Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

אחי נמצא כרגע בארה"ב, תזמון מושלם בשבילי כדי להתחדש במחשב נייד עקב המחירים הזולים, הבעיה שהמבחר גדול ומבלבל ואין לי מושג במה לבחור. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד עד 3K. השימושים די בסיסיים - סרטים, משחקים (לא כבדים) ואינטרנט. עדיפות למסך 15 אבל לא חובה.

רב תודות לעוזרים!

עריכה אחרונה על ידי Acejin
פורסם

שווה לבדוק ב-Newegg. אני אציץ יותר מאוחר שם בשבילך ואתן המלצה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הוא נמצא בניו יורק, אבל אני יכול גם לקנות מחנויות באינטרנט ולשלוח לכתובת שלו.

אני אשמח אם תוכלו לתת לי קישורים למחשבים מומלצים.

תודה!

פורסם

כדאי לשים לב שיש אחריות בינלאומית שתופסת בארץ.

במקרה למשל של רכישה בבסט ביי לא תהיה אחריות במקרה של תקלות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

גם אחריות בינלאומית לא מבטיחה שרות בארץ... מנסיון

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

גם B&H, שהיא חנות של ציוד צילום בעיקר מחזיקה לפטופים, אפשר לבדוק גם שם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אם מישהו יכול לשלוח קישור למחשב מומלץ זה יעזור מאוד. אני גם מכיר חנויות בארה"ב, אבל אני לא יודע באיזה מחשב לבחור.

תודה לעוזרים!

פורסם

לא מת על אסוס, אבל זה מפרט לא רע:

https://www.bhphotovideo.com/c/product/1321774-REG/asus_fx53vd_es74_i7_7700hq_16gb_1tb_gtx1050.html

יש גם MSI במחיר נמוך יותר אבל בלי SSD: (ומעבד i5 במקום i7)

https://www.bhphotovideo.com/c/product/1306672-REG/msi_gl62m_7rd_265_15_6_gl62m_notebook.html

• תוכן חדש...