Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשמל תקוע על acc בגטס 05

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בגטס 2005

בסוויץ יש 4 מצבים

1 - כבוי

2- acc חצי סוויץ רק רדיו ומצת עובדים.

3- on כל החשמל עובד כמו כשהרכב מונע. מפוח אורות מגבים וכו

4-הנעה מצב זמני בזמן הנעת הרכב ולאחר מכן חוזר למצב 3

היום לאחר נסיעה קשה בגשם כיביתי את הרכב אך האביזרים שמופעלים בחצי סוייץ רדיו ומצת נשארו דולקים.

במהלך היום שמתי לב לריח שרוף שהגיע מכיוון איזור הסוויץ וההגה.

ניתקתי את הסוררים כדי שלא יגמרו את המצבר.

חזרתי הביתה שוב וכיביתי הפעם הכל נכבה. שמחתי... וכשחזרתי לרכב לאחר שעתיים גיליתי ששמחתי מוקדם מדי. הרוח חיכתה שאעלה הביתה כדי להפעיל את החשמל.

אני חושד בסוויץ תקול

למנוסים כאן מה לדעתכם יכול היה לגרום לתקלה ואיך מטפלים בה? תודה

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

החשד שלך סביר מאד, אבל לפני שאתה ניגש ליונדאישופ לקנות סוויץ', פרק את הפלסטיקה ותבדוק אם זה לא תוצאה של איזו התקנה חאפרית.

(בעיקר בגלל הריח השרוף שמצביע כנראה על חיבור רופף כלשהוא)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אז נסעתי היום ליונדאי שופ לקנות סוויץ... 25 שקלים בלבד, ובכל אופן זו לא התקלה.

אחרי בדיקה עצמאית שבה רציתי להחליף את הסוויץ ואז גיליתי את הדבר הבא:

התעלקות חאפרית על אחד החוטים שיוצאים מהסוויץ. עקבתי אחריו והגעתי לקודנית. זה הסביר למה משאבת דלק לא עבדה לפני שנה וחצי ופתאום חזרה לעבוד אחרי שנגענו באיזור של הצמה הראשית מתחת לדשבורד (חשמלאי טען שסתם נגע והתחיל לעבוד... לא היה לי ממש ברור איפה עד עכשיו)

זה רק קידם אותי לשלב שהגעתי אליו מזמן והוא לפרק את הקודנית המיותרת הזו... בחורף המגעים שלה גם ככה היו סיוט ללחיצה וביצעו לחיצות כפולות.

אז ניגשתי לעבודה, במהלכה נתקלתי ב2 חוטים שחורים שמגיעים ל2 חוטים בצבע דומה מאוד בצמה הראשית, לכאורה נראה שזה אותו חוט שקיבל מעקף דרך 2 חוטים לצמה של הקודן.

בגלל שהם לא היו באותו צבע ישבתי 20 דקות על כל הצמה הראשית בצפיפות ובקושי... ועד שאישרתי שזה אכן אותו חוט לא פירקתי את החיבור.

חיברתי אותו ישירות לעצמו בחזרה והופ - הרכב מניע, אין ריח שרוף, אין רדיו דולק סתם...

ברגע שפירקתי את הקודנית היא פשוט התפוררה לי בידיים, 11 שנה בשמש הישראלית עשו את שלהם.

ואני מוכר סוויץ לכל המרבה במחיר ;)406a98b062dc53d2e17e301ad719ec56.jpg6a03aab31db9d6f8dc16d88595e63419.jpg524eaeb790d6450eeb847c6ea3e5b9f3.jpgf7869eaa0c19bb369cf93d7a2a9de324.jpg

פורסם

לאחר 4 שעות של שקט ושלווה הגיעו לדווח לי שהרכב שלי מפיק צלילים ברחוב בשנית

פירקתי סוויץ וזה מה שמצאתי

246b8438a46de07e4746afe21f0bbfd7.jpg

כמה נורא יהיה להרכיב את הסוויץ החדש על השיניים האכולות?

פורסם

יש מצב שזה יהיה נורא, כי אם המגעים בקונקטור רופפים אתה תשרןף גם את הסוויץ' החדש.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אלך לחשמלאי בכל מקרה בצהריים להחליף את הקונקטור

• תוכן חדש...