Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט ספארק סיקור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות,גם ההבדל ביפ הפנדה החדשה לקודמת בערך 200 קילו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אבל בפנדה החדשה שינו דברים, הוסיפו אבזור, אבזור בטיחותי וכו', יש בזה היגיון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם הספארק זה רכב שונה,ארוך יותר בטיחותי יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אבל בפנדה החדשה שינו דברים, הוסיפו אבזור, אבזור בטיחותי וכו', יש בזה היגיון.

הוספת מסך טאצ' או שינוי בכמה כפתורים ואבזור כזה או אחר לא מגלם 200 קילו הבדל במשקל, מספר הכריות זהה, הרכב זהה. מדובר ככל הנראה, בשקילה או נתונים רטובים עם מיכל דלק וכל הנוזלים, אחרת לא ברור כיצד התווספו 200 קילו לדוגמא, כך לפי מה שיוליאניקס טוען כן.

גם הספארק זה רכב שונה,ארוך יותר בטיחותי יותר.

לפי הבדיקה מול נתוני 2013, איך הרכב שונה וארוך יותר ובטיחותי יותר אם המידות נשארו זהות מלבד מילימטרים בודדים לפה ולשם ודווקא לפי מה שנראה, הגובה נמוך יותר ב 2016?

אולי אני לא מסתכל בנתונים הנכונים אבל לפי מה שזה נראה, מילימטרים בודדים לפה ולשם, איך זה מתגלם בתוספת של 200 קילו? זה המון ומשקל עצום שהתווסף סתם כך.

6 כריות נשארו אותן 6 כריות, הוספת מצלמת מוביל איי או מסך טאצ' חדש וכמה פיצ'רים לא מעלה את המשקל ל 200 קילו חברים.

כפי שזה נראה, אם לחשב את כל הנוזלים ברכב (וזה המון משקל) מגיעים לתוספת של אולי 60-70 קילו וגם אז, איפה התווספו עוד 120-130 קילו? לא ברור.

יש מספר מקומות שבהם המשקלים של הרכבים האלו שונה ומצויין משקל אחר, לא ברור מה קורה כאן אבל בכל זאת.

אבל בהחלט מעניין, סביר להניח שהשיטה או ציון המשקל העצמי השתנה עבור היצרן או היבואן או שיש תקנות כאלו ואחרות (ואני פשוט לא מעודכן בהן כי זה פחות מעניין האמת).

פורסם

אני לא יודע אם זה הנוזלים או לא,אבל זה בנתונים שיש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אוטומטיק, הפנדה מהדור הקודם עם 2 כריות אוויר, הנוכחית עם 4/6 כריות אוויר (תלוי ברמת הגימור), בטיחות טובה יותר (4/5 כוכבים לעומת 3/5 כוכבים בדור הקודם), אבזור חשמלי לא השתנה בהרבה אם לא מדובר בדגם המאובזר. מצדיק עליה במשקל אבל 200 ק"ג ככה או ככה נשמע מוגזם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לגבי הסחיבה בעליות יכול להיות שזה נכוו, אני פשוט רגיל למנוע הדיזל, שהמומנט מגיע מוקדם הרבה יותר, אבדוק ואעדכן

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

הרכב שלי: שברולט ספארק 1.0 14'

• תוכן חדש...