Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בואו להיות מובילי הדעה של CarsForum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה? כי כל התחום הרכב מעניין אותי ואני רוצה לעזור לאנשים. אם בתקופת מבחנים אני עדיין מוצא את עצמי נכנס לפה לפחות פעם או פעמיים ביום, אפשר להבין את האהבה לתחום.

למה אני חושב שאתאים לתפקיד? כי אני יכול להביא את הדעה שלי מכיוון שונה, מצד אחד של בחור צעיר יחסית ולא של בעל משפחה, מצד שני בחור צעיר מחושב ומיושב בדעתו, דעתי שונה מהמחשבה של רוב החבר'ה הצעירים.

ניסיון בכתיבה קיים מאתרים בתחום הגאדג'טים ובתחום התעופה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה אני?

- אני חבר פורום כבר כמה שנים, ומאז שנרשמתי לכאן, כמעט ואין יום שאני לא נכנס לפה(בד"כ אפילו מספר רב של פעמים בכל יום).

- אוהב רכבים מגיל קטן, וכל הזמן חוקר ולומד עוד, ומרחיב את הידע שלי בתחום.

- מתעניין ברוב ההשקות שקורות בארץ ובחו"ל.

- אוהב מאוד לנהוג ולחוות עוד ועוד רכבים.

- לא מעט מכרים שלי ושל משפחתי מתייעצים עימי בנוגע לרכישת ותחזוקת רכב, ואני תמיד שמח לעזור.

- יש לי יחסית הרבה זמן פנוי.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

יצא לי להגיע לשני מפגשים כאלה בעבר (HyunDay ו-Switch) היה נחמד.

יהיה מגניב להגיע לעוד כמה כאלה, למה לא בעצם.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני חושב שאני יכול לתרום לפורום בנושא, הן ברמת הכתיבה והן בידע והנסיון שלי עם מגוון רב של רכבים שהיו בבעלותי, כמעט מכל הסוגים.

אשמח לעזור.

פורסם

בשבילי זו הזדמנות נהדרת להתקרב עול לתחום שאני מאוד אוהב.

ממתי שאני זוכר את עצמי מכוניות תמיד עניינו אותי. ויעידו על כך גליונות אוטו שאני שומר משנת 91...בתור ילד הייתי שוטף מכוניות על מנת לממן את קניית הגליונות.

השריטה תמיד שם, אני יכול ללכת ברחוב ולשמוע רכב מתקרב ולזהות הרבה פעמים לפי רעש המנוע בלי לראות...

גם בתחום הטכני אני מעורב, אחזקת הרכבים שלי עצמאית גם בתור סטודנט לפני כעשור וגם היום. וזה מהסיפוק יותר מאשר החיסכון.

גם היום תמיד חברים ומשפחה מתייעצים איתי בתחום.

בשבילי זו מעין פריצת דרך. תמיד רציתי להתקרב עוד לתחום, אבל השיגרה ומסלול החיים לא נתנו להגיע לשם. אז אולי הפעם זה יתאפשר.

אשמח מאוד להעשיר את הידע שלי במבחנים ולתרום אותו אחר לכלל המשפתתפים בפורום.

שיהיה בהצלחה לכולם.

ליאור.

פורסם

הייתי רוצה לעשות מבחן ללאדה, כשיתחילו למכור את זה בארץ.

אבל כשאני מקבל התראה על כל פעם שאני כותב שפורד זה זבל, נראה שאין סיכוי.

גם לא בטוח שאני מתאים לפורמט של חובב רכב כמו שמתארים פה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

התלבטתי אם יש לי פרצוף של מוביל דעה(יותר מוביל זיעה..), אבל במחשבה שלישית למה לא. יכול להיות נחמד.

נסיון נהיגה עם כל גרוטאה מפוקפקת שתוכלו להעלות על דעתכם וגם עם כאלו שלא.

ידע טכני-הנדסאי רכב.

כתיבה-לא כותב גדול, אפשר לראות לאורך השנים, אבל יהיה טוב..הדקדוק אצלי, בכל אופן, מושלם..:wink:

עריכה אחרונה על ידי אליה

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אשמח להצטרף.

למה לבחור בי?

* אני כבר כ-5 שנים בתחום

* בעל היסטוריה של כמה רכבים מעניינים בעברי

* עברתי לא מעט הדרכות נהיגה מתקדמת, הייתי בימי מסלול, דריפט וג'ימקאנות בארץ ובחו"ל

* יש לי יכולת כתיבה לא רעה (אפילו הוצאתי ספר שתורגם לשתי שפות)

* יש לי נסיון מועט בעמידה מול מצלמה, צילום ועריכת וידאו ואני בעל ציוד צילום מקצועי (סטילס ווידאו)

* הייתי חבר בכמה מועדוני רכב בישראל ומכיר הרבה מהנפשות הפועלות

* ברכב האחרון שלי (מיאטה 2008 ) עברתי כל דבר אפשרי: טיולי נהיגה, ימי מסלול, טיפולים ושיפורים, דיטיילינג, ועוד

* נסיעות מבחן הם פאטיש שלי ואני נהנה לעשות סקר שוק נרחב בכל פעם שאני עומד בפני החלטת קנייה, בין אם בשבילי או בשביל האישה

* יש לי שפע ימי חופש לקחת :)

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

האמת שהזמינו אותי פעם או פעמיים לאירועים של הפורום כשיצא רכב חדש, חבל שלא יכולתי להגיע...

אשמח להשתתף בעתיד :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

וואו. תודה על ההיענות המדהימה!

אנחנו קוראים את כל ההצעות, וכל פניה נשקלת בכובד ראש.

מצפים לראות עוד אנשים מציעים את עצמם להצטרף לקבוצה המגניבה הזאת.

*רק תוספת קטנה* שמנו לב שכמה אנשים לקחו את "נסיון עם מכוניות ומכירת רכב" כסוג של דרישה לתפקיד, אז נבהיר. זו לא. גם אם הדבר היחיד שמכרתם היה האקווריום שנותר יתום אחרי שהורדתם את דג הזהב שלכם באסלה בטעות, וגם אם עשיתם את זה דרך מודעה בעיתון "ידיעות קריית שפרינצק", זה בסדר.

נסיון עם מכוניות יכול לתת לכם פרספקטיבה רחבה יותר, אבל זה לא הכרחי.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

אני רוצה להצטרף.

- ניסיון של יותר מ10 שנים בפורום.

- ידע לא מועט ברכבים ובשוק הרכב בארץ ובחו"ל.

- יכולת ניסוח מעולה.

- ביומיום עוסק בין השאר בתרגום החומרים הטכניים של חלק מיבואני הרכב הגדולים.

- ניסיון ביצירת תוכן לבלוגים, כתבות, עריכת טקסט וכו'.

- ניסיון בנהיגה בתנאים קיצוניים.

מצד שני אני יודע להתייחס לרכב כאל כלי שמשתמשים בו ביומיום ולשפוט אותו על "איך זה לחיות איתו" ולא רק על פי 0-100 או ההתנהגות בנס הרים.

פורסם (נערך)

למה לא לקחת אותי?

- יותר מעשור בפורום ורק אלף ומשהו הודעות.

- נכנס לפורום כל שעתיים-שלושה אבל בקושי רושם משהו

- לא פעיל בגיבובים למיניהם ושרשורופלצות אחרים

- מעדיף לא לדבר על מכוניות עם אנשים שלא מבינים במכוניות

- מבין וחיי מכוניות אבל לא אוהב לחלוק את זה עם אחרים

- עובד רוב שעות היממה וזמין רק בימי שישי

- בעבר אפילו כתבתי לאתר רכב, אבל ויתרתי אחרי איזה חודשיים

אני חושב שאין מה לקחת אותי.

אבל התיבה שלי פנויה.

סתם שיהיה (שלוש נקודות) :lol:

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
פורסם

הייתי מאוד שמח להשתתף. אוהב מכוניות מגיל אפס ונמצא באתר יום יום. נחשב למומחה רכב המשפחתי ובין החברים. מבקר הרבה בחו"ל כחלק מהעבודה ושם תמיד מבר בסוכנויות הרכב המקומיות ללמוד מה חדש. חי, נושם וחולם על כלי רכב.

יש לי יכולת כתיבה, אבל מודה שאני קצת קצר בסבלנות לכתיבה ארוכה.

אבל....לצערי אין לי הרבה זמן עקב עומס רב בעבודה ועומס נסיעות רב לחו"ל.

לכן, אם יש לכם חוסר במתנדבים (לא נראה לי שזה המקרה), אשמח לעמוד לרשותכם במידה ואהיה פנויי.

• תוכן חדש...