Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתי עובדת בנוסף לעבודתה כשכירה כמטפלת עצמאית. עד היום היא עבדה עם פנקס חשבוניות שהדפסנו אבל הוא מסורבל וקצת קשה לעקוב אחרי כך התנועות בו.

ראיתי שיש המון אתרים להפקת חשבוניות אונליין. חלקם בתשלום חלקם חינם. מוכנים לשלם על פתרון אמין נוח שניתן להפיק בו גם מהסלולרי וגם מהמחשב. על מה אתם ממליצים? רצוי כמה שיותר אלגנטי ונגיש גם ללקוחות.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

פורסם

אחרי שניסיתי גם את iCount, המערכת של "חשבונית ירוקה" הרבה יותר מודרנית, אסתטית, נעימה, נוחה וקלה.

הכל שם פשוט נראה מצויין, כנ"ל לגבי התוצר הסופי של כל מסמך.

משלם כ-19 ש"ח בחודש כולל מע"מ ומוגבל עד 50 מסמכים לכל חודש.

יש לך 30 יום נסיון חינם, ממליץ בחום.

פורסם

בדיוק באתי לשאול כי נמאס לי מהניירת אז מתעלק.

מבקש המלצה דומה גם לכזו שתתאים לקבלן-עוסק מורשה .

עדיפות לכזו עם אופציות לניהול מלאי ,שליחת הצעות מחיר והזמנות למייל והדפסת תעודות משלוח.

אין משמעות לעלות, העיקר שתהיה כמה שיותר נוחה ומודרנית

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
בדיוק באתי לשאול כי נמאס לי מהניירת אז מתעלק.

מבקש המלצה דומה גם לכזו שתתאים לקבלן-עוסק מורשה .

עדיפות לכזו עם אופציות לניהול מלאי ,שליחת הצעות מחיר והזמנות למייל והדפסת תעודות משלוח.

אין משמעות לעלות, העיקר שתהיה כמה שיותר נוחה ומודרנית

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לגבי ניהול מלאי אני לא בטוח כי זה פחות שייך להנהלת חשבונות.

אבל כל השאר יש ואני בטוח שעוד הרבה יותר, במערכת של חשבונית ירוקה.

תנסה חביבי. יש לך חודש חינם.

פורסם
אחרי שניסיתי גם את iCount, המערכת של "חשבונית ירוקה" הרבה יותר מודרנית, אסתטית, נעימה, נוחה וקלה.

הכל שם פשוט נראה מצויין, כנ"ל לגבי התוצר הסופי של כל מסמך.

משלם כ-19 ש"ח בחודש כולל מע"מ ומוגבל עד 50 מסמכים לכל חודש.

יש לך 30 יום נסיון חינם, ממליץ בחום.

יש בה ובדומותיה אפשרות לשמור גיבוי מקומי? או לפחות ייצוא מסודר של בסיס הנתונים? מה קורה אם מחר החברה נסגרת או שרוצים להחליף תוכנת ניהול?

אני חוכך בדעתי כבר כמה שנים לעבור לתוכנות אונליין, לא בטוח עד כמה יש מענה לסוגיות הנ"ל.

חזיר דיזל

• תוכן חדש...