Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, בזמן האחרון אני מרגיש באוזן אחת הרגשה כזאת כאילו שהיא תמיד "סתומה", כלומר כאילו נכנסתי למערה והאוזן נהיית אטומה.

אני לא אחד שישר הולך לרופא וניסתי לפתור את העיניין ע"י טיפות אוזניים שעזרו לבני משפחתי במקרים דומים.

ניסיתי שבוע ועדיין אין שיפור. אוקי, אמרתי לעצמי שאין ברירה וחייבים ללכת למישהו מומחה. נכנסתי לכללית אונליין ע"מ לקבוע תור והתור הבא לכל רופא שיש באיזור ראשון, באר יעקב, תל אביב הוא לעוד חודש במקרה הטוב. זה הגיוני? לא אוהב להיות חוצפן, אבל אם אלך לאחת המרפאות יקבלו אותי בלי תור?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואו זה פשוט מדהים. חודש בשביל לראות רופא אאג. הרפואה בישראל מתחת לכל ביקורת.

לעצם התופעה, הייתה לי פעם תופעה דומה שהתבררה כפקק שעווה שנוצר בתוך האוזן והיה עיקש במיוחד. הרופא מילא את האוזן בשמן בטמפרטורה פושרת כדי להמיס את הפקק, השתמש במן שואב אבק קטן כדי לשאוב את הכל. 5 דקות והייתי בחוץ עם אוזן נקייה.

פורסם

מרטינס לצערנו זה בכל מקום ככה לא רק בארץ.

תור לניתוח באוזן לבת שלי בת ה15 חודש לקח חודשיים.

תור לרופא עיניים? חודש.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

פורסם (נערך)

ניתוחים אני עוד יכול להבין, אבל לחכות חודש כדי לראות רופא ? מה קורה כאן ?

המקרה שסיפרתי עליו היה ב 2010 ואז הרמתי טלפון בבוקר וקבעתי תור למחרת. ובאיזור זמן של ימים ספורים היו לי מספר רופאים אפשריים.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

יש לך את המשלים? תשלם ה"ע ולך לרופא א א ג מומחה.מגיע לך 4 או 5 בשנה לראות רופא מומחה שעובד עם הקופה. זה מה שאני עשיתי בשנים קודמות שנזקקתי לאורטופד.

פורסם (נערך)

זה קורה לי כל שנה כמעט. האוזן מייצרת שעווה ואתה מרגיש בדיוק כך.

אני לא רופא ואל תעשה בלי להתייעץ - לי הרופא אומר לטפטף 3-4 טיפות מי חמצן 3% כשלושה ימים ואז אני בא אליו והוא מנקה לי. מדהים מה שיוצא משם. יש רופאים שאמרו לטפטף צרומול - זה שמן (אגב, ללא מרשם) שמרכך את שעוות האוזן.

בכל מקרה, לשאלתך:

אינני יודע היכן אתה גר אבל אני גר באיזור המרכז כך שאני מחפש את התור הכי קרוב בסביבת רבע שעה נסיעה מביתי, זה אומר: אור יהודה, קרית אונו, פ"ת, ר"ג, גבעתיים, גבעת שמואל ואז אני מוצא תור קרוב

2575.jpghydrogen.jpg

עריכה אחרונה על ידי rafi_vk
התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אני מאסתי ברופאי אא"ג בקופות, ניסיתי בזמנו 3-4 והם כולם היו גרועים מאוד.

בסופו של דבר בחרתי לי רופא שעובד עם 'מושלם', שילמתי את ה 170₪ ויצאתי כמו חדש - אחרי חצי שנה של בעיות במיתרי הקול ו 3-4 רופאים שונים.

התקשרתי - קיבלו אותי מהיום להיום - במקרה זה גם היה באיכילוב TOP כמה מטרים מהעבודה, 170₪ הכי טובים שהוצאתי.

במקרה שלי הלכתי לד"ר יקי כהן - חיפשתי מומחה למיתרי הקול ועשה רושם שהוא הכי טוב שאפשר לקבל.

לאנשים שהולכים לרופא פעם בעשור (כמוני) אני מוצא את זה משתלם.

פורסם

אצלי זה לא היה ככה.

ביום ראשון האחרון קבעתי ליום שני הבא.

היו תורים גם קרובים יותר, אך הם לא התאימו לי מבחינת השעות.

קופ"ח כללית. ירושלים.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

גם לי הייתה בעיה כזאת, לפני כמה שנים, קמתי בבוקר שישי עם אוזן אחת סתומה לגמרי.

בדקתי תורים והיה לעוד שבועיים.

הלכתי לרופא משפחה (ביום שישי לא צריך לקבוע תור, יש כוננות מי שמגיע מגיע) הוא הסתכל ונתן לי הפניה לאא"ג.

עם ההפניה נסעתי למרפאה של אא"ג, ושאלתי את הפקידה אם אפשר להכנס לרופא.

היא אמרה שהיא תכניס אותי בין תורים, חיכיתי שעה ונכנסתי.

הוא הרים את האוזן על הליפט ושיחרר את הבוצה :)

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

תתקשר למרפאה [לא למוקד] תגיד שמציק לך כבר שבוע ומחמיר. האם הרופא יוכל לקבל אותי?

בנתניה מקצועית רזיאל של כללית יש רופא אאג צבי זקס, תמיד מקבל גם ללא תור.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שווה ללכת לרופא באופן סדיר, פעם פעמיים בשנה תלוי במידת הג׳יפה שאתה צובר באוזניים

במשך שלושה ימים לפני התור, לרסס שמן http://www.navehpharma.co.il/products/ear-nose-throat/clean-ears

בבוקר ובערב לתוך האוזן. עכשיו יש לך אוזן עמוסה בגיפה מרוככת.

עכשיו הולכים לרופא האאא שיוציא אותה החוצה. אם לא מרככים את הגיפה זה יכול להידבק חזק לאוזן ואז זה כואב כשמוציאים.

לא יודע איך זה אצלכם, אבל בכללית חיפה לא חיכיתי יותר משבוע לתור.

פורסם
שווה ללכת לרופא באופן סדיר, פעם פעמיים בשנה תלוי במידת הג׳יפה שאתה צובר באוזניים

זה ממש אינדיבידואלי וההבדל בין אדם אחד לשני יכול להיות עצום. אני למשל נזקקתי לניקוי שעווה רק פעם אחת בחיי (לפני כשלוש שנים), כששאלתי את הרופא מתי להגיע בפעם הבאה - חצי שנה, שנה - הוא אמר לי: בפעם הבאה שתרגיש ככה, יכול להיות גם עוד 20 שנה.

לעומת זאת חברה טובה שלי הולכת (לאותו הרופא!) פעם בחצי שנה, אחרת היא הופכת לחירשת.

פורסם

עדיף לפעמים לנסות ולקבוע דרך המוקד, כי שם מעודכנים יותר בתורים שבוטלו ולא בהכרח רואים מיידית באתר.

אם יש לך כללית מושלם, אתה זכאי ללכת גם לרופא פרטי בהשתתפות עצמית.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

עוד הצעה - חפש רופא עצמאי והתקשר למרפאתו בשעת פתיחת המרפאה. סיכוי טוב שיוכל לקבל אותך בהמשך היום או הערב.

יש רופאים שמקבלים walk in - כלומר כל הבא ברוך הבא, בלי לקבוע תור, אבל בדרך כלל זה לא מצויין בספרי השירות אלא צריך לדעת לאן לפנות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...