Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיבוב קטן על אבארט 124

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ביום שישי האחרון יצא לי לעשות סיבוב (בתור נוסע) באבארט 124 החדשה שהייתה מאובזרת באגזוז מונזה האופציונאלי.

אני חייב להגיד שאם עד היום חשבתי שבהתלבטות בין המאזדה לבין האבארט בהבדל של 70K המאזדה מנצחת בלי בכלל לחשוב פעמיים אחרי יום שישי שיניתי לגמרי את הדעה שלי...

האבארט הזו פשוט מגניבה ברמה האחרת לחלוטין...

היא מיצרת כל כך הרבה יותר דרמה מ ה MX5 אפילו בתור נוסע שזה לא יאומן שמדובר באותו הרכב פחות או יותר.

בנוסף לי הרכב הרגיש הרבה יותר מהיר וזריז בהשוואה למיאטה.

בשורה התחתונה

התאהבתי :-D

וזה בלי לציין כמובן את העובדה שבגלל שזה מנוע טורבו אז בהשקעה של בערך 4K אפשר להגיע במנוע הזה ל 200-220 כ"ס וזו כבר חייה אחרת...

בעוד כמה שנים כשתימכר ה M2 אני חושב שאני שיש מצב טוב שאבארט 124 תמצא מקום חם אצלי בחניה, אבל זה באמת בעוד כמה שנים...

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היה הרבה יותר מגניב אם המנוע של האבארט היה מגיע עם עוד 300 סמ"ק או יותר אבל זה מה שיש.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
היא מיצרת כל כך הרבה יותר דרמה מ ה MX5 אפילו בתור נוסע שזה לא יאומן שמדובר באותו הרכב פחות או יותר. בנוסף לי הרכב הרגיש הרבה יותר מהיר וזריז בהשוואה למיאטה.

אם תקנה מיאטה, ב-70 אלף הנותרים תוכל להפוך אותה למפלצת שתאכל אבארטים לארוחת בוקר בכל פרטמר שרק תרצה.

אני חושב שאין סיבה בעולם שיהיה בינהם הפרש במחיר שיכול לקנות 1 וחצי Citroen C1.

אם אתה ממש רציני לגבי זה הייתי בודק אפשרות לעשות יבוא של גרסה מוכנה של Flying Miata או של BBR GTi עם טורבו או סופר צ'רג'ר, מתלים וכל החמוצים שאתה רק יכול לחלום עליהם.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

הרבה רכבים אפשר לשפר ולהגיע ליותר מאשר הגרסה הבכירה יותר.

לאון FR 2.0 מול לאון קופרה זו דוגמה מובהקת.

לא כל אחד רוצה להכניס את עצמו להשתלת מנוע ברכב חדש ואז לחפש את עצמו מעביר טסטים ולא כל אחד גם יתקין טורבו על רכב חדש עם אחריות.

ה124 נותנת במראה שלה ובמנוע שלה אופי אחר ואקזוטי יותר ויש לזה מחיר. להגיד ש70 אלף שווים את זה? לדעתי לא. וזה כל רוכש ורוכש יחליט בעצמו.

פורסם (נערך)

אני לא טיפוס שילך ויקח רכב אטמוספרי וישים בו טורבו... לא עקב עלויות אלה עקב הפוטנציאל להיסתבכות עם החוק ולכן עוברי העובדה שהאבארט היא טורבו בהחלט מהווה יתרון גדול כי צריבת תוכנה זה כן שינוי שאני יעשה...

ולא זה לא הנהג שייצר את הדרמה.

הרכב הזה בעל דרמה ונוכחות אפילו בעמידה...

וההוכחה לעצמי שהמאזדה והאבארט מאוד שונים היא שנסעתי בכמה הזדמנויות על מיאטה כולל על ה ND החדשה ומעולם לא הצלחתי להתחבר לרכב הזה...

פה אחרי סיבוב של כמה דקות ועוד בתור נוסע פיתאום כל הקונספט הזה פשוט התחבר לי.

ומבחינתי לפחות זה כל ההבדל...

עריכה אחרונה על ידי misgavv
פורסם

ולא זה לא הנהג שייצר את הדרמה. הרכב הזה בעל דרמה ונוכחות אפילו בעמידה...

תגדיר "דרמה" בהקשר מוטורי.

לאנשים שונים זה אומר דברים שונים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

פה אחרי סיבוב של כמה דקות ועוד בתור נוסע פיתאום כל הקונספט הזה פשוט התחבר לי.

ומבחינתי לפחות זה כל ההבדל...

אני חושב שהמסקנה המתבקשת היא שאתה מעדיף את הנהג באבארט על הנהיגה שלך כל כך, שאתה מעדיף להיות נוסע לידו מאשר נהג ברכב אחר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא הייתה לי את האפשרות לנהוג ברכב בעצמי...

ואני יודע להבדיל טוב מאוד בין דרמה שנוצרת בגלל הנהג לבין איך הרכב מרגיש...

פורסם

תיינת את האגזוז אז ברור שסאונד נכנס אצלך להגדרת הדרמה. גם בסרטונים שומעים סאונד ממש טוב באבארת ואני אישית אהבתי אותו מאוד.

מה עוד נכנס תחת קטגוריית הדרמה מבחינתך?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

העיצוב לדעתי מוצלח מאוד והרבה יותר מושך מהמיאטה

הסאונד של הרכב הזה מדהים ברמה שזה לא הגיוני שאפשר להוציא צליל כזה מ 1.4 ליטר

לגבי הנסיעה המנוע טורבו משנה את כל האופי שהרכב הזה מתנהג בהשוואה לאטמוספרי במיאטה.

האבארט מרגישה כל כך יותא זריזה שזה פשוט הזוי שעל הנייר מדובר ברכבים עם תאוצה מ 0 ל 100 כמעט זהה...

מצד שני אני מאוד אוהב מנועי טורבו בשונה מרוב חובבי הרכב שמתרפקים על המנועים האטמוספריים

פורסם

וכל מה שאתה מספר זה מהתרשמות כנוסע ולא כנהג?

יפה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

טוב, אם דרמה אצלו זה עיצוב, צליל ותחושת תאוצה (לפי מה שהוא כתב עד כה) אז לא משנה מאוד באיזה צד הוא יושב.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

זו פעם ראשונה שלך ברכב עם טורבו? כי ככה זה נשמע. יש לי את המנוע הזה ברכב אחר, ותהיה בטוח שדרמטי הוא לא... או בא נגיד - היו לי דרמטיים ממנו. אבל הם ענקים - שמו לך אגזוז ואתה מוכן כבר לאכול אחד נוסף ;-) מבחינתם הם הצליחו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

וזה בלי לציין כמובן את העובדה שבגלל שזה מנוע טורבו אז בהשקעה של בערך 4K אפשר להגיע במנוע הזה ל 200-220 כ"ס וזו כבר חייה אחרת...

...

220 כס ממנוע 1.4? לא חושב שזה יחזיק לך לאורך זמן...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...