Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תשמע, יכול להיות שההתנהלות של השוטר בכביש היתה לקויה - אני מאמין לך. וגם ההתנהלות שלו בסרטון לא מוסיפה הרבה כבוד למשטרה (לבוא לצלם אותך ״בחזרה״ - זה ממש מגוחך).

אבל אני חייב לומר לך שלדעתי ההתנהגות שלך בסרטון ממש לא לעניין. גם לצאת מהרכב ככה באמצע התנועה, גם לריב ככה עם השוטר, לקטוע אותו ולצעוק עליו. אני מבין שהיית עצבני באותו רגע והרגשת שלא נוהגים בך באופן הוגן, אבל זה לא מצדיק התנהגות כזו כלפי נציג של החוק, ולא משנה אם לדעתך נהג לא כהלכה ולא משנה כמה הוא מגוחך. לדעתי התנהלות שקולה, רגועה ומכבדת יותר (בלי לוותר על העמדה שלך - שנהגת כהלכה) היתה בעיקר מסיימת את העניין מהר יותר.

אני יודע שאנחנו בישראל וכו׳, אבל ברצינות - בארה״ב היית כבר אזוק ופרוש על הרכב שלך אם היית מתנהג ככה לשוטר.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
  • תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסכים עם התגובה שמעלי.

השוטר ואתה בזבזתם את הזמן של שניכם.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לפני 3 שנים בדיוק פגעו בי מאחור קבוצה של צעירים,שכמעט

הורידו את הרכב (טיוטה) לטוטל לוס.

בדיוק באותה תקופה רציתי להתקין מצלמה ודחיתי את זה,הנוול הפוגע

גם לא רצה להודות ואף הגיע לבית משפט ושיקר במצח נחושה מול השופט.

אאחחחחח אילו היתה לי מצלמה ברגע אמת...

מאז אני עם מצלמה קבוע שאגב גם מקליטה סאונד,זו השקעה זניחה

שמקנה המון שקט,ואני מקווה שלא נזדקק לה.

פורסם

היו לי כבר 4 פעמים מפגשים עם שוטרים שמשחקים על כבוד. ב-2 מתוכם כאשר השוטרים טענו שביצעתי עבירה (אעלק עבירה), ה"משא ומתן לשיקום הכבוד האבוד שלהם" נערך תוך כדי נסיעה בכביש בין-עירוני וצעקות מהחלון. הסיבה שאני שונא שוטרים - חלקם הגדול חושב שגדל להם הבולבול והם מעל החוק. הם חושבים שהם המשטרה, והם מעל כ-ו-ל-ם. יצא לי להיתקל בכאלה, והם חרא. הם לא סתם חרא, הם פי 2 חרא היות ושוטר אמור להוות דוגמה, שוטר במדים זו גאווה. אדם שהלך לשרת את הקהילה ונותן מעצמו ומסכן עצמו ע"מ לעזור לאחרים. protect and serve. הבעיה היא שלרוב מדובר בערס- שראלי המצוי שהבחירה שלו היא בין קבע בתור נגד או משטרה. במשטרה יש תנאים ומקבלים תואר "גבר-גבר" ו-"מי מסוגל עליי".

אציין שאני לא שונא את כל השוטרים, ויש יוצאים מן הכלל (שזה מצחיק שזה החריגים, ולא הכלל כמו שאמור היה להיות) שהם באמת משרתים ומכבדים את המדים שלהם.

בהמשך לסיפור הקודם - שוטר נוסע מאחוריי כאשר אני בשמאלי בכביש 4, עוקף רכבים מצד ימין (אני על 120, הימניים על 100-90).

השוטר נדבק לי לתחת, מהבהב באורות גבוהים שאזוז (שכאמור אין לאן, הימני לא פנוי). איך שמתפנה אני עובר. מתחיל לצעוק עליי בכריזה "למה אתה נוסע בשמאלי? סע בימני". אציין שלפני זה (וגם אחרי) הבן-אדם נסע בזגזוגים, נצמד למכוניות, נתן בלימות חירום, לא אותת, נסע על 140 לפחות, עבר על פני מספר עבירות תנועה והתעלם. ואז הצדיק הזה בא "לכעוס עליי". קיצר, ניסה לצאת גבר. כנראה צרם לו האוטו שלי או משהו, אבל קיבל צעקות בחזרה. שונא אנשים כאלה. אה, וכן, השוטר היה שוטר תנועה.

שאגב, יצא לי לראות שוטרי תנועה שגונבים אדום, יצא לי לראות אחד בולם בלימת חירום וגולש לתוך צומת באדום (כי לא הספיק לבלום בזמן, כי חשב שיעבור בצהוב).

חבל. בדיוק בשביל מקרים כאלו אני חפץ במצלמה. אמנם אין לי כוח להתעסק בזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא מהסרטון שהעלת השוטר התנהג יפה והתייחס אליך בסבלנות. שים לך כמה פעמים הוא אומר לך להיכנס לרכב וכמה פעמים הוא אומר שזו הפעם האחרונה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הדבר היחיד שקצת צורם לי מהסרטון, זה שהשוטר עצר אותך ונעמד לפנייך ולא אחרייך בשולי הכביש המסוכן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עם כל הכבוד, הסרטון שלך לא מראה כלום, חוץ מזה שאתה מתחכם.

מההתנהגות שלך, נראה שאתה מחפש את המגע עם השוטר, ואני לא אתפלא אם גם הנהיגה שלך היתה כזו.

ממליץ לך לא להתנהג ככה בארה"ב אם עוצר אותך שוטר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

המסקנה היחידה שעולה לי מהסרטון היא שאם יתחילו לתת דו"חות על "הפרעה במילוי תפקיד" לחכמולוגים שמתנהגים בכזה זלזול לשוטרים, המצב פה יהיה הרבה יותר טוב.

אמר לך להיכנס לאוטו? כנס לפאקינג אוטו כבר! במדינה מתוקנת כבר היית עושה את הפאנקי פיש על הכביש על מנה של טייזר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

חבל. בדיוק בשביל מקרים כאלו אני חפץ במצלמה. אמנם אין לי כוח להתעסק בזה.

אתה באותה הדעה עם מאות אחרים. רק מתלוננים אבל בסופו של יום, לרכוש 1-2 מצלמות בעלות של 100-150 דולר לזוג מצלמות זה גדול עליהם, אז מה כל הטעם?

רכוש 2 מצלמות, נהג באחריות וזהירות ותהיה מכובד כלפי השוטרים ואז, תתבע, תגיע למשפט במידת הצורך ותתבע ותגיש תלונות בהתאם כאשר יהיו לך את הצילומים הנדרשים.

לא מבין את כל האנשים אשר רק מתלוננים כל היום אבל בתכלס, לא עושים דבר בכדי לשפר את מצבם.

נוסע הרבה בכבישים? רכוש למען השם 2 מצלמות וסגור את הסיפור, מה הביג דיל? ועזוב אותך, כל התרוצים שתמציא זה כבר אתה עובד על עצמך, אותי לא צריך לשכנע כי לי יש כבר 2 מצלמות ברכב ככה שזה בסדר.

לגבי הסרטון, כפי שאמרו ואצטרף, בזבוז הזמן של 2 אנשים וסיכון לתאונה או פציעה קשה עבורכם.

במקום לסיים את הסאגה מהר נראה שפותח השרשור בחר לעשות לא קצת הצגות אחריי הכל.

נכון, לא נעים להתקל בסיטואציה כשאתה בטוח שאתה צודק אבל מה כן אפשר לעשות? מצלמים, שותקים, אומרים מה שצריך וממשיכים הלאה, זה לא כזה קשה.

מתי כן אפשר להיות גיבור ולעמוד על שלך כמו גבר? כאשר יש לך... נכון... 2 מצלמות ברכב עם הקלטה איכותית וקול.

עד אז, מיותר.

פורסם

אף פעם לא הבנתי את נימוק הטרחה. אם אתם טורחים בשביל סנדוויץ' אז למה לא בשביל מצלמה? זה בערך אותו זמן.

אז סנדוויץ מושקע זה 2 דקות?

להיכנס לפורום, שרשור מצלמות, להוציא לינק שאלכס שם, וכמה עשרות דולרים אחרי יש לך מצלמה בדרך.

אחרי שבועיים היא הגיע.

אתה שוב מתכנן סנדוויץ: הפעם קצת יותר מושקע של 4 דקות.

מחבר מצלמה לאחד משקעי המצת, מעביר חוט במרווח הכיסוי, והופ יש לך מצלמה מוכנה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

פו"ש - בכל מדינה סבירה היית מסיים את היום במעצר - ובצדק.

אתה ההוכחה לכך שצריך לקחת פוסטים כאלה בערבון מוגבל ועד שלא מקבלים את גרסת הצד השני אי אפשר לדעת מה קרה באמת.

תיאורים מהסוג הזה הם רשומון שבלא מעט מקרים מנותקים לחלוטין מהמציאות וראוי שחברי הפורום יתנו את הדעת על כך.

פורסם

שניכם מסתכנים סתם.

שניכם יש לכם אנרגיה מיותרת.

על ה-M60 (הכביש הטבעתי של מנצ'סטר) זוגתי ביקשה שאעצור כי התינוקת בכתה והמוצץ נפל. אמרתי לה שאסור. לא רצתה להקשיב. כמו טמבל עצרתי במקום בטוח יחסית שוליים רחבים וכו.

צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים. או סתם קצת מזל,

תוך שלושים שניות כשזוגתי מחפשת בבגז' מוצץ חדש, מגיעה ניידת של משטרת התנועה של בריטניה. אורות מהבהבים וכו. יוצא שוטר. שואל את זוגתי בנימוס המקובל- ''האוטו שלכם התקלקל?''

זוגתי עונה - ''לא התינוקת פשוט מאוד....''

באופן לא מקובל לאנגלים קוטע אותה השוטר באמצע המשפט אבל עדיין בנימוס - ''תיכנסי בבקשה לאוטו ותחזרו לנסוע, כל 8 דקות יש על הטבעתי של מנצ'סטר אירוע שמערב נפגעים בשוליים. האוטו שלכם נוסע, תיסעו - תמצאי חניון מסודר ותטפלי בתינוקת שלך''.

זוגתי - עושה מה שאמרו לה.

נכנסת לאוטו. נוסעים. בטוחים.

זוגתי- בחיים לא תעצור בשוליים של כביש מהיר עם האוטו מסוגל לנסוע.

למדה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...