Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדכון, לפניי שנה הסל"ד אצלי היה על 1K בעמידה. לא משנה עם מזגן או בלי.

עכשיו בעמידה הוא 0.5K .

אני יפנה למכונאי שאני מטפל אצלו וננסה למצוא את הבעיה ואת הפתרון כי זה מעצבן אותי.

אני בטוח שיש פה בעיה שמשותפת להרבה בעלי סיריון והם חושבים שזה תקין, אם יהיה לך פתרון תרשום אותו בשרשור הזה שלפחות שרשור אחד מבין עשרות בנושא הזה יהיה סגור עם פתרון

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם
למה אתה חושב שזה לא תקין כאילו איפה כתוב לך בדיוק מה הסל"ד הרצוי?

בתחילת נסיעה הטורים גבוהים יותר ואין רעידות והכל בסדר, ורק ברגע שהטורים יורדים ל 500 מתחיל רעידות אז ברור שיש פה בעיה, בנוסף תבדוק את זה מול רכבים אחרים הטורים בסרק עומדים על 700

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

אחי זה שזה מראה 500 זה לא באמת 500 תחבר סורק תקלות עם האפליקציה טורק ותראה שהסל"ד על 650-700

ואיזה רעידות אתה מדבר של מנוע רגיל? או מה אחי זה סיריון הפלסטיקה שם לא משהו הבידוד כנ"ל תדע להבדיל בין רעידות לרעידות רצינות אתמול נגיד היה לי רעידות מטורפת וזה היה שונה מהרגיל ובסוף זה היה בעיה בסליל הצתה..

נראה לי שהכול בסדר אצלך אל תחפש בעיות כי תמצא בסוף.

פורסם

הרכב אצלי שנה, כל השנה בעמידה סל"ד של סיריון היה 1K ~ 1.5K בלי רעידות.

0.5K סל"ד יגרום לרעידות בכל רכב.

וזה מה שקורה לי עכשיו, הסל"ד בעמידה נופל ל~0.5K והאוטו מתחיל לרעוד.

תופתע אבל אצלי בסיריון לא היה שום רעש של פלסטיק, והבידוד היה ועדיין מצויין.

נ.ב. שאלתי מספר חברים עם סיריון ואצלהם הסל"ד על 1K.

עובדה שנסעתי שנה עם האוטו והיה לי שקט, עכשיו התחיל הרעש.

רעש מעצבן ואתה רואה שיש שינויי בביצועים של האוטו.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

האם בסוף נמצא פתרון לתקלה, גם לי יש בדיוק אותו בעיה שנתון 2010 ?

אני אשמח לשמוע, כי קבלתי 2 הצעות לפתרון אחת ממוסך שלא מורשה ניקיון מצערת וממוסך מורשה לעשות עדכון מחשב (ללא אחריות)?

אשמח לעזרה

תודה

אסי ארביב

פורסם (נערך)

ניקוי מצערת לא יעבוד. עדכון מחשב נשמע רעיון טוב שיכול לעבוד אם באמת שינו פרמטרים ולא יטעינו את התוכנה המקורית אז כמובן הבעיה תישאר. נשמח לעדכון בכל מה שתחליט כי הבעיה נפוצה ומוכרת.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
  • תוכן חדש...