Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחר בדיקה, ההתלבטות שלי היא בין שתי המכוניות שבכותרת. המחירים קרובים.

הדברים העיקריים שחשובים לי הם:

נוחות ושימושיות, טכנולוגיה מתקדמת (בעיקר מערכות בטיחות), כוח וחסכון בצריכת דלק.

היתרונות שאני רואה באינפיניטי הם בעיקר כוח (הרבה) יותר גדול, חסכון יחסי בדלק, שובבות גדולה יותר (על חשבון אחיזה), נוחות מושבים, ואמינות חזויה יותר טובה (מכלולים פשוטים יותר, אחריות ארוכה יותר ומוניטין אמינות טוב יותר).

היתרונות של האאודי:

אחיזה טובה יותר, מערכות בטיחות הרבה יותר מתקדמות, תא מטען גדול הרבה יותר, שמירת ערך חזויה עדיפה, אינטריור מודרני ואיכותי בהרבה ובאופן כללי - רמת ליטוש וגימור גבוהה יותר.

מבחינת אבזור, שתי האפשרויות קרובות מאוד אחת לשנייה למעט יתרון האאודי במערכות הבטיחות ובווירטואל קוקפיט (והסאונד באינפיניטי).

אשמח לשמוע את דעתכם.

תודה

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מסכים שלאאודי יש עיצוב פנימי עדיף בהרבה, אבל להגיד שלאינפיניטי יש עיצוב מיושן זה מרחיק לכת. דווקא היא נראית מאוד עתידנית. אבל - קצת בהמית ולא מלוטשת כמיטב המסורת של המותג.

פורסם

אומנם זה חורג מהתקציב אבל הייתי ממליץ להסתכל על ה c-class ההיברידית, מאובזרת עד מעל הראש, לא חסר כח, חסכונית ובמחיר קקוב מאוד לגרסא הבסיסית ביותר

פורסם

הC קלאס הייבריד זולה משמעותית מהQ50, אז לא חורגת בכלל.

בכל אופן ה330e מכונית זולה ומוצלחת מהמרצדס, כשהיתרון היחיד במרצדס זה עיצוב הפנים המעניין יותר.

הב.מ.וו גם מוצלחת מהאינפיניטי, אבל אני מניח שפותח השרשור עשה את שיעורי הבית שלו ופסל גם את זו וגם את זו, ונשאר עם המתמודדות האלא. אני אגב הייתי הולך על האאודי. מכונית אפויה יותר.

פורסם

לדעתי גם אאודי כמותג לא להיט מבחינת סחירות ושמירת ערך ובהיבט הזה אין בעיניי עדיפות לאף אחת מהמועמדות.

פורסם

שתי המכוניות טובות כל אחת בדרכה , גם לעשות נסיעת מבחן ברמות שאתה רוצה ותראה ותרגיש מה יותר מדברת אליך .

בחרת פה מכוניות באמת טובות .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
הC קלאס הייבריד זולה משמעותית מהQ50, אז לא חורגת בכלל.

בכל אופן ה330e מכונית זולה ומוצלחת מהמרצדס, כשהיתרון היחיד במרצדס זה עיצוב הפנים המעניין יותר.

הב.מ.וו גם מוצלחת מהאינפיניטי, אבל אני מניח שפותח השרשור עשה את שיעורי הבית שלו ופסל גם את זו וגם את זו, ונשאר עם המתמודדות האלא. אני אגב הייתי הולך על האאודי. מכונית אפויה יותר.

תודה על התגובית.

אני לא יכול להיכנס כאן למחירים המדויקים, אבל צאו מנקודת הנחה שמדובר במחיר כמעט זהה לאאודי ולאינפיניטי - כששתיהן במצב כמעט זהה גם מבחינת כל הנתונים האחרים.

כלומר - אל תיכנסו כאן לשיקולי מחיר.

בהנחה שכל המכוניות שהוזכרו כאן הן כמעט חדשות ובאותו מחיר כולן - מי העדיפה?

אני לא מתחבר במיוחד לתדמית של מרצדס ולכן פסלתי אותה (חוץ מזה, תא המטען שלה מגוחך במיוחד - הרבה יותר מאלה של האינפיניטי והבימר). לגבי הבמוו, היא לא הרגישה לי נוחה מספיק (מושבים נמוכים וקשים). שתיהן אגב לא מצטיינות במערכות בטיחות מתקדמות (בעיקר בקרת סטייה אקטיבית) שקיימות באאודי ובאינפי.

בעיקרון לפי הידוע לי, האינפיניטי היא בקטגוריה אחרת - קרובה יותר ל-S4, C AMG וכדומה. לכן התמחור המסוים שלה בעסקה הזאת הוא כביכול "מציאה" ומרגיש כמשתלם יותר מהאאודי.

עם זאת, היא אכן מיושנת יותר מהאאודי ופחות "אפויה" כלשונך.

פורסם

מעניין שמצאת את המושבים בב.מ.וו לא נוחים. אחד הדברים שאנשים מאז ומתמיד העירו לי כשהיו מתיישבים בסדרה 3 שלי זה כמה מושבי הספורט נוחים ותומכים (אופציה ללא תשלום ב330e אגב). נדמה לי שזה היה קלרקסון שאמר פעם שהוא לא מבין למה משבחים תמיד את המושבים בוולוו כשהמושבי ספורט בב.מ.וו נוחים אפילו יותר. אני גם מאוד לא אוהב מושבים קשים אגב. מצד שני כל אחד מגדיר נוח בצורה אחרת, ומה שכן הישיבה בהחלט נמוכה יחסית.

פורסם

לא יודע אם הם לא נוחים, אבל אני יכול להגיד בוודאות שהמושבים באינפיניטי היו נוחים לי הרבה יותר. גם שם הם ספורט כולל אפשרות לכוונון תמיכה צידית והארכת מושב.

המושבים בב.מ.וו. הרגישו לי כאילו חסכו קצת בריפוד.

אני מגיע מאימפלה שזו קטגוריה קצת אחרת ויותר מוכוונת נוחות ואולי לכן אני רגיש יותר.

באאודי מדובר על מושבים רגילים אבל די טובים כשלעצמם.

פורסם
לדעתי אודי by far.

הQ50 נראה כמו רכב מיושן משנות ה90, במיוחד העיצוב הפנימי עם 2 המסכים.

להגיד שהQ50 מיושנת זה קצת להגזים, בסופו של דבר הוא מתלבט בין שתי מכוניות-על עבור הצרכן הממוצע. מה שכן, אני מסכים שהאודי תהיה הבחירה המוצלחת יותר מבין השתיים.

פורסם

לא יודע מה כל כך "עתידני" מצאת בעיצוב של Q50.

העיצוב העדכני להיום מטבתא בקווים חדים, תסתכל כמעט על כל רכב 2017. לדוגמא, RX 450, סופרב, כל אודי, סיאט או במוו.

העיצוב המעוגל של Q50 נראה מיושן. גם העיצוב הפנימי שלו, מזכיר רכב פאר משנת 95, ו2 המסכים בדשבורד נראים כמו קומבינה אפטרמרקט בהונדה סיוויק של פעם.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

להתלבטות נוספה גם אאודי RS3 ברמת מחיר דומה.

ברור לי שמדובר על רכב קיצוני בהרבה (למרות שהוא לא חזק בהמון מהאינפיניטי על הנייר).

עם זאת, זו הזדמנות לרכב חלומי שנראה לי די שלם - גם ביצועיסט מטורף וגם רכב שנותן בסה"כ חוויה מלוטשת של מכונית משפחתית איכותית.

אשמח לשמוע את דעתכם

פורסם
להתלבטות נוספה גם אאודי RS3 ברמת מחיר דומה.

ברור לי שמדובר על רכב קיצוני בהרבה (למרות שהוא לא חזק בהמון מהאינפיניטי על הנייר).

עם זאת, זו הזדמנות לרכב חלומי שנראה לי די שלם - גם ביצועיסט מטורף וגם רכב שנותן בסה"כ חוויה מלוטשת של מכונית משפחתית איכותית.

אשמח לשמוע את דעתכם

לעניות דעתי בפן הספורטיבי מדובר במפלצת שונה לגמרי עם ערימות של כח שאף אחת מהמתמודדות שציינת קודם לא תתקרב אליה, אשמח אם תוכל לציין את המחיר שקיבלת על ה rs3 (בפרטי או פה)

• תוכן חדש...