Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

מדובר בקורולה 2005 עם 150K.

בטיפול האחרון המוסך טוען כי צריך להחליף את המשולשים - הוא גם הראה לי שהגומי יבש וסדוק מאוד.

לצערי לפני כשנתיים החלפתי את המשולשים המקוריים למשולשים חליפיים שהמוסך טען שיתנו שקט נפשי לכמה שנים טובות והמליץ עליהם בחום - טעות שלי שלא לקחתי מקוריים (למרות העלות הגבוהה) והנה אחרי שנתיים החלפיים כנראה גמורים.

בכל מקרה אני מעוניין להחליף למשולשים מקוריים, אשמח לסיוע מכנופיית הטיפולים על מנת לצמצם עלויות עבודה - אם יש משהו שיכול לעזור ומכיר את הרכב ונמצא באזור חיפה/קריות/כרמיאל - זה יהיה מצויין.

נ.ב - לא יודע אם זה שווה משהו אבל המשולשים המקוריים עדיין אצלי במחסן.

פורסם

מספר שלדה?

בעקרון צריך פרס בשביל להחליף את החלק של הגומי בתוך המושלש אני לא יודע אם היוסאן מחזיק רק את החלק הל הגומי במלאי אבל תמיד אפשר לנסות להזמין מחו"ל רק את הגומי יש מצב שהמכס לא יעלה על זה שזה חלק מחלק בטיחותי.

פורסם

גם כשקונים משולשים תחליפיים צריך לדעת איזה סוג קונים. אצלי בקורולה 06 החולפו המשולשים לתחליפיים ואין שום בעיה למרות שעברה תקופה של מעל שנתיים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

עברתי את אותו סיפור בדיוק עם מאזדה 3 2005 . החליפיים היו טורקיים שהחזיקו מעמד שנתיים וחצי .

כעת מורכבים תחליפיים של delphi אבל טרם עבר די זמן להסיק מסקנות

פורסם

כשמדובר במוצרי גומי לרכב כמו משולשים ותושבות - רק מקורי או חליפי איכותי.

ממש לא טורקי או סיני.

פות"ש - לצערך בד"כ טויוטה לא נותנת מק"ט נפרד רק לבוקסה, ככה שתצטרך לקנות משולש קומפלט.

אבל תן לי בכל זאת מספר שלדה ואבדוק לך.

Stay Dirty

פורסם

נתקלתי מקרוב מאוד במשולשים תוצרת TALOSA הספרדיים.

אין לי מושג אם החברה הזו מייצרת גם לרכבים יפניים, אבל מישהו מכיר את החברה הזאת?

מה שבטוח, טורקי עדיף על סיני, אבל שניהם חר* לאורך זמן.

שים לב, חבר.

אני שמתי בוקסות חליפיות טורקיות דרך עבודה ביתית אבל שהבוקסות הוכנסו בלחץ דרך חרט,

מכיוון שלא ידעתי את גודל החשיבות לדבר כזה, רק לפני כמה חודשים גיליתי שטויוטה בכלל לא מייצרת בוקסות משולש חליפיות... להגיד לך כמה רעשים יש מכיוון המתלים?

רק משולש קומפלט אם טויוטה דורשת את זה.

פורסם

האמריקאים חזק בקטע הזה, במיוחד להקשחת תושבות מנוע לאחר שידרוג המנוע בהשד יודע כמה כוחות סוס.

פורסם

איך זה שאצלי טויוטה יותר ישנה לא נגעתי במשולשים מעולם. (בשום רכיב למעשה, מלבד טיפולים)

6 שנים רצופים רק טיפולים. מעניין מה הסיבה? או שזה אופייני לטויוטה 2005?

אבדוק את זה בהקדם.

עוד שבוע צריך לעשות טסט מקווה לעבור חלק כמו רוב השנים.

בדרך כלל אני "נופל" על שטויות שאני לא שם אליהם לב. (בדרך כלל מנורות,פעם אחת אחרי טיפול,פעמון)

פורסם

יוגב, קורולה 99 270 אלף ק"מ שעברה חיים לא קלים בתחילת דרכה, מעולם לא קיבלה חופש במשולש ובעיות במתלה או נכשלה בטסט על כל מה שקשור למתלה. רק בגלל "יובש וקצת קרעים" החלטתי להחליף, אני לא אשכח שהחרט ראה את המשולשים מול העיניים ושאל אותנו: מה הבעיה? הם בסדר". בסוף עד היום אכלתי אותה מהבלאגן הזה...

מכונאים: "ממתי בקורולות האלה הולכים משולשים?".

בקיצור, לוודא שהמשולשים באמת גמורים, כי רוב מה שרץ בשוק זה זבל טורקי וסיני.

פורסם

אם הלקוחות היו מסכימים לשלם, היו מייבאים מוצרים איכותיים.

ברגע שיש היצע של כמה מוצרים, תמיד מתפתים ולוקחים את הזול ביותר.

ומה שהכי מצחיק במוצרים הנחותים, שחסכו בהם בחומרי גלם שעלותם שולית, ובמקרה הטוב חוסכים כמה סנטים בודדים לחלק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני אוכל לצלם תמונות של המשולשים המקוריים רק בסוף השבוע (במחסן בבית של ההורים).

בכל מקרה אתחיל לברר על מחירי משולשים מקוריים

סתם לשם השוואה הציעו לי מחיר של משולשים חליפיים טורקיים ב 170 ש"ח למשולש - לא שיש לי כוונה לחזור על הטעות הזאת שוב.

אמשיך לעדכן אחרי שאקבל מחירים נוספים.

אני רוצה גם חוות דעת נוספת על מצב המשולשים הקיימים - אושריקו , כתבת שצריך לבדוק שהמשולשים באמת גמורים.

אני מבין שסדקים לא בהכרח מעידים משולשים גומרים ?

• תוכן חדש...