Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

תודה רבה לכל מי שהשתתף ושיתף עם אחרים.

ענו על הסקר 274 אנשים.

28אחוז בהעונים הן נשים.

חששתי קצת להזמין את אנשי הפורום כי לא רציתי תוצאות מוטות "חובבי מכוניות" אבל אני חושב שההטייה קטנה בסופו של דבר:

אמנם כשליש (לפי ניחוש מושכל) מהעונים הגיע דרך הפורום אבל מתוכם רק חלק הם חברי הפורום או "חובבי רכב" ממש. חלק משמעותי הוא בנות זוג/ חברים/ חברים לעבודה שאנשי הפורום העבירו להם קישור.

מלבד זאת בפורום מסתובבים גם אנשים ש"סתם" מחפשים עצה לפני קנייה או "סתם" אנשים מודעים צרכנית שבודקים אונליין .

עוד לפני הפורום השתמשתי במעגל החברים שלי דרך הפייסבוק ומספר קבוצות וואטסאפ וכך הסקר זכה לחשיפה בקבוצה של מעצבים, מהנדסים ואפילו דחפתי אותו לקבוצת ציוד טיולים ועצות למטיילים (בכוונה בגלל הגיל הצעיר שלהם וההנחה שלרובם דווקא אין מכוניות -חברה אחרי צבא ולפני הטיול הגדול).

כמובן שהשתמשתי גם במשפחה שלי שהיא דיי ההיפך מחובבי נהיגה ומכוניות.

למנהלים: אפשר לאחד עם הבקשה לשאלון.

Screen_E1486 25-Feb.jpg

שאלתי את השאלה הבאה בכוונה, בהקשר של מכונית אוטונומית.Screen_E1485 25-Feb.jpgScreen_E1482 25-Feb.jpgScreen_E1483 25-Feb.jpgScreen_E1484 25-Feb.jpgScreen_E1481 25-Feb.jpgScreen_E1477 25-Feb.jpgScreen_E1479 25-Feb.jpgScreen_E1478 25-Feb.jpg

• תוכן חדש...