Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי שם אותו באף רכב, קל וחומר בפונטו.

תקנה 2 בקבוקי פראפלו אדום, ותמהל אותם עם עוד 2 ליטר מים מזוקקים.

כמובן תנקז אוויר דרך 2 הברגים.

Stay Dirty

פורסם

אולי הוא מתאים ויעבוד בדיק כמו המקורי, ואולי לא. אי אפשר לדעת.

בדברים האלו הכי בטוח לקנות את הנוזל המקרי פראפלו.

פורסם

בפונטו תשתמש רק בנוזל קירור מקורי (פראפלו)

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם
אצל אבי חלפים כמובן.

האשכול הזה יעזור לך לנקז:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?582842

יש בורג אחד פרפר לבן על הרדיאטור עצמו,

ועוד בורג שחור על אחד מצינורות רדיאטור החימום.

אסף תוכל להסביר לי את התהליך של הריקון שאני צריך לעשות ?

מאיפה אני מרוקן? ומתי בדיוק אני פותח את הפרפר לניקוז אוויר ?

פורסם

בספייס צריך לנתק צינור רדיאטור תחתון. תצטרך להרוס את באנד המתכת המקורי ולהחליף אותו בבאנד נירוסטה הברגה.

אחרי שהכל נשפך, תחזיר את הצינור ותמלא את תערובת הפראפלו והמים, עד שיתחיל להשפריץ נוזל רציף ללא בועות מבורג הניקוז שעל הרדיאטור. סגור אותו ותמשיך למלא עד שישפריץ גם מהבורג השני.

תמלא עד למקסימום, תניע עם פקק מיכל עיבוי פתוח לשתיים-שלוש דקות, תן קצת גז ותעסה את הצינורות עם היד, לבסוף סגור את פקק המיכל והמתן לפעולת המאוורר.

Stay Dirty

פורסם

קצת יותר מסובך משחשבתי.

אני אצלם תמונה ואשמח שתכווין אותי לצינור רדיאטור תחתון, ואת הבאנד נירוסטה גם משיגים אצל אבי?

פורסם

בנדים יש בכל חנות חלפים במחיר 2-3 ש"ח.

אבל תסתכל קודם, ברכב שנת 2006 סיכוי טוב שמישהו לפניך כבר החליף את הבנד המקורי לבנד עם בורג.

פורסם

מצטער על הבורות, הבנד זה החיזוק מתכת שם? אני פשוט שובר אותו, מוציא את הצינור, ואז המים יוצאים משם, וסוגר עם הבנד החדש, ומבצע מילוי של מים חדשים?

• תוכן חדש...