Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הסרטון שבידי הינו חלקי ומתעד רק חלק מהעצירה בשוליים ויחס כנראה לא הולם של שוטר, ויועלה ,אם בכלל, רק לאחר ייעוץ עם עו"ד בנושא תעבורה.

שעת אחה"צ-ערב, קצת לפני שקיעה. ירידות מירושלים לכיוון הבקעה.

אווירה מאוד רגועה. כביש 2 נתיבים לכל כיוון.

עיקול שמאלה (ירידה כאמור). תוך כדי ירידה מבחין שבצד השמאלי- כנראה בשוליים וחסימה חלקית של הנתיב השמאלי- ניידות רבות (הרבה צ'קלקות). מאט קמעה- הייתי על המהירות המותרת.

אני בנתיב הימני.

ניידת שמאבטחת את אירוע התאונה, שנמצאת בתחילת הזירה בצד השמאלי ומיד אחרי העיקול, מתחילה נסיעה ונכנסת בצורה מסוכנת והחלטית לנתיב השמאלי וככל הנראה גם לחלק מהנתיב הימני בדיוק כאשר אני עובר שם. מה שבטוח הוא סיכן אותי.

כמו לכל רכב שנוהג בצורה חסרת אחריות ,וכדי למנוע תאונה ולהודיע שאני בדיוק עובר- צפרתי. והבטתי אחורנית קמעה על הנהג בניידת- בעייני סימנתי לו -"מה אתה עושה?".

אבל אבוי לאזרח שצופר לשוטר.

הניידת המשיכה נסיעה איתי, עברה לנתיב הימני שאני נוסע בו ונסעה מאחורי ומיד סימנה לי עם אורות גבוהים וצופר משטרתי.

אני מאט קמעה ונותן לניידת להגיע משמאלי.

שוטר נהג (ברמקול): "אתה לא מתבייש לצפור לי?"

אני: "מה אתה נכנס ככה לנתיב?" X2

שוטר ברמקול: "טוב תעצור בצד אני אלמד אותך כמה דברים.."

עצרנו בשוליים ותוך זמן קצר התחלתי לצלם. השוטר יצא עלי שאני צופר לו ואני עליו שהוא סיכן אותי וצפרתי כדי למנוע תאונה.

מה השוטר לא ניסה להגיד,

-שאני לא חגור ("הורדתי עכשיו את החגורה, יש לך בעיות ראייה")

-שנסעתי במהירות מופרזת ("אה כן? עם מה צילמתה אותי? ממל"ז? דבורה"- ואז גם ניסה להוציא ממני הודאה).

-שאני מעליב שוטר.

-שאני יוצא מהרכב כשאנו חונים על השוליים (בשביל לקחת את כבל הטעינה לצילום).

השוטר גם החל לצלם אותי וניסה לעצבנני. אמרתי לו לבסוף שיתן דו"ח ולא יזיין את השכל (מצטער על ההתבטאות, אלו המילים המדויקות).

השוטר אילץ אותי לחנות לפניו, כפה עלי להיכנס לרכב בצעקות, והיה נראה שמחל לרשום לי דו"ח.

בחילופי הדברים, אמר שיכול לרשום לי 4 דוחות אבל ירשום רק 1 כי הוא נחמד. אמרתי לו שאם הוא מעוניין לרשום דו"ח, שנעביר את הרכבים למקום בטוח, ולא על שולים של דרך בינעירונית.

ברגעים אלו הצטערתי עמוקות שלא הספקתי עד למועד זה לסדר מצלמות דרך ברכב. איתם, הייתי נכנס מזמן בשוטר הזה או לפחות מנסה, ולא נותן לו ללכת ככה.

השוטר טען שלא ראה אותי מגיע כי זה סיבוב.

אחרי כמה דקות בא לחלון רכבי ואמר שבסוף הוא לא רושם לי דו"ח בגלל המדים (באתי ממילואים) ואמר לי לא לדבר ככה לאדם מבוגר, ושעם שאון המשאיות והכל, גם אני הייתי מדבר כך במקומו.

בהמשך הבין שאני חייל מילואים ולא סדיר והתפלא מאוד, ואז אמר שאם היה יודע לא היה מדבר אלי ככה.

המשיך להתווכח איתי ועמדתי על שלי שצפרתי לו לא כי היה לי משהו נגדו, אלא למנוע תאונה. לבסוף התייאש והלך.

מה אתם הייתם עושים?

אני מצידי אסדר מצלמות דרך זריז מאוד.

עריכה אחרונה על ידי hochdorf
פרטים נוספים
  • תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על פניו נשמע כמו מקרה קלאסי של בנאדם שהלך להיות שוטר בשביל להגדיל לעצמו את האגו - להרגיש גבר. פגעת לו באגו כשצפצפת ("בואנה, אני שוטר, מי יעיז לצפצף לי") ואחרי שהוא נרגע קצת הוא קלט שיש לו עסק עם בנאדם איכותי וערכי ממנו, וביחד עם רגשי פטריוטיות עזים הוא מצא סיבה "לוותר" לך מטוב ליבו (חו"ח שלא יצא חלש) - כי אתה חייל מילואים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זאת ועוד- השוטר טען שהממונה עליו קורא לו ולכן גם לא ירשום לי דו"ח (כנראה יצאו עליו למה הוא עזב את זירת התאונה לכל כך הרבה זמן).

פורסם

אני רואה אדם (שוטר) שעלה לא השתן קצת...

ותוך כדי...ירד.

מצד אחד, היה אינפנטיל..

מצד שני - ירד לבד מהעץ.

הייתי אומר - שניצחת בתיק"ו.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

סיפור כזה נועד לעשות דבר אחד:

לדרבן אותך להתקין מצלמה כמה שיותר מהר, ואם אתה כבר מוציא כסף אז תקנה גם אחורית

פורסם

אמת, זה היה לקח חשוב שמלמד למה חשוב מצלמה.

לפעמים חשבתי לעצמי- למה חייבים מצלמה? אולי במקרה תאונה אפשר להסתפק בצילום סטילס מהפלאפון ומקסימום להביא בוחן תאונות דרכים שיתן חוות דעת (שנראה לי בכל מקרה מגיע).

אבל הנה עוד סיבה למצלמת דרך. שוטרים.

והסיבה ששבתי לפורום היא כי אני זוכר שיש פה מישהו שמוכר ומתקין כאלה- אצור עימו קשר ואגש אליו במהירות האפשרית.

פורסם
סרטון או שלא היה

מאמין לפות''ש שהיה.

יצאת בלי כלום? עזוב ותמשיך הלאה. גם סרטון, כל עוד לא קיבלת מכות רצח כמו נהג המשאית הערבי, כולל שידור בפריים טיים וגינוי של השוטר על ידי מנהיגי הימין, לא יעזור לך והשוטר מקסימום יקבל 'נו נו נו', שאחריהם כבר ימצאו טובי בחורינו שביס''מ מה להלביש עלייך.

פורסם

הייתי עם תינוק בן חודש ברכב (דייהו נובירה, ימח שמו וזכרו), בכביש מס' 1. הרכב לפני בלם בפתאומיות, כי נוצר פתאום פקק. ניסיתי גם אני לבלום, ועם הבלמים המעולים של הנובירה נכנסתי ישר בתחת של המרצדס לפני. אני ממש צוחק כשאני כותב את זה, והבן הגדול שלי שואל מה מצחיק... לך תסביר לו שזה הוא בעצמו התינוק בן חודש דאז :-)

בקיצור, אני עוצר כדי לבדוק אם קרה משהו לתינוק, ומי עוצר לידי? שוטר! ונותן לי דו"ח על זה שאני עומד באמצע הכביש!

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

לגבי הסרטון- למרות שהשוטר מודה שם במיוחס לו (ראיתי אותו שוב והופתעתי שהוא אשכרה הודה- פרט שפספסתי לפני כן), אני מעדיף להפעיל שיקול דעת לפני העלתו. כנראה אוועץ בעו"ד תעבורתי לפני שאני מעלה הסרטון במקומות הומי אדם ברשת.

תזכרו שהסרטון לא מציג את מה שקרה לפני העצירה, אלא רק את התנהגות השוטר במהלך העצירה, והוא חלקי כי היה לי סוללה חלשה.

מאוד יכול להיות שאעלה כאן את הסרטון בקרוב.

שאלה- אם השוטר היה רוצה- האם באמת היה יכול לתת לי דו"ח ולהמציא משהו- והיו מאמינים לו?

פורסם

לדעתי, תפעיל שיקול דעת ותעזוב את הסיפור.

התייעצות עם עו"ד תעבורתי במקרה בו אפילו לא ניתן דו"ח?

וכל זה בשביל לעלות לפורום שיחה עם השוטר? מה המטרה? הרי לא יעשו לשוטר הזה שום דבר, גם אם תעלה את הסרטון לפייסבוק המשטרתי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...