Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפיכת כתבה אינטרנטית ל-PDF?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

מישהו יודע כיצד להפוך כתבה אינטרנטית לעמוד PDF? אני יכול כמובן לצלם את המסך ולהפוך את הקובץ JPEG לקובץ PDF אבל, הבעיה שזה מראה רק מה שרואים בעין, כלומר את גבולות המסך ולא את כל הכתבה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

מאיפה הכתבה? לפעמים מסתתרת שם אפשרות לייצא אותה כ-PDF.

ואם להפוך אותה קודם לתמונה זו לא בעיה כשלעצמה - מה בעיה לעשות Zoom out, צילום מסך, להעתיק ל-Power Point, לגזור את השוליים (ה-Taskbar וכדומה) ולשמור את התמונה הגזורה?

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
להדפיס - לקובץ pdf במקום למדפסת.

זה אכן עובד. אבל אם אני רוצה להשמיט את כל הפרסומות שמסביב? דבר נוסף, זה ארבעה עמודים והקובץ מאד כבד - 2.7 MB.

פורסם

תוריד primo PDF.

אחרי זה תדפיס את הכתבה, בבחירת מדפסת תבחר primo PDF, היא תדפיס לך את הכתבה לתוך קובץ.

עריכה: אני רואה שכבר העלו אופציה כזאת...

אבל ב primo יש אפשרות לבחור מספר רמות דחיסה ולקבל קובץ יותר קטן.

פורסם
מאיפה הכתבה? לפעמים מסתתרת שם אפשרות לייצא אותה כ-PDF.

ואם להפוך אותה קודם לתמונה זו לא בעיה כשלעצמה - מה בעיה לעשות Zoom out, צילום מסך, להעתיק ל-Power Point, לגזור את השוליים (ה-Taskbar וכדומה) ולשמור את התמונה הגזורה?

זה לא ממש עובד. לא ניתן להקטין לרמה שהכל ייכנס לצילום מסך אחד - זו כתבה ארוכה מדי.

פורסם
זה אכן עובד. אבל אם אני רוצה להשמיט את כל הפרסומות שמסביב? דבר נוסף, זה ארבעה עמודים והקובץ מאד כבד - 2.7 MB.

לפעמים בהדפסה אתה יכול לבחור אילו אלמנטים מהדף להדפיס ואילו לא - תבדוק אצלך (זה תלוי לדעתי בדפדפן).

לדעתי הפתרון הכי פשוט מבחינתך הוא להוריד תוסף חוסם flash ולהפעיל אותו, מה שיעלים את הפרסומות מהדף (מומלץ בלי קשר ד״א).

לגבי גודל הקובץ - אין הרבה מה לעשות... אתה יכול לבדוק אם הרזולוציה גבוהה מאוד בתוצאה (פתח את המסמך וכוון לזום של 100% - זה הגודל ה״אמיתי״ של המסמך) ואם כן, להקטין את הגודל שלו. אבל אם הרזולוציה לא גבוהה מספיק ההקטנה תוריד משמעותית את האיכות.

פורסם

נראה שאתה דווקא יכול לקבל את רצונך דרך אינטרנט אקספלורר, אם תתקין סרגל כלים שנקרא Adobe PDF:

המרת אזורים שנבחרו בעמוד אינטרנט ל- PDF‏ (Internet Explorer בלבד)

ניתן להשתמש באפשרות Select כדי לציין אזורים מסוימים בעמוד אינטרנט שברצונכם להמיר. ניתן להשתמש באפשרות זו כדי להמיר תוכן משמעותי בעמוד אינטרנט ולהשמיט תוכן לא רצוי, כגון פרסומות.

1. בסרגל הכלים Adobe PDF לחצו על Select ExplorerSelect.png.
  2. כשאתם מזיזים את המצביע בעמוד האינטרנט, קו מקווקו אדום מציין אזורים בעמוד האינטרנט שניתן לבחור בהם. לחצו על האזורים הרצויים להמרה. האזורים שנבחרו מופיעים בתיבות כחולות. לביטול הבחירה באזור, לחצו עליו שנית.
  3. המשיכו בתהליך ההמרה כרגיל.
  4. לביטול כל האזורים ויציאה ממצב בחירה, לחצו שוב על הלחצן Select.

פורסם
אתה יכול לסמן את הטקסט ואז העתק הדבק לתוך מעבד תמלילים ומשם הדרך לpdf קלה

ניסיתי - זה לא ממש הולך השיטה שהצעת. אני רוצה לא רק טקסט אלא גם התמונות כפי שהופיעו במקור. מצד שני, אני רוצה שיראה כמו בכתבה המקורית רק בלי פרסומות, באנרים ושאר ירקות.

פורסם

לי יש תוסף לכרום שנקרא SAVE TO GOOGLE DRIVE, ששומר את העמוד כולו כקובץ תמונה PNG, ושומר אותו בגוגל דרייב שלך.

אם אתה מתעקש על PDF תוכל להמיר את התמונה לPDF אחר כך בקלות.

הנה דוגמה לשמירה של אתר YNET :

https://drive.google.com/file/d/0B_Vti54cZEdvZ09QQmVyTkVGT3M/view

זה התוסף :

https://chrome.google.com/webstore/detail/save-to-google-drive/gmbmikajjgmnabiglmofipeabaddhgne?utm_source=chrome-app-launcher-info-dialog

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

עוד אופציה, אם אתה משתמש באופן אופיס ונגזרותיו, תעשה קופי פייסט לתוכן האתר ושמור כPDF.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...