Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם מערבבים בין איכות תמונה לאורך חיי המסך. שני דברים שונים.

זה שהטלוויזיה עובדת לא אומר כלום מעבר לזה. השאלה אם מחפשים משהו מעבר?

איכות תמונה עדיפה בהצגת תכני HD?

אחריות במידה ותצטרכו לממש אותה?

במקרה זה יש משמעות לאיכות המסך ומי היצרך שלו. לרוב אני ממליץ על חברות מוכרות

במיוחד שהיום ההפרשים בין חברות עלומות שם אינו גדול -ובתמורה מתוגמלים באיכות

תמונה עדיפה לאין שיעור. (צבעים,רקע,חדות,טבעיות וכד')

אם המסך הוא רק כדי להצגת ערוץ 2 רוב הזמן ומילא אין משמעות לאיכות תמונה והסתכלות על דקויות

בהחלט אפשר לרכוש מסך לא הכי מתקדם. עדיין? הייתי ממליץ על חברות מובילות בשוק.

פורסם

יוגב - אין ספק שאי אפשר להשוות פיילוט לפיליפס מהסדרה הכי גבוהה.

אבל הבחור ביקש מסך מעל 46 ומחיר עד 2000 ש"ח. זה מייד מוחק את כל המותגים.

BOBI - ההמלצה הכי טובה - היא ללכת למספר חנויות ולראות את הדגם שאתה רוצה לקנות ולהעביר כמה ערוצים - לראות ב-HD ובערוצים "רגילים".

למה מספר חנויות? כי ייתכן הבדל באיכות השידור וההגדרות בין החנויות.

טלויזיה שנראית לך טוב בכמה חנויות - תיקח אותה.

כל ה"מבחנים" והביקורות האלו על הגוון של השחור וכו' - לטעמי לא מדי רלוונטיות.

אפשר בהחלט לקרוא - במידהו יש משהו בולט במספר מבחנים - לקחת בחשבון. אבל ברובם הם מתעסקים בניואנסים וקח בחשבון שמה שאני רואה ונראה לי טוב לאחר יכול להראות לא מספיק טוב.

אני אוהב תמונה חדה ללא צבעים בוהקים מדי. אחרים אוהבים צבעים מאוד "חיים". פשוט לך תראה לבד ותחליט - כמו נסיעת מבחן ברכב. מה שאני אוהב לא בהכרח יתאים לאחר וחזרה.

פורסם

לי אין ספק. הבעיה שיש כאלו שעדיין בספק.

יכול להיות שאני לא דוגמה מייצגת - כי הסטנדרטים שלי מאוד גבוהים.(בכל תחום כמעט)

לפני כמה עשורים קניתי למשל לווה אופטה 32" במחיר של רכב יד שנייה. את התמונה

של Oz לא אשכח לעולם.

עדיין קשה לי לראות אנשים/חברים/משפחה רוכשים מסכי מדבקה במחירים מצחיקים העיקר שזה יהיה LCD חלילה לא פלזמה...והתמונה אצלם נראית מגורענת וגרועה. נכון שאין להם תמיד מושג על מה אני מדבר. ברובם גם לא שואלים את דעתי כי הם יודעים מראש שאני יכוון גבוה.

עדיין היום יותר מתמיד המותגים המובילים נמכרים במחירים די עממיים (אני לא מתכוון למסכי פרימיום)

לכן אין סיבה לא להוסיף מעט בשביל לקבל יותר. זה מתאים למי שרואה משהו מעבר לערוץ 2

כי אם זה מה שרואים? אפשר להסתפק במסך ממוצע בהחלט.

פורסם

דגם שנמצא כבר שנתיים וחצי בשוק לא נשמע לי מספיק אטרקטיבי. מה גם שמראש לא הגיע מסדרת הדגל של החברה. מאמין שסיני יתן איכות דומה.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי אשמח לקבל פרטים על הטלוויזיה הזו:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=932277

https://www.payngo.co.il/tv-screens/led-4k-screens/tv-screens/43lh590y-led-43-lg.html

מה הכוונה שיש בה VOD מובנה של סלקום ווואלה VOD?

האם הוא מתעדכן? הוא דורש חיבור אינטרנט? איך זה עובד?

נשמע משתלם ושווה...

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

זה דרך הטלוויזיה החכמה שלהם עם ממשק

3.0 web OS.

יש לי גם LG חכמה בבית. זו חלופה לאנדרואיד.

בעצם אפליקציה שדרכה תוכל לצפות ב-VOD של וואלה וכו' וכמובן צריך חיבור אינטרנט.

הטלוויזיות תומכות בחיבור אינטרנט WIFI או קווי. אצלי מחוברת בקווי.

דרך האינטרנט גם מקבלים עדכוני קושחה מעת לעת כך שזה חשוב מבחינתי.

לגבי טלוויזיה חכמה, אני קניתי אותה רק בגלל התלת מימד (אחר כך החליפו לי אותה כחלק מהאחריות),

אבל אני לא משתמש בשום אופציה של החכמה.

מה שכן היה נחמד בה והשתמשתי הרבה זה ה-TIME MACHINE - הקלטתי תכניות של עידן+

ואפשר ללכת אחורה ולהמשיך לצפות בתכנית בזמן שהטלוויזיה מקליטה אותה.

מי שמעוניין בעידן+ זה יתרון משמעותי. כמובן שצריך לרכוש בנפרד אנטנה.

דבר נוסף שהיה חשוב לי זה שליטה על הטלוויזיה מהטלפון. יש לה אפליקציה נוחה עם אפשרות מועדפים לערוצים כך שאפשר להשתמש בטלפון כשלט כי הוא תמיד לידך מאשר השלט הפיזי.

פורסם

אני לאחר שבועיים של חיפושים ובדיקות בכל הרשתות. כרגע די נסגרתי על דגם (ku7000)אבל החלטתי לחכות קצת לפסח אולי יהיו מבצעים כלשהם. יש להייסנס דגם (m7000) שהחברה ב hometheater מאוד ממליצים עליו אבל חלקם מתריעים על תקלות עם חוסר בעידכוני תוכנה שפוגעים בחוויה(לפי מה שאני רואה,די נפוץ אצל יצרנים סיניים בכל התחומים).

ההמלצה שלי מכל הסיבוב היא ללכת לאולמות תצוגה ,לראות מסכים, להסגר על 2-3 מועמדים ולבחור בינהם.אין לזה סוף. לגבי מחירים , קיבלתי מחירים טובים באלם יד אליהו ויש לי ניסיון טוב של שנים בסלון חללית. מאוד מומלץ לקחת יבואן רשמי שבד"כ נותן יותר שקט ואחריות ארוכה יותר.בסמסונג ניתן ומומלץ להאריך אחריות ב3 שנים נוספות אצל היבואן הרשמי ב200 שח בלבד ומקבלים התקנה חינם.

פורסם (נערך)

אני קניתי טלוויזיה פיילוט 50 אינטש' pilot pd50slx בשופרסל ב 1600₪.

בגדול מדובר בנפילה. נתחיל מהחיובי, המסך עצמו באיכות טובה ונותן תמונה מאוד יפה.

הבעיה, כל השאר גרוע.

סאונד: הרמקולים נוראיים, פשוט הסאונד הכי גרוע ששמעתי בחיים שלי ממכשיר כלשהו, הצליל שטוח לחלוטין בלי שום זכר לבס או לעומק.

חיבור hdmi: אין לי מושג איך אפשר להרוס חיבור hdmi, הייתי בטוח שמדובר במשהו שעובד תמיד אותו הדבר בכל מכשיר. אבל התמונה בפילוט מהמחשב יוצאת בצבעים לא טבעיים וברזלוציה שנראית לא מייטבית. אני יודע שזה בגלל ה hdmi של ה pilot כי בדקתי 2 מחשבים שונים ובטלוויזיה אחרת ראו איתם טוב. וגם איכות התמונה מהקודי שמותקן על הטלוויזיה עצמה היא מעולה, אבל מקודי דרך המחשב היא זוועתית.

מערכת הפעלה ו smart: בעקרון מדובר במערכת אנדרואיד טובה, יש חנות google play שניתן להוריד ממנה הכל אם זה kodi, vlc player וכו..

אבל הבעיה היא שה pd50slx מגיעה עם רק 500 מגה זיכרון ram שלא מספיק להפעלה תקינה של קודי שהוידאו בו כל הזמן נתקע וגם סרטים דרך usb לפעמים מגמגמים או שיש דבר מעצבן ששומעים רק סאונד ואין תמונה ואז צריך לצאת ולשים שוב את הסרט כדי שהוא יעבוד.

בקיצור השורה תחתונה מהביקורת שלי היא שאני מאוד לא ממליץ על הפיילוט pd50slx תשקיעו קצת יותר ותקחו משהו נורמלי

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

אני גם חושב על טלווזיה ומתלבט אם לרכוש את הדגם הנ"ל:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=927721

65 אינץ, 4K, סמארט TV בפחות מ4000 ש"ח. יש שם בחור שנתן חוות דעת ונתן בעיקר תשבוחות על המוצק כאשר החסרונות שרשם לא כ"כ רלוונטים אלי. שווה?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

שום טלויזיה לא יכולה להריץ קודי חוץ מכמה דגמי על בודדים

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אפשר קצת הסבר על הנתון "תדר תצוגה"?

דבר נוסף- האם ישנן טלוויזיות עם BT ? (למקרן סאונד)

היום:

בעבר:

פורסם

ערב טוב,

מה דעתכם על הטלוויזיה הזו-

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=920692

איכות 4K (בטוח שהיא לא 4K של סמסונג או LG)

240Hz

50"

WIFI

והעלות שלה לפני הובלה 2150 !

לפי ביקורות באינטרנט, התמורה למחיר היא מאוד גבוהה.

האם מישהו התנסה?

היום:

בעבר:

פורסם
ערב טוב,

מה דעתכם על הטלוויזיה הזו-

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=920692

איכות 4K (בטוח שהיא לא 4K של סמסונג או LG)

240Hz

50"

WIFI

והעלות שלה לפני הובלה 2150 !

לפי ביקורות באינטרנט, התמורה למחיר היא מאוד גבוהה.

האם מישהו התנסה?

יש לי זוג חברים שיש להם בבית טלויזיה של הייסנס 4k שמאוד דומה לדגם שבלינק ולפי דעתי היא דיי מדהימה.

• תוכן חדש...