Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיקרוגל מילה מקפיץ פחת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח,

מיקרוגל משולב מילה (אחרת לא הייתי טורח...) בן עשור + החל לפתע להקפיץ פחת. הפחת קופץ בעת סגירת הדלת (לא הפעלה). כל עוד הדלת פתוחה, הכל תקין (אבל כמובן לא ניתן להפעיל).

בפירוק והתבוננות, לא ראיתי שום דבר מחשיד, אין שום חוטים שרופים או חשופים, שום דבר מנותק. הכל נראה כמו חדש. הדלת מפעילה שני מיקרוסוויצ'ים שנראים נורמאלי (ובכל מקרה מחוברים על חלק פלסטי ולא נוגעים בגוף).

יש עצות איך למצוא את הגורם?

תודה.

:turn-l:
פורסם

דבר ראשון שהייתי בודק זה כבל הארקה משוחרר.

תן מכה למכשיר, אם זה מקפיץ זה אכן כבל משוחרר, במקביל בדוק את המגנטרון לסימני קשת חשמלית אל הגוף.

אתה בטוח שמה שקופץ זה הפחת ולא המאמ"ת או הראשי?

פורסם

כבל ההארקה מחובר היטב. כאמור, הפחת קופץ רק עם סגירת הדלת, ביל הפעלת המיקרו. זה הפחת ולא מאמ"ת. אם מרימים את הפחת כשהדלת סגורה הוא קופץ מייד.

:turn-l:
פורסם (נערך)

זה נראה כמו תקלה טיפוסית עם מגנטרון שסיים את חייו, זה לא יהיה כלכלי לתקן את המכשיר.

עם כל הצער שבדבר, זרוק וקנה חדש.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

+1

גם מכשיר מיקרוגל מבית "מילה " אחרי 10 שנים עלול לסיים את חייו. ממליץ להחליף באיזה שארפ חדש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
זה נראה כמו תקלה טיפוסית עם מגנטרון שסיים את חייו, זה לא יהיה כלכלי לתקן את המכשיר.

עם כל הצער שבדבר, זרוק וקנה חדש.

??? מה קשורה הדלת למגנטרון ???

מהניסיון שלי מגנרטון זה אחד הרכיבים האמינים יותר במיקרוגל ועל אחת כמה אם מדובר במוצר של מילה.

לא הייתי ממהר לזרוק.

פורסם

לא צריך כ"כ הרבה סימני שאלה, גם אחד היה מספיק.

המיקרוסוויטשים שהדלת מפעילה מנתקים את המגנטרון ע"מ שלא יהיה אפשרי להפעיל את המכשיר כשהדלת פתוחה.

כשהמיקרוגל מחובר לחשמל עם הדלת פתוחה, הרכיב היחיד שנותר מנותק זה המגנטרון, ברגע שמחברים אותו (ע"י סגירת הדלת), קופץ הפחת, לא מדדתי את המיקרוגל הזה, אבל מהכרות עם איך שהדברים הללו עובדים, זה ההימור שלי, ואיתו גם ההמלצה.

• תוכן חדש...