Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תדר בשלט שירות ל SX4 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני רוצה לקנות בזול שלט שירות חדש מאתרים סיניים.

פתחתי את השלט ואלה הצילומים שלו. האם מישהו יכול לכוון אותי באיזה תדר השלט עובד כדי שאדע איזה לקנות?

עבדתי באותה צורה עם עם שלט לחניה וזה עבד מצויין כי הכל היה כתוב בצורה ברורה בתוך השלט אז ידעתי מה לקנות.

בשלט הזה לא ברור לי דבר.

תודה רבה,

יותם

IMG_20170311_155910.jpg

IMG_20170311_155858.jpg

פורסם

לדעתי התדר הינו 433.92MHZ לפי הפרטים המופיעים על המתנד. בכול מקרה בהרבה מקרים צריך לקודד את השלט שיתאים למקלט ברכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

שים לב שסוזוקי יש שני סוגי שלטים בתדר 433, 4Y-TS002 ו - 4T. אתה צריך את השני. יש לי אחד כזה חדש שקניתי לליאנה ולא הצלחתי לשדך. מוכן למכור אותו במחיר עלות (אם תצליח להשמיש אותו אצלך).

:turn-l:
פורסם
שים לב שסוזוקי יש שני סוגי שלטים בתדר 433, 4Y-TS002 ו - 4T. אתה צריך את השני. יש לי אחד כזה חדש שקניתי לליאנה ולא הצלחתי לשדך. מוכן למכור אותו במחיר עלות (אם תצליח להשמיש אותו אצלך).

היי,

תודה רבה על התשובה.

1. עכשיו אני רואה שמופיע בתמונה 43392 שזה כנראה התדר 433.92 וגם 02D

2. איזה בדיוק אני צריך? 4T או 4Y?

3. איך אתה מבין את זה מהתמונה?

4. אשמח אם תפנה אלי בפרטי לגבי קניית השלט שלך.

פורסם

מניסיון, עדיף לחפש את הדגם המדויק. ישנם כמה יצרנים (Omron/APLS) וגם אני קניתי שלט מעליאקספרס שנראה דומה ובאותו תדר שלא מתאים לי. מוזמן לבדוק אותו,

תצלם את הקופסא הלבנה של השלט עצמו, אמור להיות שם הקוד דגם. אחרי זה תזמין ותקודד. כל דגם אחר זה זריקת כסף (לא הרבה אבל עדיין..)

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...