Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני רוצה להתקין מצלמה קדמית בפורד פוקוס שלי (מודל 2011, צורה ישנה מ-2011 עד 2014). חיפשתי בית פיוז מיותר שאני יכול להתלבש עליו בקופסת הפיוזים מתחת לתא כפפות, במנוע ובתא המטען (יש לי סטיישן). אין: במקומות הריקים אין תשתית חשמל כך שגם אם תוקעים בהם פיוז, הוא לא מחובר לכלום, רק יושב בתוך הפלסטיק.

ראיתי כמה מקורות ברשת אבל תהיתי אם יש לכם עצה מניסיון לגבי האוטו הזה. מן הסתם, המצלמה צריכה לקבל חשמל רק כשהאוטו עובד (או עם הסוויץ', כמקובל).

מקורות שראיתי:

1. זה ממש נחמד, רק שההצעה היא לפוקוס לא סטיישן ואצלי פיוז 41 במנוע יש בו פיוז והוא לפי ספר הרכב שייך למנוע של מגב אחורי... :-( )

2. יש את זה, כאן ומשלנו, אבל ללא תמונות ויש סיכוי לא קטן שכשאפתח את האוטו שלי לא יהיה מה שמתואר שם, וגם אם כן, אני מעדיף חיבור כדרך המלך ולא להתלבש על איזה חוט מאחורי תא הכפפות (אולי אני טועה וזאת הדרך הכי מומלצת, אשמח לשמוע אם כן).

תודה!

פורסם

למה לא לקנות פשוט מפצל פיוז ולשבת על הפיוז של המצת?

ככה אני עשיתי. אפילו הגדלתי והתקנתי 2 חיבורי USB, למקרה וארצה להוסיף עוד מצלמה / צרכן כלשהוא.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

יש פתרון כפי שאמרו מעליי, התמונות מצורפות למטה.

1. אתה רוכש מפצל פיוזים ומתחבר לפיוז של המצת רכב (לרוב זה ה 10A או ה 15A ראה בדיאגרמה שלך ברכב/ספר רכב או על הכיסוי קופסאת פיוזים הפנימית ברכב).

שים לב שיש בתי פיוזים "קטנים ודקים" ובתי פיוזים "עבים", דע מה אתה צריך לפי הפיוז עצמו, בקישור ותמונה, זה קטן, למטה בלינקים יש גם עבים, תלוי מה נדרש.

https://www.amazon.com/gp/product/B007D5DB88/ref=oh_aui_detailpage_o09_s00?ie=UTF8&psc=1

2. אליו אתה מחבר את הממיר מתח מ 12V ל 5V ואת המינוס לבורג/שלדה בקרבת המקום. (יש המון סוגים, תבחר משהו איכותי וטוב כי זה חשוב, לא כולם נותנים מה שמוצהר).

https://www.amazon.com/gp/product/B00F0CS1EK/ref=oh_aui_detailpage_o09_s00?ie=UTF8&psc=1

3. פתרון נוסף זה לרכוש יציאת מצת נוספת מ 12V, לשם כך תצטרך בכל מקרה מפצל פיוזים, ראה בתמונה.

רכוש כבל חשמל מאריך ותתקע את היציאת מצת הזאת היכן שתרצה, היות ולא נדרש לה שום ממיר או כל דבר כזה או אחר.

https://www.amazon.com/gp/product/B00G8WLW2Y/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

*** את רוב המוצרים תמצא גם ב EBAY אם תרצה לפי השמות או דברים דומים.

בהצלחה, תחזור לעדכן.

CAR CIGARETE 12v.jpg

Fuse splitter for car Dash Cam.jpg

splitter usb from 12v to 5v.jpg

פורסם

הבעיה שבפורד פוקוס פוקוס המצת דולק קבוע גם כשהרכב כבוי, אני עם אותו בעיה, יש דרך שהמצת ייכבה כשברכב כבוי?

אני העברתי את הכבל דרך המוט צד ומשם מתחת לתא כפפות ישירות למצת עם מפצל מובנה.

יושב ממש יפה רק שבסיום הנסיעה אני צריך ידני להוציא כל פעם מהמצת. אחרת יש מצב שבבוקר לא יהיה מצבר.

פורסם

המצת בפורדים דולק לכ 15 דקות ככל הנראה, ככה גם אצלי במונדאו (רואים במצלמה שהיא מקליטה ל 15 דקות ולאחר מכן כבויה), שום דבר מיוחד ואין מה לדאוג כלל, מדובר על 1A צריכה לשעה עם מסך דולק במצלמות ו 15 דקות זה ממש כלום מבחינת הצריכה.

אלה אם כן אתה נוסע נסיעות של 5 דקות בכל יום ומניע מספק פעמים, לאורך החודשים זה כן עלול להוות בעיה.

פורסם

בתיבת הפיוזים אמורה להיות אפשרות להחליף או להכניס את הפיוז של המצת שעובד קבוע למיקום אחר שנדלק רק בהתנעה וכו'.

נסה את זה, אמור להיות רשום בדיאגרמה, רוב הסיכויים.

כרגע הפיוז כנראה מוכנס למיקום שבו המצת מקבל כל הזמן מתח, נסה להכניס אותו למיקום שבו זה עובד רק עם ההתנעה.

פורסם
המצת בפורדים דולק לכ 15 דקות ככל הנראה, ככה גם אצלי במונדאו (רואים במצלמה שהיא מקליטה ל 15 דקות ולאחר מכן כבויה), שום דבר מיוחד ואין מה לדאוג כלל, מדובר על 1A צריכה לשעה עם מסך דולק במצלמות ו 15 דקות זה ממש כלום מבחינת הצריכה.

אלה אם כן אתה נוסע נסיעות של 5 דקות בכל יום ומניע מספק פעמים, לאורך החודשים זה כן עלול להוות בעיה.

בדקתי שוב וכמובן שאתה צודק, ממש עזרת לי!

חשבתי אחרת כי המצת נדלק כבר בפתיחת הרכב דרך השלט לפני המפתח... לא חשבתי להציץ ברכב לפני הפתיחה. (אני משתשמש תמיד באורות חניה אצלי)

• תוכן חדש...