Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לפי מספר חודשים היה לאחד הבנים שלי סיפור אורתופדי די חמור. הבחור חייל ולכך הופנה לרמב"ם. בקיצור - התקשרתי, הציעו לי תור כעבור 3 חודשים. הבהרתי באופן חד משמעי שמדובר בעניין דחוף. שמו אותי על הולד ולאחר דקה חזרו אלי עם תור לאחר 24 שעות.

אתה צריך להבין שהנציגות בקול סנטרים האלה לא מבינות כלום. אומרים להן "אף אוזן וגרון בתל אביב", הן פותחות את הדף המתאים במחשב וקוראות מתוכו את התורים הפנויים. הפקידות במרפאות פוגשות את החולים יום יום ומבינות עניין, וגם יודעות איזה רופא פחות או יותר גמיש, ובדרך כלל שיחה ישירה אתן פותרת הרבה בעיות. קח את ספר השרות והתחל להתקשר, סיכוי גבוה מאד שתתקבל תוך יום. אפשרות נוספת, אם כי פחות נוחה, היא לבקש עזרה מרופא המשפחה. הוא יוכל לראות אותך, והרבה פעמים, אם הוא חושב שיש בעיה דחופה, יש לו היכרות עם מישהו שיוכל לסייע.

בנאור - בדקתי את האתר שהצעת. כל קשר בינו לבין המציאות מקרי בהחלט. מופיעים בו שמות של לא מעט רופאים שפרשו לפני שנים ולא ראיתי שמות של אי אילו אנשים פעילים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תתקשר למרפאה [לא למוקד] תגיד שמציק לך כבר שבוע ומחמיר. האם הרופא יוכל לקבל אותי?

בנתניה מקצועית רזיאל של כללית יש רופא אאג צבי זקס, תמיד מקבל גם ללא תור.

מחזק תתקשר ישר למרפאה לא דרך מוקד או האתר תבקש תור מהיום להיום או למחר תמיד יש חורים וביטולים. גם אם השעה לא אידאלית זה לוקח בדיוק דקה אצל הרופא.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

פורסם

עבדתי בתקשוב באחד ממוקדי קופות חולים אצלינו המצב היה כך:

1. לבדוק את התור הקרוב ביותר לפי בקשת המתקשר (רופא ספציפי או איזור)

2. להציע רופא במקום אחר גם אם זה אומר מרחק נסיעה גדול יותר

3. להציע רופאים חיצוניים (רופאים עצמאיים שעובדים בשיתוף עם הקופה, אבל לא בתוך המרפאות)

4. כאופציה אחרונה הם מציעים לך תור בדחיפה והם יכולים להוציא לך את הנשמה.

אופציה נוספת, לגשת לרופא המשפחה שלך ולהוציא הפנייה דחופה ולנסות להתחנן למזכירות של הסניף שלך.

ובינינו, אם זה כבר ממש דחוף ולא סבל דיחוי עזוב את זה הכל וגש למיון.

פורסם

בנאור - מה שאתה קורא "רופאים חיצוניים" (בקופות אחרות הם קרויים "עצמאיים") הם למעשה רופאים העובדים מטעם הקופה, או עבור הקופה. ההבדל הוא בדרך התגמול, ומבחינת המטופל מדובר בעניין שקוף לגמרי. היתרון מבחינתך הוא שהרופא מתוגמל לפי ביקור, כך שיש לו מוטיבציה לקבל עוד חולים, כל עוד הזמן מאפשר זאת.

כאשר כתבתי "להתקשר למרפאות" כוונתי היתה הן למרפאות ה"רגילות" והן ל"עצמאיות". כאמור, מבחינת המטופל, זה היינו הך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נ.ב.

עכשיו נכנסתי לאתר דוקטורים סתם בשביל הקטע מיינתי לפי א.א.ג כללית ואיזור ת"א.

מצאתי כמה תורים זמינים בעלות של 150 ש"ח למי שיש כללית מושלם.

לרופא המשפחה שלי אני קובע דרך האתר הזה, דווקא מאוד נוח. (מעדיף להמנע משיחות עם נציגים והיומן של התורים פתוח בפניי)

פורסם (נערך)

בתור אחד שהאוזניים שלו הן בית חרושת לשעווה ונזקק לשאיבה ע"י רופא א.א.ג אחת לשנה +/-, לא להשתמש במי חמצן (במידה ויש חור ולו הקטן ביותר בעור התוף, בין אם זה מולד או בשל דלקות אוזניים חוזרות ונשנות, הדבר יכול לגרום לדלקת באוזן התיכונה ולסיבוכים אחרים ; מיותר) ובטח שלא להחדיר קיסמי צמר גפן לעומק האוזן.

כן מומלץ ביומיים שלושה שלפני הביקור אצל הרופא לרכך את השעווה באמצעות הזלפה של פתרונות כדוגמת צרומול או "clean-ears". זה יקל על הרופא ויסב לך פחות אי נעימות.

ברגע שבו התהליך מסתיים עולם חדש של תדרים נפתח בפניך, גובל בשמיעה ביונית.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

איך שקראתי את הכותרת, הניחוש הראשון שלי היה שמדובר בקופ"ח כללית.

אני שנים במכבי, ולא שאין לה רעות חולות משלה אבל מעולם לא היתה לי בעיה למצוא תור לרופא מומחה ימים ספורים קדימה (עיניים, א.א.ג, ניורלוג, אורתופד...), לפחות בגוש דן.

פורסם

פות"ש - תעדכן אותנו איך נפתרה הבעיה

בהצלחה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

כששאלתי את הרופא שלי למה תור לוקח כ"כ הרבה הוא אמר ש"רוב הבעיות הן בעיות שנפתרות לבד אם מחכים חודש".

כשעניתי לו שכשהן לא עוברות אז הן או מאוד מחמירות או מתים מהן הוא אמר "בד"כ הרבה לפני זה מגיעים למיון".

זאת כנראה דרך החשיבה של הקופות בכדי מצד אחד לחסוך על כולנו ומצד שני לכולם במערכת יש אינטרס לדחוף אותך לרפואה הפרטית, רוצים לגרום לך בכח להפעיל את פוליסת הביטוח הפרטית שלך.

במקרה כזה, אברא כדברא, פתאום לרופא יש תור מחר!

תורים של קופ"ח לרופאים מומחים הפכו לכסאות של UP במטוסי אלעל, 2-3 כסאות על כל המטוס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סקרנת אותי אז ניסיתי לקבוע תור לאאג בלאומית.

התור הכי קרוב שמצאתי באזור שלי זה לעוד שלושה שבועות.

במכבי (אשתי) הכי קרוב היה 27 לחודש.

פשוט ביזיון עד אז מה? נסבול בשקט לא הגיוני המצב הזה.

פשוט

פורסם

חשבתי שאולי זה עניין של עונת השפעת, אז נכנסתי לאתר של מכבי, חיפשתי רופא א.א.ג בתל אביב, עברתי על חמשת הרופאים הראשונים.

לאחד לא ניתן להזמין דרך האתר כנראה, לאחת יש תור רק באפריל, לשלושה האחרים יש תור השבוע (אומנם רק בחמישי) או שבוע הבא.

פורסם

תודה לכולם על התשובות וההמלצות.

קבעתי לעצמי תור לעוד שלושה שבועות, אם אני ארגיש שזה ממש מחמיר אני פשוט אלך לרופא פרטי ואוציא כמה לירות מהארנק.

אגב, לפני שנה בערך היה לי את אותו סיפור עם אורטופד. היה לי כאבים מטורפים בגב והתור הכי קרוב במרפאה היה לעוד שלושה שבועות. הגעתי אחרי שלושה שבועות ולמרבה ההפתעה המקום היה כמעט ריק לגמרי(לא רק במחלקת האורטופדיה). לא היה תור לפני ולא היה אחרי. אני מניח שזה מה שיקרה כשאגיע לרופא של האף, אוזן גרון. הכי עצוב זה שאתה מחכה שלושה שבועות לאורטופד ואז הוא אומר לך את המשפט ההגיוני ש"צריך לעשות צילום בשביל לדעת יותר טוב". עד שאתה קובע צילום, עד שתמתין עוד שלושה שבועות לתור-עדיף כבר לסבול מכאבים. אגב, מה שעזר לי בסוף אחרי אינספור משחות, זה משחת טייגר בלם שהבאתי מתאילנד. לא הזולות שעולות 70 באט בבתי מרקחת. יש אחת ממש ממש טובה שאיזה איראני שם המליץ לי עליה-יש לה ריח ממש ממש אבל ממש חזק, אבל אחרי שאתה שם אותה בלילה, אתה קם כמו חדש בבוקר. אם תרצו, אשים צילום מסך. חבל שקניתי רק אחת.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

יש הבדל ענק ביו אורטופד של קופה לאחד מומחה,

שווה לשלם כל שקל על ההשתתפןת,יחס זמן ומקצועיות של אומן,

למי שגר בצפון אשמח למסור שם שמומחה למבוגרים וילדים מסביר כל דבר

ברצינות ועוד

• תוכן חדש...