Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שתשימו יותר מים הרי בדלי שמפו כך תצטרכו יותר חומר. השמפו הצהוב של מגוויירס למשל - אוליטימייט ווש אנד ווקס - כתוב 1 אאונס ל 1 גלון של מים. אבל בדלי מלא יש איזה 4 גלונים לא? הדלי של כמיקל גייז למשל יש בו 4.5 גלוני מים. אתם אשכרה שמים 4.5 אאונס בדלי כזה? זה המון המון חומר. ומה עם דלי מעט קטן יותר, זה שקונים למשל בחנויות. כמה גלונים יש בו? 3.5? 3.8? 4 גלון? או שאני ממש מגזים?

באמת לשפוך כ"כ הרבה שמפו בדלי כזה או שפשוט לשים שליש דלי מלא? אחרי שטיפה תמיד תמיד נשאר לי מלא מים עם סבון שבקלות יכולתי לשטוף איתם עוד רכב או שניים. אני יודע שהמים מלוכלכים, אבל בכל זאת, למה לשפוך כ"כ הרבה שמפו יקר על כמות מי-שמפו שאפשר להסתפק ברבע או שליש ממנה? תודה.

פורסם

אני משתמש בדליים של 20 ליטר.

לרוב אני ממלא 16 ליטר + שם כמות חומר שמפו כפי שכתוב על התווית.

כרגע אני משתמש בשמפו V7, לפי התווית שעל הבקבוק: " 30 מ"ל שמפו על 18 ליטר מים".

הסיבה שאני לא משתמש בדלי יותר קטן או בפחות מים בדלי, בגלל שאני לא אוהב להגיע עד לתחתית עם מינימום מים.

ובנוסף אני משתמש גם בספוג מיקרופייבר "BIG CHUBBY" שסופג לתוכו מלא מים.

פורסם

אין לי מושג כמה מכיל דלי ממוצע..אבל ראיתי שהדלי "הווי דיוטי" של כימיקל גאייז כתוב עליו 4.5 גלון. אני מניח שהדלי האחר שיש לי מכיל רק מעט פחות מזה. לא מדדתי, אבל אבדוק. מה אתם אומרים?

פורסם

אתה לא חושב שהחברות קצת מגזימות בכמות המומלצת שלהם לדילול שמפו? גם אם תשים 1 אאונס משמפו מגוויירס הצהוב על 2 גלון מים במקום גלון 1 כפי שהם ממליצים, הדלי יהיה מלא בועות והסיכוך מרגיש אותו דבר.

• תוכן חדש...