Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מאזדה 6 2005.

בנסיעה עירונית רגילה עם מזגן פועל חום המנוע תקין לגמרי. המאווררים פועלים כשורה והכל בסדר.

כאשר אני נוסע נסיעה בינעירונית ומפעיל מזגן, אז לאחר כחצי שעה-ארבעים דקות חום המנוע עולה. מיכל העיבוי עולה על גדותיו וישנה רתיחה. אם אינני טועה, המאווררים פועלים.

חשוב לציין שלא חסרים מים ברדיאטור. המפלס תקין לגמרי.

מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?

תודה,

גיא.

Alfa-Romeo 159 2.2 Selespeed Classico + SR 2011

פורסם

באיזה נוזל קירור אתה משתמש ?

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם (נערך)
גרשון איך יודעים מתוך מה שרשמת מה הבעיה?
מגיעים למומחה,,,,,אפשר גם אלי עריכה אחרונה על ידי gershon1
פורסם
שלום לכולם,

ברשותי מאזדה 6 2005.

בנסיעה עירונית רגילה עם מזגן פועל חום המנוע תקין לגמרי. המאווררים פועלים כשורה והכל בסדר.

כאשר אני נוסע נסיעה בינעירונית ומפעיל מזגן, אז לאחר כחצי שעה-ארבעים דקות חום המנוע עולה. מיכל העיבוי עולה על גדותיו וישנה רתיחה. אם אינני טועה, המאווררים פועלים.

מעל מהירות של 100 קמ"ש בדרך כלל המאווררים מפסיקים לעבוד מכיוון שהם לא תורמים לקירור נוזל הקירור. קשה לי להאמין שבנסיעה בינעירונית אתה מסוגל לשמוע את המאווררים כאשר מהירות הנסיעה היא 80 קמ"ש.

חשוב לציין שלא חסרים מים ברדיאטור. המפלס תקין לגמרי.

מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?

תודה,

גיא.

גש בהקדם לבדיקה מקצועית לפני שייגרם נזק למנוע.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

תקלה בהולכת חום, רדיאטור סתום חלקית, טרמוסטט לא נפתח מלא, משאבת מים עם כנפיים שבורות או מעבר קל של גזי פליטה למערכת הקירור.

אורן

פורסם

אורן

מה הכוונה מעבר קל של גזי פליטה למערכת הקירור

ראיתי זאת גם במאזדה 3 מעט בועות במיכל עיבוי, מה עושים במקרה זה ? ראש מנוע?

פורסם

כן כאשר יש מעבר גזי פליטה לנוזל הקירור יש בעיה עם אטם ראש, לרוב. אך כמובן צריך לבצע שלל בדיקות לשלול את כל האפשרויות שהוצעו.

הזול עולה ביוקר

• תוכן חדש...