Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסרטון בפירוש מראה שאין לך כבוד למשטרה מעצם שיצאת מאוטו ולא הקשבת לפקודות השוטר.

בין אם יש צדק במעשיך או לא הכל ניתן לפתור בבית המשפט.

השאלה האמתית היא האם הייתה מתנהג באותו היחס לפקיד במשרד הרישוי או גורם אחר ממשלתי שאת הנצרך בשירות שלו או שזה קטע שיש לך נגד שוטרים?

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה קשור זמן ועצבים? אתה מתכוון ל-3 דקות של התקנה פשוטה באוטו? זה בהגדרתך "זמן ועצבים"?

לגבי ה-250 ש"ח דו"ח, זה במקרה של עבירה קלה בלי נקודות. יכולים להאשים אותך בדברים הרבה יותר גרועים. וגם מה קורה במצב שהיית מעורב בתאונה שלא באשמתך? לך תוכיח שלא אתה גרמת לה. למה אני צריך את הכאב ראש הזה? קניתי מצלמה, שמתי באוטו, ואני נוסע בראש שקט.

זה נראה לי כאילו אתה מנסה להצדיק לעצמך למה החלטת לא לקנות מצלמה לרכב.

כן, אני מנסה להצדיק את עצמי, אלא מה?

יש לי התלבטות אם להתקין מצלמה או לא (מה כל כך חשוב במצלמה אחורית?) ובדיוק עכשיו חבר עם רכב זהה התקין מצלמות ומנסה לשכנע אותי להתקין. הוא חיבר את זה למצלמת המובילאיי.

ואני תוהה, עד כמה באמת כדאי להשקיע זמן ועצבים וכסף. כן, זה זמן לחשוב איזו מצלמה אני רוצה להתקין, כמה כסף להשקיע, אם זה לא יבלוט ויחסום לי חלק משדה הראיה, וכו' וכו'. אז אני מנסה להבין אם זה כל כך קריטי.

בויכוח עם שוטר עארס, אני בדרך כלל מעדיף לדבר יפה ולחזור לרכב, ולא לצאת "צודק".

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אטוטלנדר, אם יש לך מצלמה אתה יכול גם לדבר אליו יפה וגם לצאת צודק במידה והוא ערס קשה. שני ציפורים במכה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ואני תוהה, עד כמה באמת כדאי להשקיע זמן ועצבים וכסף. כן, זה זמן לחשוב איזו מצלמה אני רוצה להתקין, כמה כסף להשקיע, אם זה לא יבלוט ויחסום לי חלק משדה הראיה, וכו' וכו'. אז אני מנסה להבין אם זה כל כך קריטי.

לגבי איזו מצלמה, אחד מהדגמים המומלצים בשוק בכלל (ובפורום הזה בפרט) הוא ה-Spy Tec A119, כי היא על קבלים במקום על סוללה (לא תמות בחום הישראלי), דיסקרטית, ומצלמת באיכות גבוהה.

אני קניתי בזמנו את ה-Transcend DrivePro 200 אחרי שהמצלמה הזולה הראשונה שקניתי מתה (הייתה על סוללה). אני אישית מאוד מרוצה ממנה.

היא אמנם יחסית מיושנת, אבל יש לה את כל הפיצ'רים ההכרחיים למצלמת רכב, איכות הצילום בסדר גמור, היא גם מאוד עמידה בחום, אפשר לסובב אותה 360 מעלות, והיא מתחברת לשמשה ביניקה במקום בהדבקה, מה שנראה לי עדיף (זה כביכול פחות בטוח, אבל היא נפלה לי רק פעם אחת, וזה היה כשהרכב עמד בחניה). היא פחות דיסקרטית מה-A119, אבל שמתי אותה מצד ימין של המראה, איפה שהיא לא תופסת מקום בשדה הראיה, ומהר מאוד התרגלתי לזה שהיא שם והפסקתי לשים לב אליה במהלך הנסיעה.

לשאלתך אם זה קריטי? תלוי בך. אם אין לך חששות שמא תיקלע למצב שיאשימו אותך בעבירת תנועה או בגרימת תאונה ללא עוול בכפיך ולא תהיה לך דרך להוכיח את חפותך, אז כנראה שלא. אבל עוד פעם, אתה משלם כמה מאות שקלים עכשיו, שם את המצלמה ברכב, שוכח ממנה, נוסע לשלום, ואתה מכוסה. מה יש לחשוב פה?

אגב, לטעמי מצלמה אחורית זה פחות קריטי. נראה לי שאם מישהו יכנס בך מאחורה בלי שבלמת בלימת פתע ללא סיבה מוצדקת (מה שניתן לראות במצלמה הקדמית), יהיה די ברור מי אשם.

אה, זה בדיוק הסרטון שדיברתי עליו!

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם
נזכרתי בזה:

גדול.

שמע, חבר, לצפור לשוטר ולעצור אותך בגלל זה זה באמת הזוי אבל אני חייב להגיד שאי אפשר להתייחס לדבר הזה ברצינות כשרואים את השוטר מוציא מצלמה של הפלאפון האישי שלו ומצלם אותך, זה קרע אותי מצחוק.

פורסם

למה שיהיה לי כבוד לשוטר שעוצר אותי משיקולי אגו?

למה שיהיה לי כבוד לשוטר שממציא עלי סיפורים ומנסה תוך כדי שמצלם אותי לבנות קייס כדי לתת לי דו"ח?

מהרגע שהבנתי שהוא עוצר אותי כדי לעשות פוזות נעלמה לי טיפת הכבוד שנותרה לי לשוטרי תנועה.

השוטר מודה בסרטון שהוא נכנס לי לנתיב אז מלכתחילה אני צודק. אם לא היה עוצר אותי לא היינו מסתכנים, והייתי חייב לצאת לקחת את המטען, שבדיעבד לא כזה עזר.

האם הייתי בעמדת נחיתות מולו- כאשר הוא כשוטר, יכול להמציא סיפור כפי שעשה ולרשום לי דוחות ככל העולה על רוחו- ובאין הוכחה מצידי- יאמינו לו כי הוא שוטר?

ובאמת הייתי רגוע יותר אם הייתה לי מצלמה.

אני באיזשהו מקום מסתכל על זה ככה-

כשאני מחייך לשוטרת תנועה ועונה "לא יודע" ששואלת אותי למה נסעתי מהר אני חוטף דו"ח.

כשאני מדבר לשוטר כמו לחרא השוטר מתרכך ולא רושם דו"ח.

כנראה יחס חרא קונה שוטרי תנועה.

פורסם

שכנעתם אותי לבדוק את הענין, אני מנסה לברר מהי המצלמה הכי פחות בולטת על השמשה.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

כנראה יחס חרא קונה שוטרי תנועה.

תודה על הפוסט המועיל והתובנה המעניינת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...