Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

אני חושב להתחדש עם המעבר לבית החדש בטלוויזיה חדשה 46" +

התקציב שלי נא בין 1500 ל2000 ש"ח והטווח צפייה לא עולה על 4-5 מטר.

ראיתי שהבדלי מחירים בין הLG SAMSUNG TOSHIBA וכל הגדולות ממש משמעותי מחברות כמו HAIER, NEON וכאלה חברות "עלומות שם"

אבל הנתונים זהים.

מה דעתכם?

האם מישהו יכול לתת לי המלצה מאיפה אפשר לרכוש טלוויזיה במחיר שפוי? והאם יש טלוויזיה שיכולה להתחבר ישירות בלוטוס למקרן קול סמסונג שלי?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אני גם מתעניין בטלויזיה 48-50 במחיר של עד 2500₪.

לא איכפת לי אם היא תהיה smart, כי בכל מקרה אני אחבר אליה מחשב או קופסת אנדרואיד.

גם אני לא מחפש איזה עילוי ויזואלי, אבל שיראו בסבבה באיכות סבירה פלוס.

יש בשופרסל טלויזיות ממותג מדבקה 50 אינטש בכ 1500₪, אבל לא ממש ניתן לבדוק את האיכות שלהן בחנות.

יש למישהו המלצות?

פורסם

לי יש בסלון סמארט 50״ של Pilot משופרסל שעלתה 1800 ש״ח.

האיכות בסדר גמור. אמנם לא ברמת תמונה וצבעים של החברות הגדולות אבל לא זוועה כמו שאוהבים ״להפחיד״. מי שאיכות התמונה לא נמצאת בראש סדר העדיפויות - ירוויח.

יש את הסמארט 55״ של Pilot ברזולוציית 4K סביב ה-2000 ש״ח.

בשופרסל דיל בנשר יש תצוגת טלוויזיות.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

יש לי גם חבר עם אחלה טלויזיה של פיילוט שהוא קנה בסופר לפני בערך 8 שנים והיא עדיין עובדת אצלו בסלון, הבעיה היא שלא מדובר ביצרן אמיתי אלא במותג מדבקה של שופרסל שקונה סטוקים בסין ושמה עליהם את השם פיילוט, אז אפשר ליפול על כל מיני דגמים מוצלחים יותר או פחות ובתנאי התאורה של החנות התמונה בכל הטלויזיות נראית אותו הדבר.

איזה דגם של פיילוט יש לך ?

כמה זמן יש לך אותה?

בסופו של דבר אתה לא מתבאס כאשר אתה צופה?

ניסית לחבר אליה מחשב ב hdmi ?

פורסם

אגב, עבור 4 מטר לדעתי אתה צריך 55 ולא פחות. לך לחנויות ותסתכל מהמרחק שיהיה לך בבית ותראה קודם כל לאיזה גודל לכוון.

גיסי קנה טלוויזיה 65 במרחק צפייה של 4.5-5 מטר ועדיין אפשר הרבה יותר גדול מזה.

לפני כן היתה לו 46 וזה היה נראה כמו מסך 32 מהמרחק הזה..:lol:

כל עוד אין אפשרות של תקציב ענק לטלוויזיה ולא תמיד צריך, אני לא פוסל טלוויזיות 'סיניות'.

כל עוד הנתונים נכונים ואמיתיים אז אפשר לזרום עם זה.

אם אפשר, תוודא שיש אחריות יותר משנה.

פורסם (נערך)
הבעיה היא שלא מדובר ביצרן אמיתי אלא במותג מדבקה של שופרסל שקונה סטוקים בסין ושמה עליהם את השם פיילוט, אז אפשר ליפול על כל מיני דגמים מוצלחים יותר או פחות ובתנאי התאורה של החנות התמונה בכל הטלויזיות נראית אותו הדבר.

זו לא בעייה. כל הפיילוטים שראיתי (ואפשר לבדוק על המדבקה מאחור) מתוצרת צ'נגהונג שהוא אחד מיצרני הענק. ויש 3 שנים אחריות של ניופאן.

פוג'יקום (אין קשר לפוג'י) מותג מדבקה ישראלי. אין לי מושג מי מייצר(ים). יש לי אחת כזו (32") כ-3 שנים, ויש לה סאונד מצויין (נושא בעייתי בטלויזיות LCD).

טלויזיה - ממליץ לקנות לפי משך האחריות. אין סיבה לקנות טלויזיה עם שנה אחריות אחת בלבד, כשיש אחרות עם 3 באותו מחיר בערך. סיכוי גבוה למימוש האחריות במהלך התקופה.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

מה לגבי המסך הזה?

https://www.payngo.co.il/skyworth-50e3000b.html

ניראה שעולה יותר באתרים אחרים.

אגב במחסני חשמל מכרו בBF מסך 49 של היסנס ב1290, מתבאס שלא קניתי, כעת המחיר כמעט כפול.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

דווקא האחריות היא הנושא שהכי פחות חשוב לדעתי.

כי בכל מקרה ליבואנים הישראלים יש נטייה לנסות להתחמק מהאחריות בשלל תירוצים ואם הם מוכנים לממש אותה, הם לרוב לא מחליפים במכשיר חדש אלא מתקנים את המכשיר הקיים ואיכות התיקון מנסיוני היא מאוד נמוכה.

במכשירים זולים לדעתי לא כדאי לשלם יותר על אחריות תיאורטית ואם המכשיר מתקלקל פשוט זורקים אותו וקונים חדש.

למישהו יש דגם ספציפי של טלויזיה 48-50 אינטש' באיכות סבירה, לא יקרה שמנסיונו הוא יכול להמליץ עליה.

פורסם

לי היה מקרה מדהים עם LG.

חודש לפני שנגמרה לי האחריות של 3 שנים (ח.י) היה לי פס לאורך בטלוויזיה. קבוע. לא ברור ממה.

יצרתי איתם קשר והם אמרו לי שהדגם שלי לא נמכר יותר ושידרגו לי לדגם חדיש יותר עם יותר אפשרויות.

באו שני אנשים והביאו לי את הטלוויזיה הביתה, חדשה בקופסה!!! המובילים עצמם לא הבינו שהביאו לי חדשה.

הביאו הכל בקרטון שלה, פתחו בעצמם והוציאו ושמו על השידה.

קיבלתי איתה גם שלט למרות שהקודם גם מתאים, אבל החדש הרבה יותר קטן וגם שלט אוויר.

לא קיבלתי איתה משקפי 3D למרות שאמרו שיש בקרטון ואין, שלחו לי 4 משקפיים באריזה עם שליח בחינם.

בהתחלה חשבתי ששיטת השידור שונה אבל היא פסיבית ולכן גם המשקפיים הישנות עובדות.

לא יודע אם זו המדיניות של אחריות ח.י כי מעולם לא השתמשתי באחריות שלהם או על טלוויזיה אבל זו אחריות מדהימה מבחינתי.

אני יכול לומר שגיסי קנה טלוויזיה סמסונג מ-י.שלום שהוא לא יבואן רשמי ועשו לו בעיות עם הטלוויזיה כשהיתה לה בעיה.

אני ממליץ לקחת גם טלוויזיה עם 3 שנות אחריות וגם של יבואן רשמי. יבואן מקבילי יכול למכור טלוויזיה שלא כוללת עברית, עדכוני קושחה וכו'.

אם קונים טלוויזיה הכי זולה שיש בגודל הרצוי מן הסתם זה לא יקרה אבל אם מתעקשים, אז גם על זה צריך להתעקש.

פורסם

קודם כל - תזכור שכולם סינים. גם המותגים.

מהניסיון שלי - פיילוט והאייר חברות טובות עם אחריות טובה. לפיילוט תמונה איכותית דווקא ושיש איזה מבצע בסופרשל - אפשר לקנות אותם במחירים מעולים.

ההאייר שקניתי התקלקלה - ניופאן פשוט החליפו לי לחדשה. הביאו חדשה בקרטון ולקחו את הישנה.

לעומת זאת, יש לנו גם סמסונג - של יבואן רישמי - שהייתה כבר כמה פעמים במעבדה. הבעיה לא נפתרת.

• תוכן חדש...