Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבד רישיון רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קיבלתי את הרישיון רכב בדואר, שלימתי את כל ה1300 ש"ח הנדרשים ורציתי להגיש את הרכב לטסט.

אבל הרישיון נאבד לי והרישיון רכב הנוכחי גם פג תוקף.

ראיתי באתר של משרד הרישוי שניתן להנפיק אחד חדש דרך הרישיומט בעלות של 29 ש"ח.

השאלה שלי היא האם אני אצטרך לשלם שוב את כל ה1300 ש"ח?

הייתי שואל במשרד התחבורה אבל כשאני מתקשר ל*5678 אני מקבל תשובה שכל העמדות מוקדנים תפוסות והשיחה מתנתקת. אחלה של שירות יש למשרד התחבורה

פורסם

לא תצטרך לשלם שנית את אגרת הרישוי השנתית, אלא אם התשלום לא הוזן מסיבה כלשהי (לא סביר).

תבדוק באתר של משרד הרישוי לגבי מיקום עמדות רישיומט (יש גם בחלק מסניפי הסופר פארם, בנוסף לסניפי משרדי הרישוי).

פורסם

כמו שאמרו פה החברים, ניתן להוציא כפל רישיון בעלות של 29 ש"ח בעמדות רישיומט הפזורות בסניפי סופר פארם ברחבי הארץ.

רק חשוב לציין שהתשלום הוא אך ורק בכרטיס אשראי, והכרטיס חייב להיות של בעל הרכב.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

זה מעט מסובך.

הכול תלוי מתי מתעדכן המחשב של משרד הרישוי בכך ששילמת את האגרה.

למיטב ידיעתי, בתשלום דרך הדואר לוקח כמה ימים עד שמתעדכן במחשב של משרד הרישוי (נא לתקן אותי במידה ואני טועה).

בתשלום דרך הרישיומט/ אתר אינטרנט של משרד הרישוי - עדכון מיידי (אולי עניין של כמה דקות)

פורסם

אני חושב שאחרי שתןציא רישיון חדש אפשר לעשות הארכה לרישיון לכמה ימים על מנת שלא תצטרך לנהוג ללא טסט עד למכון, אחרת תסע ממש ממש בזהירות :-)

• תוכן חדש...