Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, אני משתמש חדש כאן.

ברשותי יונדאי i -10 שנת 2011 ואני לאט לאט מתחיל לטפח אותו בדברים קטנים בתור התחלה.

אני מעוניין להתקין ברכב רמקולים קדמיים אך אני לא ממש יודע איזה מידה אני יכול לשים ברכב הזה(וחיפשתי...) ?

כמו כן אני אשמח אם תוכלו לעזור בחברות ודגמים של חברות כי אין לי ממש מושג לגבי זה.

מתלבט בין רמקולים רגילים לקומפוננט(הייתי שמח לקישור או הסבר מקצועי בין ההבדלים)

רק מכיר חברות כמו מורל, JBL, פיוניר וכו'.

אני מחפש שיהיה לי רמקולים נורמליים יותר מהרמקולים המקוריים שיש לי ברכב. תקציב לרמקולים של עד 300 ש"ח.

כמו כן אם מישהו כאן מכיר מקום שהוא יכול להמליץ עליו לגבי התקנות במחירים מוזלים באזור חולון-ראשל"צ אשמח לשמוע.

פורסם

נתחיל מזה שיכולת להקפיץ פשוט את השרשור הקודם הזהה שלך.

נמשיך בזה, שלא יכול להיות שלא מצאת שום דבר בחיפוש. עשיתי חיפוש למושג "i10" רק בפורום אודיו ונמצאו לי 81 הודעות עבר (אומנם לא כולן רלוונטיות, ועדיין), ביניהן גם למשל ההודעה הזו שנותנת לך מענה טוב לפחות לחלק מהדברים. ומשם אפשר להמשיך להודעות אחרות לגבי ציוד באופן כללי (לאו דווקא ספציפית לרכב שלך).

ונסיים לגבי המתקינים, שקיבלת מענה די טוב בשרשור הזה שבו לקחת חלק.

פורסם

הלכתי היום ל-2 מקומות בחולון כדי לקבל הצעות מחיר, בהמשך אלך לספונסר של הפורום בראשל"צ.

2 המקומות הציעו לי רק קומפוננטים של 6.5 אינטש בתקציב של 700 ש"ח.

הראשון הציע קומפוננט 6.5 אינטש של Hertz DSK ב-850 ש"ח כולל התקנה.

השני הציע 2 הצעות(כשאת השני אביא בהמשך):

הציע קומפוננט 6.5 אינטש של JBL דגם CS760C ב-650 ש"ח כולל התקנה.

אשמח לחוות דעת על הקומפוננטים שהוצעו והאם באמת כדאי ללכת רק על קומפוננט ?

• תוכן חדש...