Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרם Nivea בפחית מתכת 400 מ"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוזר לעדכן.

הם כתבו לי בתגובה:

You are absolutely correct and we will replace the damaged can ASAP.

We agree that the shipping wasn't handled correctly and we take full responsibility.

Please let us know how many cans where damaged and we will send new ones to replace them.

Sincerely,

BerlinBuy client service team.

תשובתם מקובלת עליי לחלוטין. עניתי להם שאין צורך במשלוח נוסף ושאר פרוצדורות, מה שהיה - היה ואני אספוג את הענין, ואני מקווה שצוות האריזה גם עודכן בנושא.

פורסם
1. מה בדיוק עושים עם הקרם הזה?

הם לא סיפרו לי כששאלתי בהודעה #5 אז הסקתי שזה משמש לא[צונזר]ות

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
1. מה בדיוק עושים עם הקרם הזה?

2. מציעים לך פיצוי - שמגיע לך - ואתה מסרב לקבלו?

1. קרם ניוואה זה נחשב ל"כבד", ומורחים אותו על עור יבש או במיקרים בהם נידרש חימום האזור, למשל בזמן הצטננות קשה: מורחים עבה על כל האף עד למעלה, על הסינוסים/מצח ולמחרת אתה קם כמו ווילדע חייע. הוא איכותי מאד ולמרות "כובדו" הוא נספג מהר ולא משאיר הרגשת איכסה על העור והוא כמובן פועל, וממש מחייה את העור. בקיצור, גם אני לא הבנתי את אשתי מה היא עושה ענין, עד שניסיתי בעצמי.
  2. כן. צריך לדעת מתי לקבל הפיצוי וגם מתי לוותר. המיקרה שתיארתי להם הוא גרוע יותר מהמציאות (שעדיין תיסכלה אותי) ולא מדובר פה ב"טוטאל לוסט". עדיין ניתן להשתמש בפחיות ולאחר קצת פחחות וניקוי - הכל שימושי ובסה"כ לא הלך הרבה לאיבוד. התיאור הזועם שלי היה בכדי לתת להם ניעור ולהסביר להם שהם שגו, והם הבינו ולדבריהם גם הפנימו. אני נותן להם קרדיט והזדמנות. כשאתה עובד מול אירופאים או אמריקאים ההתנהלות היא שונה מפה בארץ. האמינות שלי עלתה, הג'נטלמניות לכאורה שלי - מוערכת וכך לדעתי צריך לנהוג. לא רוצה להיות סתם חזיר, הרי הייתי יכול להגיד שמתוך ה- 6, 5 ניזוקו. בשביל מה? בשביל לתחמן אותם? בשביל לקבל משהו שלא מגיע לי רק כי יש לי הזדמנות? אני מקווה שגם בארץ יתחילו מתי שהוא לאמץ את הסגנון.

פורסם

1. כן. צריך לדעת מתי לקבל הפיצוי וגם מתי לוותר. המיקרה שתיארתי להם הוא גרוע יותר מהמציאות (שעדיין תיסכלה אותי) ולא מדובר פה ב"טוטאל לוסט". עדיין ניתן להשתמש בפחיות ולאחר קצת פחחות וניקוי - הכל שימושי ובסה"כ לא הלך הרבה לאיבוד. התיאור הזועם שלי היה בכדי לתת להם ניעור ולהסביר להם שהם שגו, והם הבינו ולדבריהם גם הפנימו. אני נותן להם קרדיט והזדמנות. כשאתה עובד מול אירופאים או אמריקאים ההתנהלות היא שונה מפה בארץ. האמינות שלי עלתה, הג'נטלמניות לכאורה שלי - מוערכת וכך לדעתי צריך לנהוג. לא רוצה להיות סתם חזיר, הרי הייתי יכול להגיד שמתוך ה- 6, 5 ניזוקו. בשביל מה? בשביל לתחמן אותם? בשביל לקבל משהו שלא מגיע לי רק כי יש לי הזדמנות? אני מקווה שגם בארץ יתחילו מתי שהוא לאמץ את הסגנון.

עשית בשכל, ככה צריך.

אני בטוח שיש מקומות שיודעים להעריך התנהגות כזו.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון -

התגלחתי על הזקן של ירחמיאל והזמנתי מספר שעות אחרי שהוא קיבל את החבילה -

4 פחיות עצומות של קרם הגיעו ארוזות בפצפצפים כאילו חייהם היו תלויים בזה. :lol::lol::lol:

צריך כמובן לשים לב לענייני המשקל, ולא כל מה שמופיע שם זול יותר מהארץ אחרי שיקלול המשלוח, או בקיצור, היה צרכן נבון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

1. קרם ניוואה זה נחשב ל"כבד", ומורחים אותו על עור יבש או במיקרים בהם נידרש חימום האזור, למשל בזמן הצטננות קשה: מורחים עבה על כל האף עד למעלה, על הסינוסים/מצח ולמחרת אתה קם כמו ווילדע חייע. הוא איכותי מאד ולמרות "כובדו" הוא נספג מהר ולא משאיר הרגשת איכסה על העור והוא כמובן פועל, וממש מחייה את העור. בקיצור, גם אני לא הבנתי את אשתי מה היא עושה ענין, עד שניסיתי בעצמי.
  2. כן. צריך לדעת מתי לקבל הפיצוי וגם מתי לוותר. המיקרה שתיארתי להם הוא גרוע יותר מהמציאות (שעדיין תיסכלה אותי) ולא מדובר פה ב"טוטאל לוסט". עדיין ניתן להשתמש בפחיות ולאחר קצת פחחות וניקוי - הכל שימושי ובסה"כ לא הלך הרבה לאיבוד. התיאור הזועם שלי היה בכדי לתת להם ניעור ולהסביר להם שהם שגו, והם הבינו ולדבריהם גם הפנימו. אני נותן להם קרדיט והזדמנות. כשאתה עובד מול אירופאים או אמריקאים ההתנהלות היא שונה מפה בארץ. האמינות שלי עלתה, הג'נטלמניות לכאורה שלי - מוערכת וכך לדעתי צריך לנהוג. לא רוצה להיות סתם חזיר, הרי הייתי יכול להגיד שמתוך ה- 6, 5 ניזוקו. בשביל מה? בשביל לתחמן אותם? בשביל לקבל משהו שלא מגיע לי רק כי יש לי הזדמנות? אני מקווה שגם בארץ יתחילו מתי שהוא לאמץ את הסגנון.

1.וואלה תרופה הפלא שלי להצטננות כולל שימוש בלימון דבש בצל תה גינגר שום קינמון וציפורן, אשכרה למרוח קרם ידיים על האף? זה מוזר !!!

2. אתה מסתכל על זה בצורה שגויה, קודם כל הם לא מסתכלים עליך ברמת הלקוח הבודד, זה ממש לא מעניין אותם, יש להם מדיניות פיצויים והחזרות והם לוקחים את זה בחשבון בתהליך התמחור!!!

3.

הם לא סיפרו לי כששאלתי בהודעה #5 אז הסקתי שזה משמש לא[צונזר]ות - אתה חושב שזה עד כדי כך שווה שהם משלמים על זה מחיר כזה ?? מעניין... צריך לפתוח דיון בנושא

:lol:

פורסם
1.וואלה תרופה הפלא שלי להצטננות כולל שימוש בלימון דבש בצל תה גינגר שום קינמון וציפורן, אשכרה למרוח קרם ידיים על האף? זה מוזר !!! שים לב שלא מדובר בקרם המוגדר כקרם ידיים.

2. אתה מסתכל על זה בצורה שגויה, קודם כל הם לא מסתכלים עליך ברמת הלקוח הבודד, זה ממש לא מעניין אותם, יש להם מדיניות פיצויים והחזרות והם לוקחים את זה בחשבון בתהליך התמחור!!! אני חולק עליך. כמובן שכל דבר ועוד רבים אחרים שלא מצויינים כאן - נילקחים בחשבון בזמן התמחור. אבל אל תשכח שאני לקוח רשום שם, עם הסטוריה במערכת שלהם. בעתיד אם תהיה תסבוכת, יש לי קרדיט כלקוח אמין, והאירופאים (וגם האמריקאים) מחשיבים רק דבר אחד: אמינות. האם גרת פעם פרק זמן באירופה או בארה"ב? אה כן, האמריקאים גם מאד מעריכים תוצרת מקומית. חוץ מזה, אני מאמין בעשייה ולא בדיבור ואני בטוח שאתה מסכים איתי שאנחנו צריכים כאן בארץ שלנו להשתפר בכל נושא התיחמון והקומבינות ולהעלות את רף האמינות שלנו. זה יעשה בסופו של דבר את החיים שלנו עצמנו יותר נעימים.

3.

הם לא סיפרו לי כששאלתי בהודעה #5 אז הסקתי שזה משמש לא[צונזר]ות - אתה חושב שזה עד כדי כך שווה שהם משלמים על זה מחיר כזה ?? מעניין... צריך לפתוח דיון בנושא

:lol:

נא ראה הערותי למעלה, כמובן הכל ברוח טובה 8)

• תוכן חדש...