Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבת רכב בתחנת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה קורה הרבה בתחנת דלק בצומת אריאל, לפעמים בתדלוק, לפעמים בניפוח צמיגים, לידיעה גם אין ביטוח במקרה והרכב היה מונע כמה שידוע לי!

תזהרו...

Sent from my C6603 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
1. חברת הביטוח שילמה את עלות הרכב כי העובד טען שהוא כיבה את הרכב והמפתחות נפלו לו על מושב הנהג. שווי הרכב לא גבוה יחסית עבר 250k שנת 2011.

2. לא מדובר בליסינג אלה ברכב שהחברה קונה. גם לי יש בדיוק כזאת מכונית (ניסן נוט).

הרכב אצלי כבר 5 שנים ואני לא יודע מתי יחליפו אותו לכן אני שומר עליו כאילו זה הרכב הפרטי שלי, אם זה היה ליסינג שמחליפים כל 3 שנים אולי הייתי נוהג אחרת (מקווה שלא).

3. ה"עונש" של העובד הרשלן, קיבל שברולט אוואו ידנית שעברה 350k עם רדיו טייפ קסטה חחח...

תאמינו לי אפילו הגנב הכי נואש לא יגנוב אותה עדיף אוטובוס.

לידיעה זאת הונאת ביטוח לכל דבר ואבוי לאותו עובד!

א. בתלונה על כך שהרכב נגנב ככל הנראה הוא שיקר וזה מתן הודעת שקר במשטרה.

ב. מדובר בהונאת ביטוח שזה בפני עצמו עבירה פלילית.

אם יעלו על זה הוא יאכל אותה כפליים גם בתביעה מהביטוח וגם בתיק פלילי על שני הסעיפים שציינתי.

אגב לחברות ביטוח יש חוקרים משלהם שאני לא ממליץ להתעסק איתם.

טיפשות פעם אחת להשאיר את האוטו מונע ופעם נוספת לטעון שהמפתח נפל, כל זה עוד כשכל התחנה מצולמת ככל הנראה.

Sent from my C6603 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)
כפי שראינו רק שבוע שעבר, התאוריה שלך לא עומדת במבחן המציאות כשגברת שתידלקה פרקה חשמל סטטי ממנה לרכב (או ההפך) בזמן תידלוק וכל הרכב נדלק.

אותו "גיבור" נשוא השרשור הוא גם דביל, גם עבריין, יש שלטים מאירים עינים בכל תחנת דלק שחובה לדומם רכב בשעת התדלוק וגם שם ז על כל מי שמסביבו כשהוא מרעיל את כולם באדי הדלק שלו כי לא בז' שלו לכבות את הרכב.

אנקדוטה הפוכה, מגיע בשישי הבייתה, בחניה בכניסה לבית עומד טנדר טויוטה ישן וחבוט של מתקין דודי שמש, דלתות פתוחות, ומוציא עשן כחול, מסריח ומחניק, עשה לי מהחצר תאי גזים.

חיפשתי אותו אצל השכנים וכשלא מצאתי, פשוט הושטתי יד לתוך הרכב וכיביתי אותו!

רבע שעה אחרי זה שמעתי את היללות ש"הרכב נכבה ואיך נתניע אותו עכשיו, אין לנו סטרטר..." :lol:

כמובן שלא גילית כלום והתחזיתי לשומרוני הטוב ורצתי להביא כבלים.

באגירה - הסרטון שראית היה עם פיית התדלוק בפנים - כך שהמיכל פתוח, ואל תשכח שיש אדי דלק שיוצאים מהפיה, לא רק מהרכב. המצב בו דובר בשרשור שונה - נסיעה מהתחנה בלי סגירת מכסה פתח התדלוק.

לגבי המעשן - במדינות מתוקנות יש איסור להחזיק רכב חונה כאשר הוא מונע למעלה ממספר דקות מוגבל וקטן. נדמה לי שאצלנו החוק קיים רק לגבי אוטובוסים, אבל עם כמה חריגות כגון אישור להתנעה לצורך הפעלת מיזוג האויר

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
המצב בו דובר בשרשור שונה - נסיעה מהתחנה בלי סגירת מכסה פתח התדלוק.

אולי כדאי שתקרא את השרשור מהתחלה, הדיבור היה על הסכנות של השארת הרכב מותנע בזמן התידלוק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אותו "גיבור" נשוא השרשור הוא גם דביל, גם עבריין, יש שלטים מאירים עינים בכל תחנת דלק שחובה לדומם רכב בשעת התדלוק וגם שם ז על כל מי שמסביבו כשהוא מרעיל את כולם באדי הדלק שלו כי לא בז' שלו לכבות את הרכב.

איזה דיבור עצבני יש לך היום...:roll:

איזה כייף לי :)

פורסם
אדי הדלק יכולים להידלק בגלל המגע עם הגזים הנפלטים מהאגזוז כאשר הרכב דולק ( תרתי משמע )

דין דומה רק ממקור פוטנציאלי אחר להדלקה זה שימוש בנייד.

כן, חברת הביטוח תסרב לשלם על הנזק שנגרם עקב השארת רכב מונע ללא נהג , בכל מקום ולא רק בתחנת דלק.

זה מיתוס. היה על זה פרק בסדרה "מכסחי המיתוסים".

פורסם

הם אמינים בערך כמו ויקיפדיה.

פעם קולעים, פעם לא, הרבה פעמים רק לייד, אבל תמיד משדרים את זה בפאטוס של "אנחנו האמת הצרופה"!

פורסם

ואף פעם לא הוצאת כסף מכספומט כשהרכב מונע? עצרת להשתין בצד הדרך בכביש חשוך כשהרכב מונע? וכו'...

לא.

אף פעם.

31 שנים על הכביש. מעולם לא יצאתי מהאוטו כשהוא מונע, (למעט באמצע המדבר, וגם אז כשאני ליד הרכב ואני רוצה שהטורבו יתקרר, ואין אנשים אחרים בסביבה.)

לא לכספומט. לא בשביל למלא טוטו. לא בשביל לקנות סיגריות. לא בשביל לזרוק מעטפה בתיבת הדואר.

אם אני לא במושב הנהג, הרכב מדומם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

צחוק צחוק, בטיולי מדבר אנחנו מקפידים הפקדה יתירה (עוברים ובודקים אשכרה רכב רכב) שהרכב לא יהיה עם מפתח בסוויץ בלילה.

כבר קרה לא פעם ולא פעמיים שרכבים באמצע המדבר פתאום הותנעו ונעלמו...

פורסם

איסור התנעת אוטובוס חונה תק' (מס' 3) תש"ס-2000

72א. (א) לא יופעל מנוע של אוטובוס בזמן חניה עד להעלאת הנוסעים באוטובוס אלא כדי למלא אוויר במערכת הפנאומטית שלו.

(ב) על אף האמור בתקנת משנה (א), מותר להפעיל מנוע של אוטובוס בזמן חניה למשך 10 דקות לפני העלאת הנוסעים לאוטובוס, או במקומות שאינם בתוך שטחים בנויים ומאוכלסים ושאינם בקטעי דרך שבתים בנויים לצדם.

רכב שנשאר בלי השגחה תק' (מס' 3) תש"ל-1970

74. (א) לא יחנה ולא יעמיד אדם רכב אלא לאחר שנקט באמצעי הזהירות הדרושים כדי להבטיח שהרכב לא יזוז ולא ינוע בהעדר נהג.

(ב) לא יחנה ולא יעמיד אדם רכב בלי השגחה אלא לאחר שהופסקה פעולת המנוע ומנגנון ההדלקה, הוצא מפתח ההצתה והופעלו הבלמים המיועדים לבלימת קבע.

תק' (מס' 2) תשס"א-2001

(ב1) על אף האמור בתקנת משנה (ב), מי שמפעיל מנוף או כלי אחר המחובר לרכב והמופעל רק באמצעות המנוע של הרכב, רשאי שלא להפסיק את פעולת המנוע ובלבד שהרכב נמצא בהשגחתו ושנקט את כל האמצעים הדרושים כדי להבטיח שהרכב יישאר במקומו.

(ג) נוהג רכב לא יעמידנו, לא יחנהו ולא ישאירנו עומד בדרך בעלת שיפוע אלא לאחר שבלם את גלגליו כראוי; היה רכב מנועי במורד - יטה הנוהג את הגלגלים הקדמיים לאבן השפה או לשפת הכביש הקרובה אליו וישלב אותו בהילוך אחורי, ואם היה בעליה - יטה את הגלגלים הקדמיים לעבר הכביש כשיש בו אבני שפה, או לשפת הכביש אם אין בו אבני שפה, וישלב אותו בהילוך קדמי; ברכב בעל הילוכים אוטומטיים, ישלב הנוהג את הילוך החניה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש חוקים מפגרים שלא שייכים לתקופה ויש חוקים עם היגיון מאד חזק מאחוריהם, כמו שהשרשור הזה מוכיח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...