Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא כל כך הבנתי מה הבעיה.

.

שני הרכבים ראויים. אחד פוזל לכוון המשפחתי, השני מביט יותר על הפוזה והתנהגות הכביש.

למה לחפש מפסיד כשאין אחד כזה?

רוכשי סגמנט הקרוסאובר לא מחפשים רק פרקטיות כי אחרת היו קונים קורולה או מזדה 3 או את שאר הקוביות. במילים אחרות, העיצוב משחק, והרבה.

אז מה לעשות שהפיז'ו נראה טוב יותר, ומתנהג טוב יותר על הכביש ויש לו את הGRIP CONTROL לשטח?

נגיד שהוא הפסיד? הפסיד מה?

ובנוגע ל YNET, המבחן היה משותף וגם המסקנות, אבל אודי עציון הכתיר מנצח. אני לא חשבתי שזה כזה חד משמעי.

אגב אני לא רואה באף מקום שכתבתי תיקו. אלו רכבים שניגשים לסמגנט הקרוסאובר בדרך שונה.

עריכה אחרונה על ידי ceyal
  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה פורסם בשורה התחתונה של מבחן במקום אחר לא רלוונטי והוא לא אמת מידה לשום דבר.

אם בוחן אחד חושב ש-X חשוב יותר, הוא יכתיר את הרכב שנותן הכי הרבה X. אם מישהו אחר חושב ש-Y קריטי, אז הרכב הזה ינצח. אם בוחן שלישי חושב לתת לקורא את השורה התחתונה בצורת יתרונות חסרונות, זה גם לגיטימי.

למעט מקרים באמת חריגים, אני לא חושב שצריך להחליט בשביל הקורא מה יותר חשוב ואיזה רכב מנצח על סמך העדפותיו של הבוחן. במיוחד כשמדובר במישהו שלא עושה את זה 60 שעות בשבוע, והוא עצמו כנראה לא יודע "לשים את עצמו בנעליים של הקונה הפוטנציאלי" (שזה אגב משהו שגם בוחני רכב "מקצועיים" רבים נופלים בו.

יתרה מזו, במיוחד בפורום שפונה לאנשים מבינים, אני הייתי רוצה לקבל את המידע ולהחליט לבד, ולא שיחליטו בשבילי על סמך השיקולים של בוחן כזה או אחר.

פבל.

בכל מגזין רכב בעולם, במבחן השוואתי זוגי/קבוצתי, מוכרז מנצח, בין אם בנוקאאוט או בנקודות - ואפילו הן ספורות.

במבחן השוואתי ללא מנצחים נתקלתי רק בחלק מהעיתונות הישראלית.

טוב לכם עם זה? אשריכם.

ומאחר ובא אדון מנהל, מייחס לי "דברי אלוהים חיים" ועוד כמה דברים, אני עם השרשור הזה סיימתי.

חג שמח.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

היתרון של המגזינים בחו"ל הוא גם החיסרון שלהם כי שם כלי הרכב נבדקים על ידי אנשים שזה מקצועם משך המבחן הוא מספר ימים והם יכולים להבחין בדקויות ולבחור מנצח גם אם מדובר בהפרש של ראש של סוס.

בפורום בוחנים את כלי הרכב עם ישראל זה חסרונם אבל זה גם יתרונם, ובמבחן שאורכו מספר שעות / יום כל אחד רואה זאת בעיניו ולא בעיני מקצוען

וזה מה שמחפש לדעתי הקורא הנבון שבפורום.

זכור לי מבחן בו לקחתי עקומה ( סיבוב ) במהירות X ואמרתי לזה שלידי וואלה , התשובה שקיבלתי הייתה כי הנהג הישראלי שאליו פונה הרכב הזה ייקח את העקומה במחצית X.

ואידך זיל גמור

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לא כל כך הבנתי מה הבעיה.

.

שני הרכבים ראויים. אחד פוזל לכוון המשפחתי, השני מביט יותר על הפוזה והתנהגות הכביש.

למה לחפש מפסיד כשאין אחד כזה?

רוכשי סגמנט הקרוסאובר לא מחפשים רק פרקטיות כי אחרת היו קונים קורולה או מזדה 3 או את שאר הקוביות. במילים אחרות, העיצוב משחק, והרבה.

אז מה לעשות שהפיז'ו נראה טוב יותר, ומתנהג טוב יותר על הכביש ויש לו את הGRIP CONTROL לשטח?

נגיד שהוא הפסיד? הפסיד מה?

ובנוגע ל YNET, המבחן היה משותף וגם המסקנות, אבל אודי עציון הכתיר מנצח. אני לא חשבתי שזה כזה חד משמעי.

אגב אני לא רואה באף מקום שכתבתי תיקו. אלו רכבים שניגשים לסמגנט הקרוסאובר בדרך שונה.

לטעמי אין שום בעיה ואילו הייתי רוכש פוטנציאלי לאחד מהשניים היו לי די והותר דגשים ותובנות לשים עליהם את ליבי כדי להקל עלי את הבחירה ברכב שמתאים לי מבין השניים.

אגב - מבחן דרכים שכתוב היטב - נהנתי מאוד לקרוא, תודה רבה!

• תוכן חדש...