריכת דלק מעולה (כמעט 1 ל 19 בממוצע אצלי).

טיפולים מחוץ למורשה לא יקרים ביחס למתחרות.

המזגן חלש יחסית, אם אתה סובל מחום תדאג לבדוק את זה בנסיעת מבחן לפני הרכישה.

לטווח ארוך לרכב יש מחלה של קרקושים, לא משהו קריטי אבל משהו שמתלוננים עליו. לי אישית זה עדיין לא מפריע.

ביטוח זול מאוד.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם
בכותרת כתבת מגאן ובפנים כתבת קליאו(לפי הרמות גימור מזהה שהתכוונת לקליאו),

ללא ספק עדיף אם לקחת קליאו אז זה ברמת גימור הגבוהה יותר - הלייף נועדה רק לליסינג וכדאית רק בעסקאות 0 קילומטר, היא מרגישה ענייה ויותר ועם פחות אבזור באופן מורגש.

אני עם הרכב בליסינג - עשיתי עליה 3,500 קילומטר בחודש וחצי האחרונים כולל נסיעה לאילת הלוך חזור, אני מאוד נהנה ממנה ביינתים - המתלים קצת נוקשים(ז"א שמרגישים שיבושים בכביש) המנוע-גיר מצויינים.

ביחס למחיר שלה כמשומשת מדובר ברכב מצויין.

סליחה, בטעות רשמתי מגאן בכותרת. הכוונה היא לקליאו

:smile:

אז אתה רכשת גם את הקולקשיין ??

• תוכן חדש...