Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

i 10 או מיקרה? חדש או יד 2?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחברי הפורום

אנחנו לפני החלפת הרכב השני במשפחה שישמש את אשתי שתחיה. מבחינתה - כמה שיותר קטן יותר טוב. הנסועה כ 8000 קמ בשנה על נתיבי אילון בפקקים כל יום וזהו פחות או יותר. לאשתי חשוב המראה החיצוני, אין משמעות לספסל האחורי ולגודל באגז והרכב צריך שיהיה אוטמטי. לאחר שנפסלו הרובוטיות מסיבות אלו ואחרות, הספארק והפיקנטו שגם הם נפסלו, נשארנו עם שתי מועמדות. התקציב יכול לנוע כך שנוכל לקנות חדשה (יד ראשונה 0 ק"מ או יבואן - תלוי בהפרש) לרכב שעל הכביש שנה- שנתיים וגם מבחינת דגם, אם זה משמעותי אז אנחנו יכולים להרשות את הדגמים הבכירים (שלא נמכרים בליסינג?)

ניסן מיקרה - אשתי אהבה את הדגם המעוגל יותר. ברחוב החדשות נראות פחות עגלגלות. האם זה הדגם הישן יותר? מתי היתה מתיחת פנים לדגם? אני מבין מקריאה בפורום שמבחינה טכנולוגית זהו רכב מיושן יותר. מה ההבדל בין שני הדגמים ויסיה ואסנטה?

יונדאי i 10 - כאן הדגם החדש יותר מוצא חן בעיני אשתי. הדגם הישן מאחורה נחתך ישר ואילו הדגם החדש מעוגל יותר. האם אני צודק? מתי היתה מתיחת פנים ובמה היא התבטאה חוץ מהמראה החיצוני? מה ההבדלים בין שלושת הדגמים: אינספייר, פרימיום והסופרים (הבכיר)? מלבד נפח וסוסים?

על פניו הנטייה היא ל i10 . אני מניח שגם כאן בפורום זה התגובות שאקבל. האם יש מישהו שייגן על המיקרה? אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם ואנא מכן להתייחס רק לשתי המכוניות האלו בחוות דעתכם.

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי doronli
פורסם

לדעתי היונדאי עדיפה,לטעמי הכיסאות הרבה יותר נוחים,בידוד טוב יותר וסלון משלוב 2 צבעים נעים יותר.

נכון,פחות חיסכונית אבל לנסועה שלכם פחות קריטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום רב

ההתלבטות שלך/שלכם צריכה להיות בין סוזוקי\מיצובישי\ניסאן ולא בין ניסאן ליונדאי

כאחד שהתנסה על המיקרה אני יכול להגיד לך האוטו הזה זריז מאוד חסכוני ומרווח (מרווח הכוונה שלפחות בכסאות קדמיים האוטו מרגיש יותר גדול מכל הקטנות)

ניסאן הביאה את הקרוסאובר הראשון לארץ(אם אני לא טועה) והראשונה שהורידה מחיר סופר מיני לכיוון ה60 אלף! (משנת 2013 המיקרה נמכרה ב60 באולמי תצוגה )ההמיקרה נמכרת כרגע ב56 אלף (אם אני לא טועה) ומקבלים איתה מערכת מוביליי שהיא עולה בין 2500-4000 שקל

סוזוקי הראשונה שהורידה מחירי מכונית מיני והראשונה שהכניסה למכוניות שלה מערכת מוביליי ללא תוספת תשלום ( בבאלנו הם מכניסים מערכת מולטימדיה למרות שהם לא חייבים )

מיצובישי אף פעם לא מאכזבת ויעידו על כך האנשי מכירות הטובים שלהם פעם ביקרתי באולם תצוגה ואמרו לי שאטראז עולה 92 או 98 אלף לא זוכר והאשת מכירות הייתה מוכנה לרדת לכיוון ה80 אלף ואני מדבר על רכב אוטומטי! כדי למכור ואם תסתכל טוב יש לא מעט אטראז על הכביש ככה שהרבה קונים מיצובישי

מצד שני שביקרתי באולם תצוגה של יונדאי אף אחד לא התעניין בי כולם היו מרוכזים במחשבים תחשוב איזה שירות תקבל מהם כשתרצה שירות? אם במכירות הם לא אלופים (נכון הרבה יגידו כי הם מוכרים הרבה לליסינג אז לא חייבים למכור לפרטיים)

לדעתי אם אתה מתלבט בין השתיים אז המיקרה עדיפה...בהצלחה

פורסם (נערך)

שבת שלום ותודה לכל העונים

הספייס סטאר והפיקנטו נפסלו בגלל מראה וכך גם הספארק. הסלריו בשל טכנולוגיה מיושנת ובטיחות.

הפיאט 500 (וכך גם אחיותיה) נפסלו בעיקר בגלל הגיר הרובוטי - (הפיאט 500 שבתה את ליבה - אך הטלתי סוג של וטו בגלל הגיר הרובוטי, והבנתי גם שמכלולים נוספים נוטים להתקלקל ושהפלסטיקה לא משהו - דשבורד מתפוצץ או משהו כזה?? http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?490740-%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98-500-2010-%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%AA-(%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%91%D7%9C-%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90%D7%9F-%D7%9C%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%93%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%97%D7%99%D7%95%D7%91)

אשתי, שלה מיועד הרכב, לא מתענינת ולא מתיימרת להבין במכלולים, טכנולוגיה וכו'. מבחינתה רק המיקרה "העגלגלה" והיונדאי i 10 (בצורה החדשה) עברו את מבחן ה "בא לה טוב בעין". הם גם עברו את אישורי.... (טכנולוגיה, אמינות, מכלולים וכו - כל מה שלא מעניין את אשתי..) הצרכים שלנו מהרכב מינמלים (כפי שפירטתי בהודעה הראשונה) ולכן אין לנו בעיה להישאר עם ההתלבטות בין שתי המכונית האלה.

אשמח אם תוכלו להתייחס לשאלותי: אמינות, תמורה, הבדל בין דגמי הגימור השונים של שתי המכוניות האלה בלבד. לא צריך להציע מכוניות אחרות.

תודה לעונים ולמגיבים.

עריכה אחרונה על ידי doronli
פורסם (נערך)
שלום רב

ההתלבטות שלך/שלכם צריכה להיות בין סוזוקי\מיצובישי\ניסאן ולא בין ניסאן ליונדאי

כאחד שהתנסה על המיקרה אני יכול להגיד לך האוטו הזה זריז מאוד חסכוני ומרווח (מרווח הכוונה שלפחות בכסאות קדמיים האוטו מרגיש יותר גדול מכל הקטנות)

ניסאן הביאה את הקרוסאובר הראשון לארץ(אם אני לא טועה) והראשונה שהורידה מחיר סופר מיני לכיוון ה60 אלף! (משנת 2013 המיקרה נמכרה ב60 באולמי תצוגה )ההמיקרה נמכרת כרגע ב56 אלף (אם אני לא טועה) ומקבלים איתה מערכת מוביליי שהיא עולה בין 2500-4000 שקל

סוזוקי הראשונה שהורידה מחירי מכונית מיני והראשונה שהכניסה למכוניות שלה מערכת מוביליי ללא תוספת תשלום ( בבאלנו הם מכניסים מערכת מולטימדיה למרות שהם לא חייבים )

מיצובישי אף פעם לא מאכזבת ויעידו על כך האנשי מכירות הטובים שלהם פעם ביקרתי באולם תצוגה ואמרו לי שאטראז עולה 92 או 98 אלף לא זוכר והאשת מכירות הייתה מוכנה לרדת לכיוון ה80 אלף ואני מדבר על רכב אוטומטי! כדי למכור ואם תסתכל טוב יש לא מעט אטראז על הכביש ככה שהרבה קונים מיצובישי

מצד שני שביקרתי באולם תצוגה של יונדאי אף אחד לא התעניין בי כולם היו מרוכזים במחשבים תחשוב איזה שירות תקבל מהם כשתרצה שירות? אם במכירות הם לא אלופים (נכון הרבה יגידו כי הם מוכרים הרבה לליסינג אז לא חייבים למכור לפרטיים)

לדעתי אם אתה מתלבט בין השתיים אז המיקרה עדיפה...בהצלחה

אתה רושם דברים לא נכונים.

האטארג נמכרת כמעט כולה לליסנג/צבא בגלל זה אתה רואה אותה,כמעט אין לקוחות פרטיים לרכב הזה,איך אני יודע?

לא מזמן פרסמו פה כתבה שמראה כמה אנשים פרטים רוכשים חלק מהרכבים,האטארג הייתה בתחתית המכירות ללקוחות פרטים,בגלל זהירדו ל 80 אלף,כי במחיר של 92 או 98 אין לה סיכוי.

אף אחד לא מתעניין ביונדאי? גם פה אתה טועה,נכון שגם היא מוכרת יפה לליסינג,אבל מדובר על רכב עם מכירות טובות מאוד לאורך זמן.

למעשה,שנה שעברה היונדאי 10 מכרה 700 רכבים יותר מאשר האטרג.

וסוזוקי? נו באמת הסלריו זה אחד הרכבים הנחותים שיש,שלמט צריכת דלק שאג פחות קריטית ותא מטען גדול יותר לא מציע שום דבר.

תבדוק את עצמך לפני שאתה רושם.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי קודם כל אתה יכול לרכוש די בקלות את דגמי מנוע 1000 של I10. בשביל הפקקים של גוש דן ממש לא צריך יותר.

יש לך לא מעט כאלה שמשרתים כרכבי השכרה בחברות השונות - ישנן מכוניות שאחרי קילומטראז' מועט ביותר מנסים להוציא אותן מצי הרכב, כך שאתה יכול לרכוש רכב בן שנה עם קילומטראז' של 15-30 אלף ק"מ, בהנחה של 20% מהמחירון. ביחד עם נפילת הערך של רכב בשנה הראשונה שלו על הכביש - אתה יכול לפתוח פער די משמעותי במחיר לעומת עסקת 0 ק"מ (שעלותה בערך 64K, לדגם הבכיר, אאל"ט) - דהיינו, סביבות 40K לרכב בן שנה.

עוד אופציה טובה שלמדתי לאחרונה שכדאי לנסות אותה - היא רכישה ממישהו פרטי, שרכש בעצמו בעסקת 0 ק"מ. יש אנשים שמתאכזבים מהרכב, מקבלים רכב מהעבודה, עוזבים את הארץ או סתם נמאס להם - ואצלם המחיר מתחיל ממחירון מינוס 15%, ומשם לפי יכולת המיקוח שלך (פה שווה לגלח עוד 10% מהמחירון המשוקלל או יותר). זו עסקה מאוד משתלמת, כי אתה למעשה קונה רכב פרטי לכל דבר במחיר זנותי. החיסרון היחיד - אתה יד 3 על רכב בן שנה.

פורסם

מיקרה חדשה לא הייתי רוכש, כי הדור החדש בפתח.

לדעתי i10 1.0 אוטומטית כמו שהציעו כאן יכולה להיות טובה, בפקקים לא צריך רכב חזק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לדעתי קודם כל אתה יכול לרכוש די בקלות את דגמי מנוע 1000 של I10. בשביל הפקקים של גוש דן ממש לא צריך יותר.

יש לך לא מעט כאלה שמשרתים כרכבי השכרה בחברות השונות - ישנן מכוניות שאחרי קילומטראז' מועט ביותר מנסים להוציא אותן מצי הרכב, כך שאתה יכול לרכוש רכב בן שנה עם קילומטראז' של 15-30 אלף ק"מ, בהנחה של 20% מהמחירון. ביחד עם נפילת הערך של רכב בשנה הראשונה שלו על הכביש - אתה יכול לפתוח פער די משמעותי במחיר לעומת עסקת 0 ק"מ (שעלותה בערך 64K, לדגם הבכיר, אאל"ט) - דהיינו, סביבות 40K לרכב בן שנה.

עוד אופציה טובה שלמדתי לאחרונה שכדאי לנסות אותה - היא רכישה ממישהו פרטי, שרכש בעצמו בעסקת 0 ק"מ. יש אנשים שמתאכזבים מהרכב, מקבלים רכב מהעבודה, עוזבים את הארץ או סתם נמאס להם - ואצלם המחיר מתחיל ממחירון מינוס 15%, ומשם לפי יכולת המיקוח שלך (פה שווה לגלח עוד 10% מהמחירון המשוקלל או יותר). זו עסקה מאוד משתלמת, כי אתה למעשה קונה רכב פרטי לכל דבר במחיר זנותי. החיסרון היחיד - אתה יד 3 על רכב בן שנה.

כיונים בהחלט מעניניים.

ישבתי כל השבת ואכן נראה שה i 10 הוא המתאים. גם לי נראה שה 1000 סמ"ק תספיק לצרכים.

העניין הוא שזוגתי רוצה צבע אדום... נראה לי שמליסינג/ השכרה הם ברובם לבנות או שאני טועה? יש לנו זמן, לא ממהרים נחכה שיפול משהו. אם יש מי מחברי הפורום שעומד למכור שכזו אשמח לשמוע.

פורסם

יונדאי מוסרת בלי סוף רכבים לחברות הליסינג\השכרה. אני מניח שיש בשלל צבעים.

אם אתה נעול על אדום, אז לא הייתי מבזבז זמן לשרוף את הלוחות בחיפוש אחרי הרכב באופציה של רכישה פרטית.

פשוט תעשה סקר שוק בין חברות ההשכרה ותראה אם יש להן יונדאי אדומה עם קילומטראז' הגיוני (עד 30K בשנה זה נורמלי לרכב השכרה).

בכל מקרה אל תתפשר על רכב עם תאונה, לא משנה איזה - זה פשוט סיפור למכור כזה רכב אח"כ. הק"מ, גם אם הוא גבוה כרגע - יתאזן עם הזמן בגלל הנסועה הנמוכה מאוד של אשתך.

• תוכן חדש...