Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גטס 08 , אחרי הדבקה של R TYPE ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבקתי מדבקה של R TYPE מהונדה , ואין שום שיפור בביצועים... הכל נשאר אותו דבר.

יש טכניקה מיוחדת להדבקה?

פורסם

השרשור צריך להישאר עד 23:59 היום ואז להימחק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כל הנושא של האפטר מארקט , עדיין בחיתולים בארץ...

חבר יבא BMW 330 שעליו הורכב קיט M3 , שלא נגע במנוע אלא רק בג'נטים בתי הגלגל "ודפיוזרים" ...

פורסם
זרמתי איתך לכבוד ה1 באפריל, אני מניח שלא לקחת אותי ברצינות שכן BMW לא משתווה לטויוטה שלי ובגיר ידני בכלל.

שיהיה שבוע טוב (ושהיא תתחרט).:-P

לשים מדבקה של יצרן זה מוזר , אני מסכים... אבל לשים קיט שהוא באמת יפה , על אוטו של אותו יצרן , מבלי כל השיפורים של הקיט המלא זה גם מוסיף אישיות לאוטו...

פורסם

נו באמת, להדביק סמלים של יצרנים אחרים על האוטו :סמיילי מגלגל עיניים:

דבר עם אבי חלפים לגבי מדבקות לחץ, קנה 3 מדבקות, חצי באר כל אחת. תדביק בצורה שווה על סעפת היניקה ותקבל שיפור של 40 כח לפחות

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...