Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי רכב (סיאט קורדובה ידנית 2008.) לפני יומיים עם רעשים מכיוון הגיר. בתחילה שמתי לב לרעשים רק בנסיעה בתאוצה, אבל כשבדקתי שוב מסתבר שהרעשים הם גם בניוטרל והם נעלמים עם לחיצה על הקלאצ' (לחיצה יפה, עד נקודת ניתוק לפחות).

לפי מה שקראתי בפורום, מדובר כנראה במיסב לחץ שחוק.

דבר ראשון, השאלה שלי היא: כמה בערך עולה החלפת מיסב כזה במוסך.

שנית, האם זו בעיה שאוכל לתקן בעצמי (בכלים ביתיים, בלי מנופים, מפתחות מומנט יקרים וכאלה) מבלי שזה ייקח לי ימים שלמים של עבודה (על חשבון הלימודים..).

ודבר אחרון, האם נסיעה ברכב תגרום לנזק גדל יותר? אין לי בעיית התניידות כרגע כי יש לי את הרכב הקודם עדיין, אבל זה יעכב אותי מלמכור אותו (ובינתיים לשלם ביטוח על שני רכבים במקביל).

המון תודה :)

אחיה

פורסם

לפי מה שאתה מתאר הרעשים הם מהמיסבים בתיבת ההילוכים.לחיצה על דוושת המצמד מפרידה בין הגיר למנוע וכך אתה לא שומע את הרעשים.מיסב לחץ לא עובד בזמן שהרכב מונע ולא לוחצים על דוושת המצמד.כדאי לבדוק אם אין נזילת שמן מהגיר ואת איכות השמן.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

פורסם

בדיוק רציתי לערוך את ההודעה כי הבנתי שכנראה טעיתי באבחנה..

בכל אופן, נראה לי שדווקא ראיתי נזילת שמן מהגיר, אם הבעיה תיפטר בזה, אני מאושר :)

ולגבי המשך נסיעה, אם המיסבים תקולים, זה עלול לפגוע בגיר בצורה משמעותית אם אמשיך לנסוע ככה? הייתי רוצה למשוך את התיקון לחופשת סמסטר במקום לבזבז על זה זמן עכשיו.

תודה רבה :)

פורסם

ראשית תתקן את נזילת השמן ותחליף לשמן חדש.גם אם הרעש ישנו או פחת אין צורך לטפל בגיר מיידית.סע עם הרכב עד שהרעשים יתגברו ואז לא תהיה לך ברירה אלא להחליף או לשפץ את הגיר.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

פורסם
ראשית תתקן את נזילת השמן ותחליף לשמן חדש.גם אם הרעש ישנו או פחת אין צורך לטפל בגיר מיידית.סע עם הרכב עד שהרעשים יתגברו ואז לא תהיה לך ברירה אלא להחליף או לשפץ את הגיר.

זה מה שאעשה בינתיים. תודה רבה!

• תוכן חדש...