Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לאחר 5 דקות של נסיעה, בעמידה הטורים יורדים ל 500 סלד ואז האוטו מתחיל לרעוד, בוצעה ניקוי מצערת בפירוק מהרכב, בנסיעה ראשונה שהייתה ארוכה ועם הרבה עצירות בהתחלה הטורים היו גבוהים כנראה בגלל לימוד מצערת, ובזמן הזה לא הייתה הבעיה אבל אחרי בערך שעה הבעיה חזרה ועכשיו היא קבועה, קראתי תגובה בפוסט אחר על מאזדה שיכול להיות שזה בעיה באלטרנטור, ושמתי לב שכשאני מזיז את ההגה בעמידה הטורים עולים ואין רעידות כשמסתיימת התנועה הם יורדים בחזרה ויש רעידות

יש למישהו רעיונות? ואם באמת האלטרנטור חשוד איך בודקים?

תודה

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

גש לכל חשמלאי רכב הוא ייבדוק לך ללא תמורה את מצב האלטרנטור והטעינה שהמנוע עובד. אם קיים ברשותך רב מודד תוכל גם אתה לבדוק.

בדקת את כל צינורות האויר והוואקום ברכב? ביצעת סריקת תקלות לראות שאין שום קוד תקלה שמור?

פורסם

יש לי רב מודד, איך אני בודק שהאלטרנטור תקין?

אני מחר בבוקר יעבור על הצינורות לראות שלא פיספסתי משהו, סורק גם יש לי אבל לא חשבתי לבדוק כי אין נורה דולקת

פורסם

שם את בורר המתח ברב המודד על 20 וולט ועם הפרובים שחור על המינוס של המצבר, אדום על הפלוס, רכב מונע שכל צרכני החשמל עובדים. אמור לתת בין 13.5 ל 14.2.

פורסם

אצלי יש תופעה דומה.

רכב 2010, בעמידה ברמזור לפעמים הרכב רועד. כל הפלסטיקה רועדת ועושה רעש.

כשאני מזיז את ההגה זה נחלש ומתי שאני מתחיל לנסוע זה נעלם עד לעצירה הבאה.

ולפעמים אין רעש בכלל. לא משנה אם קר או חם.

סל"ד אצלי 1K. לא שמתי לב שיורד ל0.5K. אני יבדוק מחר.

המוסך שלי אמר שהבעיה בתושבת מנוע ישנה.

פורסם
אצלי יש תופעה דומה.

רכב 2010, בעמידה ברמזור לפעמים הרכב רועד. כל הפלסטיקה רועדת ועושה רעש.

כשאני מזיז את ההגה זה נחלש ומתי שאני מתחיל לנסוע זה נעלם עד לעצירה הבאה.

ולפעמים אין רעש בכלל. לא משנה אם קר או חם.

סל"ד אצלי 1K. לא שמתי לב שיורד ל0.5K. אני יבדוק מחר.

המוסך שלי אמר שהבעיה בתושבת מנוע ישנה.

תבדוק כשהרכב בלי מזגן אם כשיש את הרעידות טורים נמוכים בסביבות 500

לפי חיפוש שעשיתי ראיתי שלהרבה הייתה את הבעיה הזאת בסיריון אבל אף פוסט לא נגמר עם פיתרון, חוץ מאחד שרשם שהלך למוסך מורשה בירושליים ודרך המחשה הרימו לו את הטורים, אני התקשרתי למוסך מורשה דייהטסו ואמרו לי שאין אופציה כזאת הציעו לי ניקוי מצערת או החלפת תושבות ששתיהם זה לא הפיתרון

פורסם

500 על D זה טורים שהם בסדר גמור לסיריון אומר לך לך אחד כבעל סיריון...

רעידות מאמין שזה אולי פסיכולוגי? התושבות מנוע של סיריון יכולת להחזיק 10 שנים +(תקנו אותי אם אני טועה)

פורסם

פסיכולוגי זה לא, זה מלווה ברעשים מהדשבורד, וזה קורה רק שהטורים ככה נמוכים כשהם בסביבות ה 700 זה לא קורה

פורסם
תבדוק כשהרכב בלי מזגן אם כשיש את הרעידות טורים נמוכים בסביבות 500

לפי חיפוש שעשיתי ראיתי שלהרבה הייתה את הבעיה הזאת בסיריון אבל אף פוסט לא נגמר עם פיתרון, חוץ מאחד שרשם שהלך למוסך מורשה בירושליים ודרך המחשה הרימו לו את הטורים, אני התקשרתי למוסך מורשה דייהטסו ואמרו לי שאין אופציה כזאת הציעו לי ניקוי מצערת או החלפת תושבות ששתיהם זה לא הפיתרון

זה לא משנה אם זה עם אם בלי מזגן. גם אני חשבתי אלטרנטור אבל הוא בסדר.

יכול להיות גם בורג משוחרר במנוע איפה שהוא.

קראתי פה בפורום מישהו עם מזדה שרצו להחליף לו את ההגה אבל בסוף מצאו לו שהבורג אחד השתחרר.

גם לו נידמה לי היו רעידות.

אני חושב שיש את אותה הבעיה בסיריון אבל אף אחד לא באמת בדק את כל הברגים.

יש גם פוסט על סיריון שהבעיה היתה בבולמים או איפה שהו שם.

בגדול אמרו לי שסיריון תמיד רועדת. לא משנה כמה תשקיע.

פורסם

עדכון, לפניי שנה הסל"ד אצלי היה על 1K בעמידה. לא משנה עם מזגן או בלי.

עכשיו בעמידה הוא 0.5K .

אני יפנה למכונאי שאני מטפל אצלו וננסה למצוא את הבעיה ואת הפתרון כי זה מעצבן אותי.

• תוכן חדש...