Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בואו להיות מובילי הדעה של CarsForum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

**סבב הגיוס הנוכחי הסתיים. המשיכו לעקוב אחרי הפורום, הסבב הבא - בקרוב**

רוצים לעזור לנו לבחון מכוניות? להצטרף למבחני סולו, מבחנים השוואתיים ואפילו לקחת מכוניות לבחון לבד? רוצים להגיע למסיבות עיתונאים, לדבר עם האנשים בתעשיית הרכב ולשאול אותם את השאלות הנוקבות שחשובות ליושבי הפורום?

רוצים קשר ישיר איתנו, המערכת, וגם עם אנשי התעשייה בישראל?

אם עניתם "כן!" לכל השאלות האלה, מקומכם איתנו.

מה נדרש ממוביל דעה?

קודם כל ולפני הכל - אתם צריכים לרצות. לרצות להשתתף בדיוניום, במבחנים וכן - לפעמים גם לקחת יום חופש לבוא להשקה מעניינת או למבחן השוואתי.

אתם צריכים להיות כאן בשביל המכוניות. אתם צריכים להבין במכוניות, לרצות לדבר על מכוניות ולנהוג עליהן, ולהיות חלק אינטגרלי מהפורום.

אתם צריכים להיות חברי פורום - רצוי בדם ובנשמה. אתם צריכים להיות חברים רשומים מעל שנה, ובמונה ההודעות שלכם צריכות להיות לפחות 500 הודעות. יחד עם זאת, בהתאם לעמידה בשאר הקריטריונים, נשקול גם "מועמדים" שלא עומדים ברף.

אתם צריכים להבין במכוניות ברמה גבוהה יותר מהמשתמש הממוצע. אתם צריכים שתהיה לכם היכרות טובה עם מכוניות, ניסיון במכירות רכב, עיתונאות/בלוג, או סתם עבר עשיר במכוניות.

אתם צריכים להיות מסוגלים להתנסח בכתב ברמה גבוהה, רצוי גבוהה מאוד אפילו. כי אתם תצטרכו לספר לחברי הפורום על החוויות שלכם.

מה תעשו כמובילי דעה?

תצטרפו אלינו ואל מובילי דעה אחרים למבחנים, תנהגו על המכוניות החדשות שמעניינות אתכם, תכתבו על החוויות שלכם בפורום ובמגזין.

תקבלו גישה ישירה לאנשים שעומדים מאחורי מערכת התוכן של הפורום, תוכלו לכתוב כתבות דעה, חדשות על נושאים שמעניינים אתכם ונושאים שאתם חושבים שיעניינו את שאר משתמשי הפורום או מבקרי המגזין.

אבל רגע, מה זה בכלל "מוביל דעה"?

מובילי הדעה הם קבוצה מצומצמת ומובחרת של חברי CarsForum. הם תורמים מהזמן והידע שלהם למשתמשי הפורום האחרים, עוזרים להם להגיע להחלטות לגבי קניית מכוניות, טיפול נכון בהן ובאופן כללי, משתתפים בדיונים בפורום באופן פעיל ודואגים לשמור את הפורום שלנו במקום שלו בראש אתרי הרכב בארץ. כי אנחנו לא יכולים להיות הטובים ביותר לבד, אנחנו צריכים אתכם.

אז אם אתם בעניין, תגיבו פה, תספרו למה מגיע לכם לקחת חלק בפרויקט הגדול מסוגו בעולם הרכב הישראלי ובואו להיות אלה שמשפיעים.

קחו בחשבון - מספר המקומות מוגבל. סבב ההרשמה הזה ייסגר בסוף פברואר. אבל אם לא נכנסתם הפעם, זה הסימן שלכם ללחוץ חזק יותר על הגז ולהצליח להיכנס בסבב הבא.

יאללה, תנו בראש.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהחלט נשמע מעניין.

הייתי מאוד שמח לקחת חלק , מאז שאני זוכר את עצמי הייתה לי משיכה למכוניות.

תמיד רציתי נורא לבחון רכבים חדשים שיוצאים ונראים לי מעניינים , ביחוד כאלה שהייתי שוקל לרכוש (משפחה צעירה + תינוק).

מבלה די הרבה זמן בפורום באופן כללי ופעיל באופן כללי , אם אפשר גם לתרום מעבר לענות פה ושם בכל מיני נושאים מה טוב :)

2017 Type R

פורסם

אשמח לקחת חלק. אני מעורה בתחום הרבה שנים. עבדתי כסוכן מכירות בחברת טרייד מהגדולות בארץ, ואף הייתי כתב באתר ישראלי מוכר במשך 3 שנים.

כיום אני נוהג לטפל ברכבי באופן עצמאי - כך שגם ידע טכני יצא לי לרכוש.

אשמח להמשיך ולספר עוד באופן אישי.

פורסם

אם יש מקום בצוות לבחון רכבי שטח/רכבי Sxs כמו המבריק שבחן שלומי/אופנועים אני בתחום שנים וחושב שיש לי מה לתרום.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

זהו רעיון מעולה ולמעשה, מתקיים מדי שנה כפי שאני שם לב.

אשמח לקחת חלק פעיל בעניין ולתרום מהידע הרב לטובת הפורום, במיוחד בתחום ההתנסחות הגבוהה והעברת החוויה שלי בכתב, אל שאר הקוראים.

פורסם

אני יכול להיות "מוביל דעה" רק בשלט רחוק, אבל אם תהיה אפשרות להצטרף להשקה או מבחן בעת ביקורי בישראל, יותר מאשמח. אשמח לחלוק מנסיוני, ללמוד מאחרים, וגם להכיר את הנפשות הפועלות.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

אני :

ידע טכני בכלי רכב - יש (לימודים ועבודה בעבר)

ידע בנהיגה - יש

ניסיון בכתיבה עיתונאית ובמבחני דרכים - יש (מגזין מאקו לפני האיחוד עם אוטו)

כתיבה בפורומים ובאתרים - יש ׁ(כתיבה כאן ובאתר mymiata.co.il)

רצון - יש ויש.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם (נערך)

אני כל הזמן מתעדכן בחדשות בעולם הרכב, מבצע נסיעות מבחן. יש לי ניסיון נהיגה במגוון רכבים מקטגוריות שונות, החל מרכבי מיני, משפחתיות, מנהלים ועד לרכבי פאר, SUV וכד'.

אני חיי את התחום הזה וCAR GUY בסביבה המקומית שלי עבור החברים.

יש לי רצון והייתי שמח להיות אחת ממובילי דיעה. למשל כאשר בחנתם את יונדאי איוניק, מסתבר שאני באותו יום גם בחנתי את הרכב הזה. לכן השתתפתי בדיון ותרמתי את החלק שלי.

כמו שאתם מכירים אותי, אני משתמש די פעיל לאורך 9 שנים האחרונות. כתבתי לא מעט התרשמויות מרכבים שונים. לעיתים קרובות אני מיעץ לאנשים איזה רכב לקנות.

יש רק ניואנס אחד: אני מצפון הארץ, להגיע למרכז, צפון הרחוק ודרום קשה לי ובמקרים רבים אני מוותר על אירועים שרחוקים ממני. לכן, אירועים שנמצאים רחוק ממני אני לא יכול להתחייב להגיע. פחות מענינות אותי מסיבות עיתונאים. אותי יותר מעניות נסיעות מבחן על רכבים. תנו לי נהיגה תאכ'לס כדי שתיהיה לי אפשרות להרגיש את הרכב, אז אני יכול לתת חוות דעת. לוח זמנים שלי די עמוס ואני צריך התראה לפחות שבוע מראש (רצוי שבועיים) אם האירוע קורה לא ביום שישי.

לכן אבין אם לא תבחרו אותי בגלל סיבות האלו.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אז אחרי שבפעם הקודמת החלטתי לא להציע את עצמי, פשוט כי ספק אם הייתי יכול להיות זמין לחוויות הללו, הפעם הייתי שמח לקחת חלק בעניין.

אני ותיק בפורום, ואומנם לא כותב הרבה, אבל איכשהו זה כבר מתקרב ל-8K הודעות :shock:

נסיון במכירת רכב (או מכירות בכלל) אין לי, וגם ההכרות העיתונאית היחידה באה בדמות אוסף גדול של מגזיני רכב ששוכב בארון (למעלה מ-500 יחידות עד כמה שזכור לי). מה שכן יש לי זו הכרות עם עולם הרכב ואהבה למכוניות, וזה פחות או יותר מאז שאני זוכר את עצמי. כן יצא לי בשנים האחרונות ללמוד המון במיוחד על מותג מרצדס, בדגש על הפן המכני.

אשמח לתרום ולייעץ במה שאוכל, ועל הדרך תמיד יש מקום גם ללמוד.

אלי.

פורסם (נערך)

אפשר להציע אנשים אחרים מבלי שהם הציעו את עצמם?

אם כן, אני חושב שכדאי לכם להציע למשתמש oryo.

מהודעותיו בפורום ניכר כי הוא בורך בכישרון כתיבה מעל הממוצע, על גבול המחונן.

בנוסף, אנחנו חברים בפייסבוק וכל פוסט שלו גורף מאות לייקים.

בטוח שתרצו פרסום שכזה.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אני מעריך מאוד את אור וחושב שהוא יכול להיות חבר בקבוצה של מובילי הדעה

אבל

אני מתנגד לנדב אדם למשהו.

ירצה אור , יביע את נכונותו ומועמדותו תישקל אז בכובד ראש כמו שיעשה למועמדים האחרים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הייתי שמח להיות מוביל דיעה.

-ותר של מעל עשר שנים בפורום.

-חובב רכב מילדות.

-מי ששם לב אני די מעורה בתחום הרכב, אני גם כלכלן שלפעמים מנתח את שוק הרכב מבחינת מחירים, היצע וביקוש.

-כל השקה תמיד אני מעלה שאלות ודעות והייתי שמח להעלות את זה בהשקות עצמן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

תודה על המילים החמות שגל-הרוחות, גם אם רובן נכתבו בסרקסטיות (;

(למען הסר ספק, לא היה לי קשר לנ"ל והופתעתי לקרוא זאת)

אם ירצו הנפשות הפועלות, בכיף. נדמה לי שהעליתי כאן לא מעט תכנים סקירות ושות' (RECAP חלקי: מוסטנג, קמארו, סדנת דיטיילינג, 150 משכורות, סקנדינביה, המדריך לסטודנט, המדריך לדיטיילר המתחיל, ג'ולייטה + פרוייקטים), יכול להיות נחמד לעשות את זה פורמלי מדי פעם.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

נשמע מעניין, נשמע מאתגר, לנסות לתרום את חלקי לציבור.

כמו רובנו כאן, אוכל נושם ו...רכבים.

אשמח לתת תמונת מבט שונה, אולי טיפה אחרת ממעוף המשפחתיות.

בכל מקרה בהצלחה לכולם, שמישיך להיות מעניין ופורה כאן.

פורסם

ההוא מעלי עושה רושם טוב, רק מהצצה בקישור הראשון שהוא נתן... כדאי לכם לחטוף אותו :wink:

יש כאן כותבים מעולים גם בפורום וגם בכתבות, אני קורא המון ביקורות באתרים אחרים ותמיד הביקורות כאן היו בצורה יותר עממית וכיפית לקריאה, גם אם אני לפעמים לא מסכים עם התוכן.

היות ואני משמש כעורך תוכן במספר אתרים גדולים, אני יכול להיות לעזר בעריכה לשונית של הכתבה, אם תרצו. הייתי שמח לקחת רכב חדש לסיבוב, אבל אין לי את הזמן לזה...

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...