Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לחדש עכשיו ביטוח לרכב. עד עכשיו היה לי ביטוח מקיף.

הרכב טויוטה יאריס סול משנת 2007.

ההפרש בין ביטוח מקיף לצד ג' כמעט 1,000 ש"ח.

מעולם לא תבעתי את הפוליסה.

מה דעתכם? האם הגיע הזמן להסתפק בביטוח צד ג'?

טויוטה יאריס סול 2007 :smilecolr

פורסם

ההפרש נשמע לי נמוך מידי כמעט 1000 ש"ח , אצלי ההפרש הוא באזור ה-1700 שקל בין מקיף לצד ג' (יש לי בבית גם רכב לאישה עם צד ג')

מה הגיל? כמה זמן וותק נהיגה? מה המחיר לפוליסה?

המחירון של הרכב הוא באזור ה-30 אלף אם אתה גר באזור בטוח יחסית לגניבות ואתה נהג זהיר ללא עבר תאונות הייתי שוקל צד ג' אבל האמת שהייתי משלם את ההפרש כי הוא נמוך רק בשביל השקט הנפשי

פורסם

המדד הוא פשוט

אם ייגרם לך טוטל לוס האם תוכל לרכוש רכב חליפי באמצעיך.

אם כן אפשר לשקול

אבל ההפרש הוא לא כזה שבשבילו כדאי להסתפק רק בצד ג'

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני גר בחולון. לא יודע אם זה

אזור בטוח יחסית לגניבות ו

עד כמה הרכב הזה פופולארי בקרב הגנבים.

אין לי עבר של תאונות. ובכלל, בד"כ לא שווה לתבוע את הביטוח (בגלל התיקרות הפוליסה) אלא אם כן הנזק ממש גדול.

לכן אני מתלבט.

פורסם

בסוף הוספתי עוד 1000 ש"ח ועשיתי מקיף.

העניין עם הביטוחים בכלל (לא רק רכב) שאין לזה סוף. תמיד יש עוד איזשהו רובד שאפשר לבטח.

במיוחד כשמדובר בביטוחי בריאות למיניהם. כשחושבים על זה אז הבריאות יותר יקרה מכ-30,000 ש"ח אבל אבל צריך להיות איזשהו גבול לסכומים שמוציאים על ביטוחים.

מה לדעתכם צריך להיות היחס בין שווי הרכב להפרש בין מקיף וצד ג' שמעליו לא שווה לבטח במקיף?

• תוכן חדש...