Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור קונה רכב יד שנייה:

האם יש יתרון משמעותי למודעות המודגשות בלוח יד2 על פני המודעות הרגילות?

האם זה מקדם מכירה למוכר ו/או מרמז משהו לגביי המוכר או טיב הרכב?

אשמח לטיפים לרכישה מהלוח טרם ההתקשרות עם המוכר.

תודה מראש.

פורסם

המודעות המודגשות הן בסה"כ מודעות שהמוכרים שילמו עליהן כסף כדי שיהיו מודגשות ובראש הרשימה.

ממעקב לאורך השנים, בדר"כ המודגשות הן מכוניות שלא מצליחות להימכר הרבה זמן ולכן צריכות "בוסט" שאולי יעזור להן.

עם זאת, לא כדאי/צריך לפסול אותן על הסף מראש.

בשבילך, כקונה - תסתכל עליהן כמודעה רגילה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

כל מקרה לגופו. לא חושב שיש איזושהי חוקיות.

אחד רוצה להראות רכב שבור כאטרקטיבי יותר, אחד נורא עסוק עם לידה ומעבר דירה אז אין לו זמן להתעסק עם הקפצות של המודעה, אחד קיבל טלפון מהיבואן שהרכב החדש שלו מוכן ולכן הוא חייב למכור את הרכב הישן מהר, אחד קיבל ירושה שמנה ואין לו שום ערך לכסף אז הוא קונה אוטו חדש ומנסה לקדם את מכירת הישן, והאחרון פשוט חושב שאתר שנותן שירות טוב (לדעתו) מגיע לו לקבל על זה כמה שקלים, והכמה שקלים שיד2 גובים לא יהרגו אותו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

זה תלוי במתעניין.

אישית לא מתקשר למודעות מוגדשות כמו לכל דבר שמפורסם באופן אגרסיבי מידי .

פורסם

אני חושב שזה דווקא עוזר, זה בולט יותר לעין וכשאני סתם נכנס ליד 2 לרוב אני מתחיל מהם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
זה תלוי במתעניין.

אישית לא מתקשר למודעות מוגדשות כמו לכל דבר שמפורסם באופן אגרסיבי מידי .

הוצאת לי את האותיות מהמקלדת

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

• תוכן חדש...