Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לפני כמה ימים הגלגלת של שליטת המולטימדיה מההגה נתקעה לי ושלבסוף היא השתחררה גיליתי שהיא שבורה.

כיוון שהרכב הוא ליסינג שלחתי אותו לתיקון וקיבלתי מהחברת ליסינג הודעה שאני צריך לשלם על התיקון כיוון שזה נזק.

שאלתי היא, האם יש דרך להוכיח שהנזק לא נגרם על ידי? (אולי לפרק ולבדוק למה הוא נתקע מלכתחילה?).

במידה ולא תהיה ברירה ואני אהיה חייב לתקן את זה, האם אתם יכולים להמליץ לי על מקום אמין וזול?

הם דורשים 1400 ש"ח על זה.

מצורפת תמונה.

תודה מראש.

הודעה ראשונה שלי אז אני מקווה שעשיתי לפי ההנחיות :smile:

SAM_5327.jpg

SAM_5328.jpg

פורסם (נערך)

חיפשתי מקרים דומים במרשתת ? אם אין תקנה הגה מפירוקייה . יעלה כנראה פחות. ביננו הכפתור כנראה עולה כמה עשרות שקלים .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

קח את האוטו למוסך פרטי שיפרקו את הפנל מההגה מפירוק ויחברו את הצמה. בדיוק שעה עבודה . זה הרי ברור שפה זה מחיר מוסך יבואן.

פורסם

אני הייתי מבקש מקצין הרכב שיתערב בנושא.

הרי לא לקחת חפץ חד או כבד והתחלת להכות בגלגלת עד שהיא נשברה.

וגם אם אתה מוכן לקחת אחריות, 1,400 שקל זה ממש מוגזם.

פורסם

אני לא מבין מה יש לקצין הרכב להתערב, מבלי להיכנס למה שקרה, יש פה אכן נזק שנגרם על ידי גורם אנושי.

אם מחר הידית הילוכים לא תעבור מ P ל D אז זה יהיה הגיוני לשבור אותה בניסיון להעביר אותה?

1400 ש"ח אכן נשמע מחיר מופקע, תחפש קצת באינטרנט משהו בסגנון הזה אני בטוח שתמצא במחיר זול ואז או שתחליף לבד אם אתה יכול או שתפנה לאיזה חשמלאי רכב או מישהו שמתעסק במערכות סטריאו והוא כבר יחליף לך.

פורסם

המק"ט הוא כנראה 5E0919719, אבל יש סיומות שונות (אותיות אחרי ה-9), ואיני יודע להגיד מה ההבדל.

נראה שהמוצר מגיע עם זוג היחידות (סט כפתורים שמאלי וימני משולבים).

ראיתי מספר מכירות מחו"ל במחירים בין 100-150 יורו. מחיר בצ'מפיון אכן נע בין 1208 ש"ח ל-1797 ש"ח (כתלות בסיומת) ללא מע"מ ועבודה.

אולי בפירוקיה יתנו לך לפרק רק את הכפתורים מההגה.

פורסם

כלכלית לא משתלם להם למכור רק את הכפתור. אם הבחור ימצא פירוקיה אשר תמכור רק את הכפתור אני מוריד את הכובע לפני כולם.

איזה כייף לי :)

פורסם

כלכלית הכי משתלם להם למכור את גלגל ההגה ערום וכל מתג בנפרד.

עד כמה שאני זוכר שראיתי הגה מפירוק הוא מגיע ערום לגמרי בלי כיסויים ובלי כפתורים.

פורסם

תיאורטית אתה צודק בפועל הפירוקיות לא נוהגות לפרק כפתורים מגלגל ההגה ולמכור בנפרד.

בזמנו חיפשתי פנס בלימה אחורי עבור גולף דור 4 ואף פירוקיה לא הסכימה שאני אפרק את הפנס מכיוון שהם מוכרים דלת קומפלט למוסכים.

איזה כייף לי :)

פורסם
חיפשתי מקרים דומים במרשתת ? אם אין תקנה הגה מפירוקייה . יעלה כנראה פחות. ביננו הכפתור כנראה עולה כמה עשרות שקלים .

אני אבדוק.

תודה על הרעיון

פורסם
קח את האוטו למוסך פרטי שיפרקו את הפנל מההגה מפירוק ויחברו את הצמה. בדיוק שעה עבודה . זה הרי ברור שפה זה מחיר מוסך יבואן.

אתה יכול להמליץ לי אולי על מוסך?

לצערי עבדו עלי לא מעט פעמים במהלך השנים.

תודה

פורסם (נערך)

מוסך רון בתל אביב כמובן. יקיר הפורום.

אבל אתה תצטרך לחפש הגה מפירוקייה , הוא יבצע את ההשתלה. אולי יכול גם לסייע בחיפוש. אם יש חשמלאי רכב אחר אני בטוח שמישהו פה בטח ימליץ.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...