Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש לא בא להגן על אל-על, כן, פשוט סיפור מעניין מטיסה של Qatar Airways עם נוסעים שתקועים עכשיו באמצע האטלנטי (עכשיו התחילו check-in חדש). מעניין לראות שיש מקום לנחיתות חירום באמצע האטלנטי.

https://twitter.com/hashtag/QR708?src=hash

מחזק את הטענה שלי שבסופו של דבר מה שקובע עם חווית טיסה היא טובה או לא הוא מזג האוויר :-D.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

רק ביום ראשון הקודם טסתי עם אלעל UP וביליתי שעה וחצי בתוך המטוס על הקרקע עקב תקלה או "תקלה".

כשיש לי ברירה, בוחר בערך בכל חברה אחרת חוץ מאל על.

פורסם

מה הם מעדיפים למות בהתרסקות עקב מזג אוויר? קצת פרופורציות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אל על חברה זוועה.

יקרה ללא סיבה ועם שירות נוראי.

לאחר מספר ניסיונות לא מוצלחים אני מעדיף לטוס בכל חברה אחרת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קולומביאנית או מה זה היה שם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי נוספה לפני שבוע לופטהנזה לרשימה השחורה :|

זאת אומרת תמיד ידעתי שלא כדאי, אבל כשהם הציעו את הקונקשן היחידי הנורמלי אז אמרתי יאללה, בוא ננסה (טיסה ראשונה איתם).

NEVER AGAIN

• חברי המעגל הראשון
פורסם
וכי למה?

אולי משהו בסגנון של ״ניין! זיס איז נישט יור סיט!״ :lol:

תכלס אין לי מושג איך לופטהנזה, כי טסתי עם אוסטריאן, ג׳רמן וסוויס.

יום לפני הטיסה בזמן הצ׳ק אין גיליתי שהיא בוטלה במסגרת השביתה (שכבר הייתה אמורה להסתיים) ואחרי שעה וחצי על הקו לגרמניה עם מוזיקת המתנה התייאשתי והלכתי לישון (בלי לדעת אם טני טס בכלל, לא כיף)

למחרת הצלחתי לתפוס את הסוכן בארץ שבכלל היה מופתע כששמע שהטיסה בוטלה, אצלו במערכת הופיע שהכל בסדר- אחרי כמה שעות הוא חזר אלי ואמר שאני צודק, מסתבר שהטיסה בוטלה, ונתן לי כמה אופציות לטיסות חלופיות.

To make a long story short,

חתכו לי 12 שעות מטיול של יומיים, כך שבפועל הגעתי בלילה, הלכתי לישון, קמתי, טיילתי יום אחד והייתי צריך לחזור.

פורסם

הסיפור של QR אתמול היה סיפור של בטיחות - המטוס נכנס לאזור של מערבולות ונוסעים הוטחו בתקרה ונפצעו. תזכורת לחשיבות של חגירת חגורת הבטיחות משך כל הטיסה.

המטוס נחת בשדה צבאי ולחלק מהנוסעים היתה בעיה של דרכונים ואשרות כניסה לפורטוגל - עוד סיב לעיכוב הטיפול בהם. בארה"ב נחיתה מסוג זה נגמרת בשהיה ממושכת במטוס. תשאלו את נוסעי ה-777 של אלעל שלפני כמה חודשים בילו בתוך מטוס שנחת נחיתת חרום בגלל התראת שוא עם אש במנוע בשדה שאינו בין לאומי, וכמה חודשים קודם טיסה שהוסטה לשדה כזה בגלל מזג האויר.

That said, החברות מהמפרץ הפרסי מפורסמות בשירות המשובח שלהן, אבל גם בהעסקת טייסים על גבול המותר (מבחינת שעות) ובתחלופה גבוהה של טייסים, וכמובן בצוותים רב לאומיים, שגם זו צרה לא קטנה מבחינת הנהלים והתקשורת בתא הטייס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דווקא חברות המפרץ בעייתיות בשירות הלקוחות קרקע בגלל חלק מהסיבות שספיראל נתן.

השירות במטוס לעומת זאת הינו מליגה אחרת שאף חברה מערבית לא מסוגלת להתחרות איתן.

המוצר המוגמר בסופו של דבר הוא גבוה לרוב מעל כולם.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תוכן חדש...