Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן...

רציתי לשאול שאלה.

אני יודע שלא ככה בודקים צריכת דלק, אבל מצד שני אני גם אף פעם לא ממלא פול טנק אז זה יותר רלוונטי.

בהנחה והיה לי פול טנק ביום שני האחרון, יצאתי לנסיעה יחסית ארוכה בינעירונית כשמד המרחק היה 283840 אלף, חזרתי לעיר שלי עם 100+ ק"מ יותר. בנסיעה בהלוך , נתקעתי בפקקי ענק בכביש 4 והדלקתי קצת מזגן. לאורך כל הנסיעה לא עברתי את ה3000 סל"ד.

כשחזרתי, הסתובבתי טיפה בעיר, והלך לי בסוף רבע מיכל. לאחר אותו יום, המשכתי לנסוע בעיר שלי על מנת להגיע לעבודה וכמה סיבובים קטנים, ללא עמידה בפקקים. בקיצור, היום יום שישי, מד הדלק עומד טיפה מעל החצי והק"מ הוא 28404X אלף. האם לדעתכם זהו ירידה במפלס הדלק הגיונית?

עכשיו לעוד משהו שמציק לי ברכב הזה:

לא יודע אם זו בעיה או לא אבל לדעתי לא בגלל השוואה עם רכב דומה, מד מרחק הדלק משתנה כמעט בכל שניה, ורואים את הקו יורד.

מנסיון עם רכבים ישנים פחות וישנים יותר מד הדלק נשאר יציב כל הזמן עד שמתחיל לרדת לאט לאט ולא מגיב ישר לכל לחיצה על גז או משהו.

האם זו תקלה או שככה זה עובד בקורולות האלו? מציק קצת לראות, האמת.

ואני לא מדבר על ירידות ועליות.

תודה לכולם!

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

לפי החשבון יוצא ליטר 1 לכל 8 ק"מ. בהתחשב בגיל הרכב ובקילומטראג' אז זה בגדר סביר לדעתי שהרכב יצרוך יותר מנתוני היצרן שהוציא את הרכב חדש מהמפעל. האם אפשר לשפר את נתוני הצריכה? זאת באמת שאלה שאפשר לבדוק רק אם אתה מוכן להשקיע בדיאגנוסטיקה רצינית במוסך. החשודים העיקריים הם הממיר הקטליטי ושני חיישני החמצן. הזרקת הדלק והקומפרסיה בבוכנות. ויש עוד 'חשודים' צריך לבדוק.

פורסם

קודם כל תודה.

דבר שני, איך בדיוק עשית את החישוב ככה אם אפשר לדעת?

אם זה 1.8 נסיעות בעיר, אני חושב שזה עוד סביר...

אבל העניין הוא מה קורה בנסיעה בינעירונית.

ולדעתי אין שום בעיה בשום חיישנים, הרכב לא מזהם, לא מזייף וכו'.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...