Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיווח על נהג מסוכן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי על אדם (שכן של מכרים) שנוהג מסטול או שיכור באופן קבוע, ומתנגש בעצמים שנקרים בדרכו. עד כה זה נגמר ללא קרבנות בנפש , אבל עם מספר מכוניות מחוצות , ויבוא יום שהדרעק ידרוס ילד בדרך מבית הספר או זקנה במעבר החציה.

השאלה היא: האם יש דרך חוקית להוריד אותו מהכביש , באמצעות אחת מרשוית החוק?

היצור גם אלים מאד, כך שהייתי מעדיף לא להסתבך איתו ישירות.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

לפי דעתך, אם ישללו לו רישיון, זה ימנע ממנו לנהוג? לפי התיאור שלך, אני בספק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפני כחצי שנה חזרנו מארוע בקיסריה ולפנינו בכביש החוף נוסע מיצובישי מאגנום בזיגזג על הכביש. נראה כמו שיכור שנוהג. התקשרתי 100 דווחתי רציתי לתת את מספר הרכב אבל אמרו לי לגשת לתחנת המשטרה הקרובה ולפתוח תלונה שם. אני מסביר לזה שענה לי שאין לי זמן לזה אני עם ילדים ישנים באוטו מת להגיע לבית. התשובה הייתה שאם אני לא מגיע אז לא יעשו לו כלום. רק קיוותי שזה שנהג ברכב לא הרג אף אחד ולא נהרג

פורסם
לפי דעתך, אם ישללו לו רישיון, זה ימנע ממנו לנהוג? לפי התיאור שלך, אני בספק.

נהיגה בשלילה זה מאסר בפועל ככה שלפחות חצי עבודה הוא יעשה.

פורסם (נערך)

חצי קילו סוכר במקום הנכון והפעם הבאה שהוא יתנגש במשהו תיהיה עם המצח :wink:

תנסה לראות אם הוא עקבי בשעות שהוא יוצא לנהיגה.

אם כן זה יתרון כי תוכל לתזמן את המשטרה.

בגדול אני מאמין שפניה למשטרה תטופל בשעת מעשה.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם
איזה רכב יש לו שהוא מועך עצמים ונשאר שלם?

אני מאמין שזה או טנק מרכבה או D9 או נמר או אכזרית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כחצי שנה חזרנו מארוע בקיסריה ולפנינו בכביש החוף נוסע מיצובישי מאגנום בזיגזג על הכביש. נראה כמו שיכור שנוהג. התקשרתי 100 דווחתי רציתי לתת את מספר הרכב אבל אמרו לי לגשת לתחנת המשטרה הקרובה ולפתוח תלונה שם. אני מסביר לזה שענה לי שאין לי זמן לזה אני עם ילדים ישנים באוטו מת להגיע לבית. התשובה הייתה שאם אני לא מגיע אז לא יעשו לו כלום. רק קיוותי שזה שנהג ברכב לא הרג אף אחד ולא נהרג

מעניין כי לפני שנתיים נסעתי בכביש הבקעה ונתקלתי בבעל וולוסטר ירוק בקבוק מכוערת לפחות כמוהו, שעקף טור שלם של רכבים על קו לבן, הוריד כמה מכוניות מהנתיב הנגדי לשוליים ונעלם.

התקשרתי למשטרה, ותוך 10 דקות חברה אלי ניידת שלקחה תיאור ולאחר כמה שעות קיבלתי טלפון מהשוטר שהנהג נתפס.

פורסם
הפתרון היחיד שעולה בדעתי, הוא לפנות ללשכת תנועה.

הם מטפלים בפניות שלא בזמן אמת? אין לי כל כוונה או זמן לעקוב אחריו .

פורסם
חצי קילו סוכר במקום הנכון והפעם הבאה שהוא יתנגש במשהו תיהיה עם המצח :wink:

תנסה לראות אם הוא עקבי בשעות שהוא יוצא לנהיגה.

אם כן זה יתרון כי תוכל לתזמן את המשטרה.

בגדול אני מאמין שפניה למשטרה תטופל בשעת מעשה.

אני לא מתכוון לעסוק בזה אישית , הוא בעיר אחרת ממקום מגורי, ואין לי זמן או רצון להתעסק בזה. אין גוף במדינה הזו שנופל בנהגים מסוכנים?

• תוכן חדש...