Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי צהריים טובים לכולם,

ברשותי מחשב נייד של טושיבה

http://www.toshiba.co.uk/discontinued-products/satellite-c660-26g/

ומקרן קול של jbl 350

חיברתי את המחשב לטלויזיה בכבל מתאים, vga וחיבור rgb

הבעיה שמה שאני מפעיל במחשב אני לא שומע ברמקול. הבנתי שאני צריך בלוטוס על מנת להתחבר לרמקול ואני לא מצליח למצוא/לפתור את זה במחשב אצלי .

כיצד פותרים את הבעיה?

ניסיתי לחבר דרך AUX ולא צלח. כמו כן הווינדוס אצלי הוא גרסה 10

תודה רבה למי שיצליח לסייע לי

Kia Sportage, 2014 

פורסם

גם אצלי יש רק חיבור אחד, אבל מאחר וזו פעולה כך כל פשוטה אני פשוט מנתק מהממיר, מחבר למחשב, וכשאני מסיים מחבר שוב לממיר.

פשוט וקל, ועובד מצוין.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

תראה טלוויזיה רגילה (לא HD) ערוץ 2/10 נניח,וספר לי אם תרגיש הבדלים ביניהם.

דווקא הייתי נזהר ממתאמים. (הם כן יכולים לפגום באיכות התמונה במידה ורואים תכנים ברזולוציה גבוה)

אבל הכי טוב להתנסות - כי לכל אחד סטנדרטים שונים.

יש לי חברים למשל שעד היום לא מבינים על מה אני מדבר שאני מבחין בדקויות של תכני HD/בלוריי.

אם זה מבחינת צבעים/איכות כללית/מבנה הפנים/חדות/רקע/עומק וכד' -מבחינתם זה אותו דבר.

פורסם

חלק מהערוצים הישראלים לא משדרים באיכות HD אז באמת לא בטוח שתראה הבדל.

לגבי הבחנה בדקויות - זה תלוי כמה אתה קרוב לטלויזיה. רובנו לא יושבים מספיק קרוב כדי להעריך יותר מדי את ההבדלים בין 1080p ל-4K, אבל הם עדיין שם. הבשורה האמתית היא בהגדלת מספר התמונות לשניה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

זה לא קשור למרחק, אלא לאיכות ראיה/שמיעה של כל אחד.

זה משהו מולד לא נלמד. (או שיש לך את זה? או שאין -לדעתי)

כמו שאני יכול להבחין בניואנסים קטנטנים במוזיקה (במקרה אודיופיל, או שלא) ולנתח אותה לגורמים

כי ניחנתי באוזן טובה. כאמור זה משהו מולד. (כנ"ל ראיה/חוש טעם וכד')

פורסם

קודם כל תודה רבה לכל היועצים.

האם אחרי שאשים מפצל זה יעזור ויהיה ווליום גם במערכת?

והאם ניתן להוסיף איכשהו בלוטוס במחשב וככה להתחבר למערכת דרך בלוטוס?

תודה רבה

Kia Sportage, 2014 

פורסם

המפצל יכול להעביר גם סאונד על הHDMI, אבל זה יגיע לטלוויזיה. האם מקרן הקול מחובר לטלוויזיה כך שהיא מוציאה את הסאונד דרכו?

פורסם
המפצל יכול להעביר גם סאונד על הHDMI, אבל זה יגיע לטלוויזיה. האם מקרן הקול מחובר לטלוויזיה כך שהיא מוציאה את הסאונד דרכו?

כן המקרן קול מחובר לטלויזיה. מה שיש בטלוויזיב אפשר לשמוע במקרן קול

Kia Sportage, 2014 

• תוכן חדש...