Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא לא לא מסכים.

במקום להתעסק 3 פעמים בשנה בהחלפת סוללה או לרכוש כלי חדש כול מספר שנים ולבזבז את הזמן בחיפושים וברכישה חדשה אני אישית מעדיף לרכוש כלי עם אבא ואמא FOR LIFE.

אין חכם כבעל ניסיון בנושא כלי עבודה בתחום המדידות.

יחי הדסוננס הקוגנטיבי... ;)

פורסם

יש לי קליבר מכני, עוד מתקופת בית הספר התיכון, המון שנים והוא עדיין טוב. לאחרונה נתקלתי בעליאקספרסס בקליבר דיגיטלי. 12 שקל. הגיע ועובד מעולה (אם לא בונים אתו תחנת חלל :) ). ראה קישור (במחיר הזה אין מה לחשוב):

https://www.aliexpress.com/item/Hot-saleElectronic-Digital-Caliper/32737980146.html?spm=2114.13010308.0.0.eJARWd

פורסם

בדיוק.

סט של עשר סוללות lr44 שלזכרוני מתאימות לקליבר עולות כחמישה שקלים כולל משלוח.

אז במחיר של כוס קפה סוגרים את הסיפור אפילו אם הקליבר זולל סוללות ( והוא לא, עדיין לא נדרשתי להחליף סוללה).

פורסם
יש לי קליבר מכני, עוד מתקופת בית הספר התיכון, המון שנים והוא עדיין טוב. לאחרונה נתקלתי בעליאקספרסס בקליבר דיגיטלי. 12 שקל. הגיע ועובד מעולה (אם לא בונים אתו תחנת חלל :) ). ראה קישור (במחיר הזה אין מה לחשוב):

https://www.aliexpress.com/item/Hot-saleElectronic-Digital-Caliper/32737980146.html?spm=2114.13010308.0.0.eJARWd

אני בטוח שהקליבר מתקופת בית הספר יחזיק מעמד עוד הרבה זמן לאחר שהקליבר שעשוי מפלסטיק התפגר.

מי קונה קליבר מפלסטיק ?

הסינים הרמאים האלה כותבים בכותרת שהקליבר עשוי מסיבי פחמן זה שקר וכזב.

תבקש החזר כספי/פיצוי על הרמאות.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

לא סתם ממליצים על מותג ידוע ואמין שמגיע עם תעודת כיול.

אפשר להתרשם בסרטון הבאה מהשוואהה ביתית שבוצעה (אגב, יש שם גם קליבר שעולה פחות מה - Mitutoyo, שגם מומלץ- iGaging ). בכל מקרה המיטוטויו היה הבסיס להשוואה והוא באמת מוכר ומומלץ למי שחשוב לו דיוק מירבי.

עריכה אחרונה על ידי innvision
פורסם
לא סתם ממליצים על מותג ידוע ואמין שמגיע עם תעודת כיול.

הכיול טוב כל עוד הוא נעשה באופן קבוע , פעם עם הקבלה של הקליבר היינו מודדים איתו 3 דברים ואז כל כמה זמן מוודאים עליהם ...

פורסם (נערך)

מסכים שכיול הוא לא לנצח, אבל הנקודה היא שמהמפעל הוא יצא מכויל לרמת הדיוק שהיצרן הצהיר עליה, מה שאי אפשר לדעת עם הקליברים הסינים.

אגב, אפשר גם להשתמש במקבילוני יוהנסון, ואז יש מדד אבסולוטי יחסית (לא ביחס לקליבר כלשהו).

ועוד דבר, אם קונים מיטוטויו צריך להזהר מהיכן קונים כיוון שיש זיופים בשוק (להזהר ממציאות באיביי ).

עריכה אחרונה על ידי innvision
פורסם

אתה לא יכול לשכנע אנשים שאינם בעלי ניסיון וידע בתחום המכניקה בהיתרונות של עבודה עם כלים איכותיים. אני בטוח שגם הקליבר מפלסטיק שקנה shha ישרת אותו כמה מדידות.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק - נראה שקשה לך להפנים שישנם כאלה שבכל החיים שלהם הקליבר יידרש לכמה עשרות מדידות בלבד.

עבורם|(ואני נכלל בקבוצה הזו) הקליבר הסיני יותר ממספק, אם יום אחד אדרש לאחד איכותי - כמובן שההמלצות שלך יתאימו

• תוכן חדש...